|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
efu_redo
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 10:40 29. Apr 2010 |
|
|
kucik wrote: sandoftime wrote: ... Až vyrostu, přál bych si být tak chytrý a dokonalý, jako ty. Hm, to se ti nepodaří. 
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 10:48 29. Apr 2010 |
|
|
Luelle wrote: já teda hrát bojovníka devastu se vyhýbám,co to jde... vždyt je to tak nudný prolítnout dung za 10 minut... zvlášt jich denně po restu prolítnout 20 jen at vydělám miliony.... OT: No tak vyděláš si miliony, koupíš si ohromnej hrad, narveš ho artefaktama a zlatem po strop a můžeš machrovat. To je dobrý lákadlo pro devast, ne? Navíc potom si můžeš ty a tvoji kamarádi dělat a říkat cokoliv, protože se ti nikdo nepostaví. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 10:52 29. Apr 2010 |
|
|
Sobik wrote: Luelle wrote: já teda hrát bojovníka devastu se vyhýbám,co to jde... vždyt je to tak nudný prolítnout dung za 10 minut... zvlášt jich denně po restu prolítnout 20 jen at vydělám miliony.... OT: No tak vyděláš si miliony, koupíš si ohromnej hrad, narveš ho artefaktama a zlatem po strop a můžeš machrovat. To je dobrý lákadlo pro devast, ne? Navíc potom si můžeš ty a tvoji kamarádi dělat a říkat cokoliv, protože se ti nikdo nepostaví.  mě stačí lognout se za krále 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 10:53 29. Apr 2010 |
|
|
Luelle wrote: Sobik wrote: Luelle wrote: já teda hrát bojovníka devastu se vyhýbám,co to jde... vždyt je to tak nudný prolítnout dung za 10 minut... zvlášt jich denně po restu prolítnout 20 jen at vydělám miliony.... OT: No tak vyděláš si miliony, koupíš si ohromnej hrad, narveš ho artefaktama a zlatem po strop a můžeš machrovat. To je dobrý lákadlo pro devast, ne? Navíc potom si můžeš ty a tvoji kamarádi dělat a říkat cokoliv, protože se ti nikdo nepostaví.  mě stačí lognout se za krále  No tak tobě, ale my obyčeejní si musíme postavit extrémně silnej powerbuild, jinak nás nikdo nebude brát vážně. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 15:49 29. Apr 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
-RoF- wrote: Nomííís, prosím, kdy bude opravený craft zlatníka? Já nemůžu ani pořádně zkoumat a ani vyrábět pro ostatní. Pořád tam ty % blbnou. pristi tyden se na to vrham. driv to fakt nejde... vono je venku hezky a NWN neni jedina cinnost, ktera se da delat..
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 15:53 29. Apr 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
tao kan wrote: ohledně craftu, dělá tu někdo zbroje? Po upravách ať kombinuju jak kombinuju 90% zbrojí je naprosto k ničemu, buď mají postih k dexu, nebo k AC. Má tu někdo ten samý problém? Akorát zbroj z čistého střbra a bronzo-zelezna nejsou na vyhození. Stále zkouším a nic kloudného z toho neleze...  ... edit: nehledě na to, že půl roku už mě nepadl žádný vyjímečný kousek napis mi PM , co presne jak kdy delas, zatim dostavam PM zvbroji, ktere jsou poradne. napsi co ti presne chybi... podle me postih na obratnost maji zhruba jen dva kovy. a pohlceni se bude trosku (na +1 ) zvedat. co presne heldas? jeslti aby si mel z admantinu +4 + 5/+5 redukci, tak to opradu nenajdes.... Definuj: pouzitelne, a muzem se pobavit.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 16:02 29. Apr 2010 |
|
|
Quote: Sveneld napsal: *jednorucni a oboustrane zbrane maxima: 2k6/2k8 elementem, nebo k4/k6 s ostrosti
*obourucni zbrane maxima: 2k10/2k12 elementem, nebo k8/k10 s ostrosti
zajimave, takez dyka 1-4 +5 / + 2k8 elementem to by zanmenalo, ze dmg bez ocarovani 6-10 by bylo mensi, nez dmg jen za samotne ocarovani 2-16 a co pak ten obourucak? 3k6 +5 / +2k12 to by znamenalo 8- 23 dmg bez ocarovani a ocarovani samotne 4-24 , tedy porovnatelne. Pokud by si to chtel prirovnavat tvym podle me obrim 2k6 pro jednoruc, tak by to pak muselo byt i max.elem. dmg pro oburuc tak 3k12, aby to bylo porovnatelne. A rekneme si.. s obouruckou, ktera dava 8-23 + 3-36 elem. tedy: 11- 59 (bez kouzel !!! a bez bonusu za silu !!!! ) to ej teda fakt masakr.. U klerika by to tak delalo (boosty + ohen) 31 -79, s kritikem za 62-158 to opravdu by pak WM nepotrebovaly s takovouto zbrani DEVAST, protoze by to nic na serveru neprezilo... fakt nektere nazory jsou silene uz i na me. Prave z rovnosti dmg ku mag. dmg vychazi ocarovani ted, a je to dobre. PS: ty asi hodne pouzivas stit, ze tak uprednostnujes jednorucky, co ?
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 16:11 29. Apr 2010 |
|
|
Sobik wrote: To, že malé zbraně budou mít menší elementární DMG není tak špatný nápad, vzhledem k většímu množství útoků, ale u některých max 40% je přehnaný. Ty procenta bych nechal jak jsou teď, jen bych je prostě zvýšil aby minimum bylo 100%. Furt bude rozdíl 1k10 (malé zbraně) vs 2k10 (velké zbraně). A protože jsou to furt velký čísla, prostě zmírnit elementární očarování: 20% - 1, 60% - 2, 100% - 1k4, 140% - 1k6, 180% - 1k8, 200% - 1k10. Obouručky jsou už posílené základním dmg a tím dodatečným dmg v kovařině. Při tomhle systému by se zase mohli zklidnit dexaři *koukne na sandoftima*, do všech zbraní by se vešla ostrost, jako to bejvalo a nakonec bude větší důraz na fyzické zranění a né na elemety, tudíž se nebudou muset nijak předělávat zbroje... Heuréka. ani nevis, jak blizko si pravde, ajk je to nastavene ted No a tim bych debatu ukoncil ! proste to tak bude a nebojte, silove povolani ted dostanou na prak, az dodelam krejcovinu, protoez se jim snizi sejvy, a ted z kramku dotali stahnute veci s pouzitim/den (jako kamenky, utociste, boosty...).. takze dextari konecne muzou vyuzivat svych dalsich veci (pro me dextar: zlodej, bard, atd.. nepocitam valecnika za dextare.. ) (dalsi veci = sneaky, sejvy, racial enemy, USMD, ... )
|
|
Top |
|