|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
efu_redo
|
Post subject: nemizejí negativní efekty na postavě, až po restartu Posted: 10:11 05. May 2010 |
|
|
Občas se stane, když mě nebo někomu jinému příšera sníží odolnost, že po restu ani po slabší, silnější obnově nezmizí negativní účinek kouzla. Týká se to hlavně snížení odolnosti. Pomůže až restart serveru. Ani relog nepomáhá.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: nemizejí negativní efekty na postavě, až po restartu Posted: 10:25 05. May 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
efu_redo wrote: Občas se stane, když mě nebo někomu jinému příšera sníží odolnost, že po restu ani po slabší, silnější obnově nezmizí negativní účinek kouzla. Týká se to hlavně snížení odolnosti. Pomůže až restart serveru. Ani relog nepomáhá. pomáhá spánek nebo meditace
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: nemizejí negativní efekty na postavě, až po restartu Posted: 10:41 05. May 2010 |
|
|
Derken- wrote: efu_redo wrote: Občas se stane, když mě nebo někomu jinému příšera sníží odolnost, že po restu ani po slabší, silnější obnově nezmizí negativní účinek kouzla. Týká se to hlavně snížení odolnosti. Pomůže až restart serveru. Ani relog nepomáhá. pomáhá spánek nebo meditace rest je spánek a meditace, nepomáhá vždy
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: nemizejí negativní efekty na postavě, až po restartu Posted: 15:45 05. May 2010 |
|
|
Jaky negativni efekty konkretne?
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: nemizejí negativní efekty na postavě, až po restartu Posted: 15:51 05. May 2010 |
|
|
zachy wrote: Jaky negativni efekty konkretne? Jak jsem psal výše, týká se to hlavně snížení odolnosti.... sakra, čtěte pořádně.  Nebo píšu tak nesrozumitelně? Může to být i u jiných efektů, to nevím.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: nemizejí negativní efekty na postavě, až po restartu Posted: 16:16 05. May 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Záleží co ti to způsobilo. Pak můžu řešit, jak dlouho měl efekt trvat a který kouzlo by ho mělo sundat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: nemizejí negativní efekty na postavě, až po restartu Posted: 16:28 05. May 2010 |
|
|
kucik wrote: Záleží co ti to způsobilo. Pak můžu řešit, jak dlouho měl efekt trvat a který kouzlo by ho mělo sundat. to po mě chceš moc.. Byl to komár z prahvozdu. Použil jsem všechna možná kouzla i resty a odlog a přilog a relog  Pomohl až restart. Pak to způsobila jednou Mantikora.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: nemizejí negativní efekty na postavě, až po restartu Posted: 16:59 05. May 2010 |
|
|
efu_redo wrote: kucik wrote: Záleží co ti to způsobilo. Pak můžu řešit, jak dlouho měl efekt trvat a který kouzlo by ho mělo sundat. to po mě chceš moc.. Byl to komár z prahvozdu. Použil jsem všechna možná kouzla i resty a odlog a přilog a relog  Pomohl až restart. Pak to způsobila jednou Mantikora. Si zvykej ne? Si RP hráč, komár tě asi nakazil, tak holt se msíš dýl léčit....to víš to sou asi silnější NPC 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: nemizejí negativní efekty na postavě, až po restartu Posted: 17:02 05. May 2010 |
|
|
-RoF- wrote: efu_redo wrote: kucik wrote: Záleží co ti to způsobilo. Pak můžu řešit, jak dlouho měl efekt trvat a který kouzlo by ho mělo sundat. to po mě chceš moc.. Byl to komár z prahvozdu. Použil jsem všechna možná kouzla i resty a odlog a přilog a relog  Pomohl až restart. Pak to způsobila jednou Mantikora. Si zvykej ne? Si RP hráč, komár tě asi nakazil, tak holt se msíš dýl léčit....to víš to sou asi silnější NPC  Tak teď nevím jak to brát. Jestli jako žert a spam, nebo jako zbytečnej rýpanec hňupa. 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: nemizejí negativní efekty na postavě, až po restartu Posted: 23:14 05. May 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zkusim to. A Rof dostane nahubek 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: nemizejí negativní efekty na postavě, až po restartu Posted: 14:21 06. May 2010 |
|
|
zkus odstranění jedu, to by mělo pomoct, narozdíl od spánku/meditace/obnovy
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: nemizejí negativní efekty na postavě, až po restartu Posted: 15:02 06. May 2010 |
|
|
sandoftime wrote: zkus odstranění jedu, to by mělo pomoct, narozdíl od spánku/meditace/obnovy Zkoušel jsem vše u kněze. Obnovu, jed, chorobu...
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: nemizejí negativní efekty na postavě, až po restartu Posted: 16:10 06. May 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
efu_redo wrote: Zkoušel jsem vše u kněze. Obnovu, jed, chorobu... A nebyl jsi v Hide, to pak kněz akorát schrábne prachy, ale kouzlo na tebe nesešle...?
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: nemizejí negativní efekty na postavě, až po restartu Posted: 16:14 06. May 2010 |
|
|
KaTo wrote: efu_redo wrote: Zkoušel jsem vše u kněze. Obnovu, jed, chorobu... A nebyl jsi v Hide, to pak kněz akorát schrábne prachy, ale kouzlo na tebe nesešle...? Chápu, že se snažíte přijít na všechny možnosti, čím to mohlo být, ale až takový retard nejsem.  Snad. Ne, nebyl jsem ani v invisu, ani v hidu a dokonce jsem si tím jistý.  Jsem si na 99,9% že chyba se nestala mezi židlí a počítačem.
|
|
Top |
|
Ikstremist
|
Post subject: Re: nemizejí negativní efekty na postavě, až po restartu Posted: 19:14 06. May 2010 |
|
Joined: 04:34 21. Mar 2010 Posts: 163 Location: Psychedelict
|
Všechny vysátí od nemrtvejch(spektra atd..) dělají úplně to stejné co je tady popsáno...
_________________ Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
|
|
Top |
|