|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
KaTo
|
Post subject: Barvíř, úprava šatů, toolset vs padání NWN, kousání Woken Posted: 11:06 05. May 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Na kompu mi dochází skoro pravidelně ke kousání u barvíře při pokusu o úpravu šatů. A to stylem pád hry, případně vytuhnutí CELYCH oken (takovéhle vytuhnutí jsem nezažil nikdy, vyjma v práci na pracovní mašině, kde tohle uměla jedna z verzí AutoCADu). To samé mám při pokusu o úpravu nějakého itemu v toolsetu. Po určité době (není pevná) dojde k pádu (v lepším případě), v horším ke kousnutí Woken (jedině tvrdý restart pomůže). systém: Win XP, SP2 železo: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3600+, 2,01 GHz, 2,0 GB RAM ASUS X1950 (patice PCI 5, sběrnice PCI7) Nějaké rady? P.S. Děkuji Luelle za poskytování první pomoci po té co ze mě barvíř udělal opakovaně zloděje  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Last edited by KaTo on 13:06 05. May 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Barvíř, úprava šatů, toolset vs padání NWN, kousání Woken Posted: 11:12 05. May 2010 |
|
|
potěším tě  nejsi v tom sám..jen mě to padá rovnou do modrý smrti 
_________________ Thea
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Barvíř, úprava šatů, toolset vs padání NWN, kousání Woken Posted: 11:28 05. May 2010 |
|
|
Přestao mi to blbnout až s Win 7 a začlo mi to blbnout od doby co mám core duo s win XP.
Pro změnu mi zas padají NWN v dílně v karatě. To je děs.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Barvíř, úprava šatů, toolset vs padání NWN, kousání Woken Posted: 11:55 05. May 2010 |
|
|
pro athlony X2 a XPčka je patch, nevím teď jak se přesně menuje, vygoogli si ho u M$
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Barvíř, úprava šatů, toolset vs padání NWN, kousání Woken Posted: 12:01 05. May 2010 |
|
|
A co radíš pro intel?
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Barvíř, úprava šatů, toolset vs padání NWN, kousání Woken Posted: 20:17 05. May 2010 |
|
|
efu_redo wrote: A co radíš pro intel? nevím, nepoužívám, nesleduju 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Ikstremist
|
Post subject: Re: Barvíř, úprava šatů, toolset vs padání NWN, kousání Woken Posted: 19:26 06. May 2010 |
|
Joined: 04:34 21. Mar 2010 Posts: 163 Location: Psychedelict
|
photter wrote: pro athlony X2 a XPčka je patch, nevím teď jak se přesně menuje, vygoogli si ho u M$ Myslíš tím patch na NWN? Mám W7 a hra mi padá skoro 5x denně...
_________________ Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Barvíř, úprava šatů, toolset vs padání NWN, kousání Woken Posted: 10:36 07. May 2010 |
|
|
Ikstremist wrote: photter wrote: pro athlony X2 a XPčka je patch, nevím teď jak se přesně menuje, vygoogli si ho u M$ Myslíš tím patch na NWN? Mám W7 a hra mi padá skoro 5x denně... ty eště žiješ ?  nemyslím patch na NWN ale patch na wokna
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Barvíř, úprava šatů, toolset vs padání NWN, kousání Woken Posted: 11:39 07. May 2010 |
|
|
Ikstremist wrote: photter wrote: pro athlony X2 a XPčka je patch, nevím teď jak se přesně menuje, vygoogli si ho u M$ Myslíš tím patch na NWN? Mám W7 a hra mi padá skoro 5x denně... Mě to padá jen v dílnách a tam je to celkem často... Navíc pokud v dílnách změním fullscreen na okno a obracene je to zaručený pád hry 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Barvíř, úprava šatů, toolset vs padání NWN, kousání Woken Posted: 23:02 07. May 2010 |
|
|
zachy wrote: Ikstremist wrote: photter wrote: pro athlony X2 a XPčka je patch, nevím teď jak se přesně menuje, vygoogli si ho u M$ Myslíš tím patch na NWN? Mám W7 a hra mi padá skoro 5x denně... Mě to padá jen v dílnách a tam je to celkem často... Navíc pokud v dílnách změním fullscreen na okno a obracene je to zaručený pád hry  Jo, v Karatských dílnách je to děs a hrůza. Jinde mi to nepadá.
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: Barvíř, úprava šatů, toolset vs padání NWN, kousání Woken Posted: 23:53 07. May 2010 |
|
|
O důvod víc jít na čerstvý vzduch.  A zahrát si s námi něco. Třeba na babu.
_________________ Sinkacha +++++++++++++ Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Barvíř, úprava šatů, toolset vs padání NWN, kousání Woken Posted: 00:30 08. May 2010 |
|
|
Lenulasek wrote: O důvod víc jít na čerstvý vzduch.  A zahrát si s námi něco. Třeba na babu. My hrajeme na schovku.  Edit: I když, taková dovolená v podtemnu all inclusive. Zní to lákavě.  Dostávaj otroci na pláž společnici?
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Barvíř, úprava šatů, toolset vs padání NWN, kousání Woken Posted: 00:42 08. May 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
efu_redo wrote: ... Edit: I když, taková dovolená v podtemnu all inclusive. Zní to lákavě.  Dostávaj otroci na pláž společnici? Obávám se, že ano...a to včetně biče a stahovacího nože 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: Barvíř, úprava šatů, toolset vs padání NWN, kousání Woken Posted: 07:57 08. May 2010 |
|
|
Kdo nikdy nezkusil, nepochopí  . A aby to nebylo OT... Já s barvířem nemám žádné problémy. Jo, seká se mi to když měním třeba roby a to hlavně u těch rob z patche 1.69.
_________________ Sinkacha +++++++++++++ Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|