Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 15:36 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 324 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22  Next
Author Message
 Post subject: Re: Přehnaně silná monstra
PostPosted: 16:04 07. May 2010 
Měšťan
 Profile

rotona wrote:
Co je to vlastně přesně creeper?? V translatoru jsem našla že je to šplhavec ale to asi nebude tento případ.

vis Rotonko creeper chodi lovit za ucelem ziskani vydelku a posileni sily sve postavy a je vzdy stastnen kdyz do toho sameho dungu vleze druhy den a jsou tam ty same bestie
Rp hrac sice lovem ziskava take vydelek a posili take silu sve postavy,ale kdyz druhy den vleze do toho sameho dungu je znechucen tim, ze prestoze to tam predchozi den vycistil, tak ty potvory se tam znovu namnozily

kdyz uz se tu porad resilo co je a kdo je RP a kdo je creeper , myslite ze napriklad vikingove i pres jejich caste a opakovane vyboje za ucelem zisku byli dostatecne RP? :lol:

//spis to berte jako radoby vtipnou vsuvku k tomuto vecnemu tematu

Reply with quote  

PostPosted: 18:11 07. May 2010 
Poutník
 Profile

pilnik wrote:
rotona wrote:
Co je to vlastně přesně creeper?? V translatoru jsem našla že je to šplhavec ale to asi nebude tento případ.

vis Rotonko creeper chodi lovit za ucelem ziskani vydelku a posileni sily sve postavy a je vzdy stastnen kdyz do toho sameho dungu vleze druhy den a jsou tam ty same bestie
Rp hrac sice lovem ziskava take vydelek a posili take silu sve postavy,ale kdyz druhy den vleze do toho sameho dungu je znechucen tim, ze prestoze to tam predchozi den vycistil, tak ty potvory se tam znovu namnozily

kdyz uz se tu porad resilo co je a kdo je RP a kdo je creeper , myslite ze napriklad vikingove i pres jejich caste a opakovane vyboje za ucelem zisku byli dostatecne RP? :lol:

//spis to berte jako radoby vtipnou vsuvku k tomuto vecnemu tematu

Díky za objasnění.

Tak mám strach že jsem creeper a vikingové také. ale ono je to složitější - že , ale nejde mi do hlavy proč tam ten rp hráč teda leze do toho dungu když už ho jednou vybil ? Nemusel by být smutný.

Reply with quote  

PostPosted: 18:30 07. May 2010 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

rotona wrote:
...
Tak mám strach že jsem creeper a vikingové také. ale ono je to složitější - že , ale nejde mi do hlavy proč tam ten rp hráč teda leze do toho dungu když už ho jednou vybil ? Nemusel by být smutný.
Dost možná mu nějaký pomstychtivý creeper v rámci RP nakukal, že ta jeskyně je ZASE plná trollů :-D

P.S.
Já bych zakázal kritické útoky NPC. Dostávat šlehy za 50 HP, mi nedělá dobře s mým HP barem...teda chci říci se zdravím mé postavy! :twisted:

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

Reply with quote  

PostPosted: 18:51 07. May 2010 
Šlechtic
 Profile

když to taky odlehčím...creeper je ten, který si zajde zaexpit, aby se zvedla síla jeho postavičky a další den tam z toho samého důvodu vleze znovu...RP hráč vejde s postavičkou do dungu, protože to má nějaký vyšší účel (on tam pro expy samozřejmě neleze, chce se bavit, nejde mu o ně, fuj fuj fuj)..když tam vleze podruhé, tedy další den, určitě tam opět neleze pro expy..zase se dušuje, že to má vyšší důvod a že on tam ani nechtěl, ale ono když zase vesnice vedle dungu je v nebezpečí a co on ten dobrodruh má taky dělat že ;), tož musí, ač nerad, jít vyvraždit obyvatele dungu, kteří doopravdy vesnici nijak neotravují, a nabrat si tqak notnou dávku těch fuj expů, když to teda musí být...a pak to je erpé hráč ;)

Reply with quote  

PostPosted: 20:34 07. May 2010 
Měšťan
 Profile

Když už se tu bavíte o podtemnu. Podtemno je obecně známo jako nebezpečná krajina plná nebezpečí a nástrah. Postavy z povrchu hold nejsou zvyklé na takové prostředí. Špatně se jim tam dýchá, pohybuje a taky hlavně kouká. Postihy mají pořád protože v podtemnu se nemění viditělně den a noc a takové ty věci. Drow když vyleze na povrch, tak vyleze dá se říct z fakírovy hřebíkové postýlky do pohodlné postýlky s měkkou madrací. Drow ale není vůbec zvyklý na slunce. Když začne svítit, je v prčicích. V podtemnu drow postihy nemá, protože je to pro něj přirozené prostředí. Ale nezapomente, že vy můžete dolů lézt kdykoliv. My nahoru pouze v noci, takže máte moment překvspení. Vám nebezpečí hlásí západ slunce a máte šanci předvídat možné útoky.

Pardon za OT

Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem

Reply with quote  

PostPosted: 21:29 07. May 2010 
Rytíř
 Profile

Lenulasek wrote:
...

