|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Xantipa
|
Post subject: epicka obrana Posted: 22:33 05. May 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: epicka obrana Posted: 22:38 05. May 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jaky je puvodni nazev featu? (nejak se v tom prekladu neorientuju). Co znamena, ze se nepricte? Neni videt v logu? Nebo neni videt jen v character sheetu?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: epicka obrana Posted: 22:57 05. May 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
kucik wrote: Jaky je puvodni nazev featu? (nejak se v tom prekladu neorientuju). Co znamena, ze se nepricte? Neni videt v logu? Nebo neni videt jen v character sheetu? Epic spell: epic mage armor a to nepricte znamena ze mi postava beha jen se zakladnim AC tak to vypada na character sheetu.. Jestli je to v logu jinak, jsem nezkousela. Zkusim zitra.
_________________ Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
Last edited by Xantipa on 23:14 05. May 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: epicka obrana Posted: 22:57 05. May 2010 |
|
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: epicka obrana Posted: 23:12 05. May 2010 |
|
|
A to se ti nepricte vubec nic, nebo treba jen nektery z bonusu?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: epicka obrana Posted: 23:26 05. May 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
kucik wrote: A to se ti nepricte vubec nic, nebo treba jen nektery z bonusu? jen bonus z obratnosti a pripadne AC z predmetu, ktere uz nema. Kdyz jsem ji mela nahatou v lokaci kde se menila vybava postav, tak mela AC 13-14 .. Mela by mit +20 z toho featu.
_________________ Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: epicka obrana Posted: 00:13 06. May 2010 |
|
|
Quote: The bonus granted by this spell consists of +5 deflection bonus, +5 dodge bonus, +5 armor bonus, and +5 natural armor bonus. The deflection, armor, and natural bonuses do not stack with bonuses of the same type. Neměla si na sobě už bonusy do AC? Nesčítá se to...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: epicka obrana Posted: 09:27 06. May 2010 |
|
|
Já tomu nerozumim. Tak epický kouzlo, nebo epickej feat? Jsi psala, že kouzlo. Kouzlo epic mage armor dává+5 dodge, +5 deflection, +5 natural, +5 armor Epický feat armor skin dává +2 AC (jiný feat mě nenapadá)
Takže o čemže to je vlastně řeč?
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: epicka obrana Posted: 10:35 06. May 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: epicka obrana Posted: 10:37 06. May 2010 |
|
|
Aha. Kouknu na to. Tam by asi neměly být žádné složitosti. Je to prostě jen silnější mage armor.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: epicka obrana Posted: 11:40 06. May 2010 |
|
|
Xantipa wrote: proste ten feat moje postava ma, ale AC +20 se ji nekdy pricte a nekdy ne. Treba dnes se cely den nepricetlo.. Proc? Muzes to nejak specifikovat? Pricte se ti jen cast AC, nebo zadne AC? Pricte se ti jen cast AC, ci zadne AC pred svym boostenim nebo az se zcela naboostis? Co tve bonusy do AC z obleceni? Mas nejake? Akrobacie? Feat pancerove kuze mas ci ne? Tam je mnoho faktoru co ti to muze ovlivnit.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: epicka obrana Posted: 13:19 06. May 2010 |
|
|
Akrobacie by to ovlivnovat neměla.
Ovlivní to snad uhýbání a podobné bonusy za AC.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: epicka obrana Posted: 13:54 06. May 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
efu_redo wrote: Akrobacie by to ovlivnovat neměla.
Ovlivní to snad uhýbání a podobné bonusy za AC. Uhýbání je zrovna jediné co ti to přidá vždycky  Problém hledat na zbroji/robě/chráničích, helmě/plášti/pásku/prstenu nebo amuletu.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: epicka obrana Posted: 14:27 06. May 2010 |
|
|
to kouzlo se ti vyjma dodge modifikátoru nesčítá s předměty, proto, pokudn ejsi uplně nahá, nikdy ndostaneš celých +20
máš-li prsten +3 na odražení, robu +3 na zbroj a amulet +3 na natural, faktické navýšení oc nebude tvoje ac+20 ale tvoje ac+11
vyjma dodge se bere vždy jen nejvyšší hodnota, ať už za předmět nebo za kouzlo
ps: ani s uhýbáním to není tak jednoduché, maximum co můžeš získat je +20 a to je top, víc nejde
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: epicka obrana Posted: 14:34 06. May 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
sandoftime wrote: ps: ani s uhýbáním to není tak jednoduché, maximum co můžeš získat je +20 a to je top, víc nejde Což zde nevytáhneš že?
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|