|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
pilnik
|
Post subject: Barvir Posted: 22:48 04. May 2010 |
|
|
zdravim , barvir si uctuje nehorazne ceny za predelavku vzhledu zbroje a kdyz to nakonec zaplatim a vyjdu tak vylezu nahej bez penez a zbroje pak ji z nej vymlatim zpet ale v puvodni designu ale prachy mi nevrati... Mohli byste se prosim na to podvat ...clovek tam stravi mrte casu a pak je akorat nastvanej jestli 50k za predelani ani ne cele zbroje je v poradku tak jenom siiiraam 
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Barvir Posted: 23:39 04. May 2010 |
|
|
pilnik wrote: zdravim , barvir si uctuje nehorazne ceny za predelavku vzhledu zbroje a kdyz to nakonec zaplatim a vyjdu tak vylezu nahej bez penez a zbroje pak ji z nej vymlatim zpet ale v puvodni designu ale prachy mi nevrati... Mohli byste se prosim na to podvat ...clovek tam stravi mrte casu a pak je akorat nastvanej jestli 50k za predelani ani ne cele zbroje je v poradku tak jenom siiiraam  Ceny odpovidaji kvalite tve zbroje já běžne platil +- 30k. Ale že by mě takhle okradl... to se mi nestalo... jednou mi dokonce okopíroval zbroj  ale užil jsem si ji jen dokud jsem nevyšl ven... pak zmizla 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Barvir Posted: 23:58 04. May 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
cena odpovida jak pise Zachy kvalite zbroje za upravu silnejsiho roucha poradace se nestydi chtit i treba 120 mescu
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Barvir Posted: 05:58 05. May 2010 |
|
|
Myslím že za stejně kvalitní craftovou zbroj chce ale pakatel a nebo se pletu? Což je trošku nepoměr.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Barvir Posted: 06:28 05. May 2010 |
|
|
ono je tady vůbec víc nepoměrů, například šaty +3 stojí kolem 50k a šaty +3 a +2 hody vůči jedům stojí skoro dvojnásobek
to znamená, že záchraný hod vůči jedu je cennější než obranné číslo... a hádám že od téhle ceny u obchodníka se pak liší i cena upravy dané zbroje
kdy že to thalie dostane ten statut "open beta" ?
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Barvir Posted: 09:13 05. May 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
sandoftime wrote: ono je tady vůbec víc nepoměrů... to znamená, že záchraný hod vůči jedu je cennější než obranné číslo... a hádám že od téhle ceny u obchodníka se pak liší i cena upravy dané zbroje... Sice to není přímo barvíř, ale taky to souvisí s "šitím". 1) cena ztažené kůže (krysa, jezevec, atd.) je cca 6 zlatek 2) usušenou obyčejnou kůži (//vložena práce do ztažené kůže) nikdo nevykupuje (teda pokud se nepletu, zas tak prolezlou thalii nemám  ) 3) vyčiněná (//vložena práce do usušené obyčejné kůže) kožka (náročnější než vyčiněná kůže) stojí přesně jako louh na její vyčinění. Tj. 20 zlatek. Žíly mi to netrhá, ale to že je výhodnější kůže prodat surové, než se s nima v dílně babrat...nevím jak je to s jinými kůžemi nebo jinými crafty, ale možná by se mohlo...nad tím taky zamyslet, případně zkorigovat  , aby vyčiněná kožka/kůže stála aspoň "činidlo + výkupní cena kůže + výdělek za usušení/vyčinění".
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Barvir Posted: 09:55 05. May 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
pokud z ni chces neco usit, tak se proste uz neproda...
Je to proste tak. mussi se rozmyslet, zda z ni neco usijes, nebo ji rovnou prodas.
Craft neni prostredek zisku, ale je prostredek ziskavani predmetu. A nejake drahe kuze se daji i craftem podle me relativne dobre zurocit, kdzy z nich udelas hezky kousek.
Doporucuju zjistit, jakou nejlepvnejsi kuzi potrebujes pro dany vyrobek a pak ji proste shanet.. neni nutne sit z nejdrazsi v kazde kategorii.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Barvir Posted: 10:09 05. May 2010 |
|
|
Ste trošku mimo toppic ne? Se řeší proč ty zbroje a jejich úprava stojí tak moc, řešilo se to už před půlrokem a s tím výsledkem že úprava craft věcí je levná a úprava věcí od NPC je drahá.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Barvir Posted: 10:49 05. May 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
cet sem si jen poslendi prispevek... ale k tematu : proto sem vam udelal upravu stitu zadara, at si nemuzete stezovat an ceny  mozna to jeste zmenim..
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|