Tak to je. Kdo chce dolů, je to jen na něm. Podtemno má být pro toho z hora velmi nebezpečné místo. Zas si stěžujete na kraviny.

Reply with quote  

PostPosted: 21:53 13. May 2010 
Ďábel
 Profile

Chmm :cry: tak další potvora co má devast, já nevím má smysl dávat NPC devast? Jestli parta půjde do takového riskování.

Jako přijde mi divné, že některé NPC pohoda, další nic nedělají a nakonci v dungu mrcha s devastem, už vidím tu partu a pak plno mrtvolek.

Tak teda konstruktivní návrh, nešlo by prosím udělat něco, abyste donutili lidi chodit do dungů v partách? Stačí třeba dvě nášlapné plošiny an které dvě postavy stoupnou a třetí projde dveřma a podrží páku, už tohle vám dá jistotu minimálně 3 postav......a tak to jde vymyslet další.

Já se klidně devastu u postavy vzdám, jen aby je neměli ostatní NPC.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 22:01 13. May 2010 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

-RoF- wrote:
Chmm :cry: tak další potvora co má devast, já nevím má smysl dávat NPC devast? Jestli parta půjde do takového riskování.
- chmm, tak další postava co má devast, já nevím má smysl umožnovat postavam devast? (a že jich je)

Jako přijde mi divné, že některé NPC pohoda, další nic nedělají a nakonci v dungu mrcha s devastem, už vidím tu partu a pak plno mrtvolek.
ono tak to tak bejvá, že jim šefuje někdo chytřejší (častěji silnější) a ten většinou bejvá vzadu

Já se klidně devastu u postavy vzdám, jen aby je neměli ostatní NPC
To si hodný, ještě těch další tisíc postav a dalo by se o tom i uvažovat.

http://youtube.com/user/ThalieDrow

Reply with quote  

PostPosted: 22:02 13. May 2010 
Ďábel
 WWW  Profile

devast pravděpodobně dojde systémové úhony, vydržte...

Reply with quote  

PostPosted: 07:11 14. May 2010 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Nápad:

K tomu devastu. Napadlo mně, jak složité by bylo upravit velikost DC v závislosti na velikosti zbraně? Pod pojmem devastující kritické si představuju třeba useknutí hlavy, rozdrcení lebky atd. Což si myslím, že s obrovskou palicí jde lépe než s kordem. Kord má na druhou stranu větší rozsah, takže častější šance na padnutí kritiku. Stálo by možná za zvážení dat k DC nějaké postihy u jednoručních a nějaké větší postihy ještě u malých jednoručních zbraní. Příjde mi absurdní takový devast s dýkou, nebo pěstí :D to už musí být fakt štěstí...

AD devast a NPC:

Myslím že to je v pořádku, když může mít devast postava, tak proč ne NPC? A kdo se bojí, nikdo ho do těch dungu nenutí. Navíc si myslím že je dost možností jak se předním chránit. Hod 1 je zrušen, PM se dá taky hrát... A kouzelníci, těm je jedno jestli je někdo zabije první ranou devastem, nebo je někdo srazí a zabije na 3 rány bez devastu :D

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

Val'Doren - Ochránce lesa V exilu

Reply with quote  

PostPosted: 07:39 14. May 2010 
Měšťan
 Profile

Kudlou bodneš do srdce, dáš pěstí jako Chuck Norris (potom spadne server). Vždy jde vše okecat. Spíš dát pro devast třeba podmínky jako pro zákeřák, nebo dokonce jako pro SMRTÍCÍ ůtok.

Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem

Reply with quote  

PostPosted: 07:49 14. May 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Systmove reseni bude brzy.. a ani jedno z vasich to nebude :wink:

veskere polemizace jsou asi zbytecne, rpotoze polemizace se docela rozjely na teamovem foru. a vezte ze hafo tech vasich variant jsme uz okecavali a zvazovali takze tak.

Reply with quote  

PostPosted: 07:55 14. May 2010 
Šlechtic
 ICQ  Profile

nomis_b wrote:
Systmove reseni bude brzy.. a ani jedno z vasich to nebude :wink:

veskere polemizace jsou asi zbytecne, rpotoze polemizace se docela rozjely na teamovem foru. a vezte ze hafo tech vasich variant jsme uz okecavali a zvazovali takze tak.

To rád slyším :)

nomis_b wrote:
....Vždy jde vše okecat....

To je teda dobrý přístup.

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

Val'Doren - Ochránce lesa V exilu

Reply with quote  

PostPosted: 08:28 14. May 2010 
Ďábel
 Profile

Ještě sem se chtěl zeptat....měnila se i nějak cena trofejí? A nebo spíš odměny za speciálně lovené trofeje?

Páč já včera za jednu trofej, na kterou byla právě lovná sezona a kterou sem si zašel ulovit, dostal asi 264k. Což je hmm noo hodně když si to vydělím 4, tak je to 66k za trofej. Dřív ta trofej měla o třetinu nižší hodnotu.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 09:40 14. May 2010 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

Včera se na cestě mezi Karathou a Ivory (noční spawn) poflakoval mezi normálními vlky (25HP) Vůdce smečky s 250 HP... Jen jsem si říkal, že takový nováček "až" tohle potká :twisted: ... :lol:

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 324 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]