Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 21:26 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Svetelny archon
PostPosted: 14:37 08. May 2010 
Nováček
 Profile

Mam dotaz kouzlo vyvolany svetelny archon ma mag moznost vybrat aby si nemusel kupovat mazlicka? Dneska jsem toto kouzlo vybrala u sve postavy a kdyz ho pouzila nestacila se divit s verlkou pompou se vyvolala svetelna koule ktera je dobra akorat na hrani detem :D Hledala jsem soupis omezeni kouzel ale nenasla jsem ho :( Za odpoved jestli tu nekde je predem dekuji Turiel

PS:pardon spatny nazev kouzla jde samozrejme o kouzlo Slabsi svazani plani

Reply with quote  

Post subject: Re: Svetelny archon
PostPosted: 17:55 08. May 2010 
Bůh
 Profile

turiel wrote:
Mam dotaz kouzlo vyvolany svetelny archon ma mag moznost vybrat aby si nemusel kupovat mazlicka? Dneska jsem toto kouzlo vybrala u sve postavy a kdyz ho pouzila nestacila se divit s verlkou pompou se vyvolala svetelna koule ktera je dobra akorat na hrani detem :D Hledala jsem soupis omezeni kouzel ale nenasla jsem ho :( Za odpoved jestli tu nekde je predem dekuji Turiel

PS:pardon spatny nazev kouzla jde samozrejme o kouzlo Slabsi svazani plani

Svetelny archon je nastaven uz od nwn pro slabsi svazani plani. Jen pro zle postavy (mozna i neutralni) se to upravovalo.

EDIT: Jinak muzes mit zaroven archona i mazlicka vyvolaneho. Nebo bytost a mazlicka. Ale nejde vyvolat bytost a archona, abys je mela zaroven.

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

PostPosted: 18:50 08. May 2010 
Nováček
 Profile

ano svetelny archon je stejny nazev ale nevyvolas stejnou potvurku :) driv byla svetelny archon bytost s psi hlavou a mecem :wink: dnes svetelna koule s dovednostma vse v - a s 18 zivotama toho opravdu moc neudela :twisted:

Reply with quote  

PostPosted: 19:11 08. May 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Pes má být až se svázáním plání standartně = 6. kruh, tuším že se přímo jmenuje Psí archon .. slabší svázání kde je ta koule je 5. kruh

Reply with quote  

PostPosted: 19:19 08. May 2010 
Bůh
 Profile

Nalkanar wrote:
Pes má být až se svázáním plání standartně = 6. kruh, tuším že se přímo jmenuje Psí archon .. slabší svázání kde je ta koule je 5. kruh

Presne tak. Celkem jsou totiz 3svazani plání. Slabé svazání plání, Svázání plání a Silnější svázání plání.
Při čemž i prvního je ta koulička, u druhého ten archon se psí hlavou a obourucákem a u tretiho si uz nepamatuji.

EDIT: Svázání plání: Dobro vs Zlo - musím konstatovat že těch dobrých nejsou tak silní jako těch zlých. Ale to je možná tím, že zlouna je těžší hrát? :roll:

EDIT2: Zeditován EDIT.

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Last edited by -darkvision- on 19:35 08. May 2010, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 19:30 08. May 2010 
Nováček
 Profile

aha to jsem nevedela ze jsou tri ty plane :) diky za odpoved

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]