Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 07:36 18. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 57 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21:30 24. Nov 2007 
Bůh
 Profile

chmmm

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 09:30 25. Nov 2007 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Nektere upravy a vylepseni sveta jsou stale v reseni. Jinak davame misto pripadne diskuzi a Vasim napadum. Padla tu vysoka cena za prestupy... Nebojte, do wipu se zlevni.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 13:29 25. Nov 2007 
Obyvatel
 Profile

Skvela praca LDamian. Vystihol si takmer vsetko. Dakujem

Reply with quote  

Post subject: Klady a zápory je v titulku tak neco napíšu
PostPosted: 21:16 04. Dec 2007 
Rytíř
 Profile

Napred klady , Thálie má hodně kladů a celkem se mi líbí, to je jasné jinak bych tu už dávno vůbec nebyl. líbí se mi takové to pátrání jak se co v řemesle udělá apod. Craft je tu dost dobrý , řekl bych že lepší jak jinde ,na jiných serverech -samozřejmě s vyjímkou Demony (tam je velice dobrý).
prostredí je tu pestré .
Ale například jsem ještě nepotkal krysu - no fakt ne , jen takové ty v hrobkách na hřbitově apod. Ale v craftu krejčího se o nich přímo píše a jejich kůže je základ , až pak je jezevec!!!
Nesehnal jsem nikde ani kožedělnou kyselinu, a nejdříve jsem se snažil IC
ve hře a až teprve , když jsem se nic nedoveděl - nezjistil tak jsem šel sem.
Pobodali mne včeli když jsem zkusil med a nepomohla ani malá lékárna není to trochu sila, nepomohlo nic ani hodina čekání a spát nešlo noo - jako by mne uřkl demon.
Další problem_ : Kdysi jsme sem přišli ve dvou Neshi99 a já (proto jsem zloděj) ve dvou to jde lépe , ale on odešel z jednoho hlavního důvodu.
Při přechodu na vyšší lvl neviděl kolik mu to dává HP - života.
Já mu tenkráte tvrdil že to je jedno protože to dává automaticky maximum na postavu v oboru.
Ale dnes jsem udělal lvl a dalo mi to JEN 5 slovy PĚT života a peněz za to chtěl jak za strakatou krávu. No tak 5 HP to se mi zdá i na zloděje málo tam je tuším min 6 jestli né 8 HP , a tak se ptám JAK to vlastně je???

Reply with quote  

Post subject: Re: Klady a zápory je v titulku tak neco napíšu
PostPosted: 21:19 04. Dec 2007 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Zivoty se hazi dle povolani. Napr. zlodej ziskava 1d6 + odolnost zivotu za uroven. To, ze nejsou zivoty pri prestupu videt, je spravne. Je to kvuli maxovani zivotu, coz je akorat zneuziti herni chyby...

Reply with quote  

Post subject: Re: Klady a zápory je v titulku tak neco napíšu
PostPosted: 21:40 04. Dec 2007 
Mistr
 ICQ  Profile

[quote="Jachym"] Nesehnal jsem nikde ani kožedělnou kyselinu, a nejdříve jsem se snažil IC ve hře a až teprve , když jsem se nic nedoveděl - nezjistil tak jsem šel sem.

Kožedělnou kyselinu vyrobí alchymista - z břicha ohnivejch brouků a prachu z ohnivého achátu....

Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť

Reply with quote  

Post subject: Jezevec
PostPosted: 08:43 05. Dec 2007 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Jachym wrote:
Pobodali mne včeli když jsem zkusil med a nepomohla ani malá lékárna není to trochu sila, nepomohlo nic ani hodina čekání a spát nešlo noo - jako by mne uřkl demon.

To neni jediny, ale zas vobcas se muze stat ze te ubodaj vcely 8) ...kamos hraje stolni DDoupe a kdyz zacinal na Thalii hrozne ho pobavilo ze postavu zabije krysa i kdyz si koupil zanovni kozeny backurky a dokonce par krys zabije vyvolanyho pantera - coz je uplna blbost :D (je to ale asi tak normalne nastaveny v NWN - takze Thalie asi nebude vyjimkou).

...dalsi co navrhuju by mozna bylo dobry, aby se nemuselo cekat na stazeny zvirata az si po zabiti ustelou na trave a sli stahovat hned - nejlepe za ziva :twisted:

Erik The Viking

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 01:21 06. Dec 2007 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

to Jachym: Podle toho co pises bych rekl, ze hledas mozna spis akcni server. Casto to na techto serverech (zamerenych na RP) mnoha hracum nesedne, ale pokud se k takovemu hrani postavi bez predsudku, VELMI mnoho hracu to chytne a uz by nikdy nemenili. Zacatky jsou vzdycky tezke.

Kazde povolani ma rozsah HP, ktere za level dostava + bonus za odolnost (zlodej ma maximum 6 + odolnost). Polovinu HP dostanes vzdy, na druhou polovinu hazis. Takze pro zlodeje mas 4-6HP + bonus za odolnost (opravte me jestli je to 3-6HP)

Ale zpet k Thalii.
Zapory...pro me to byla predevsim rozlehlost Thalie a pozirac casu jmenem craft. Jsem typ hrace, ktery stravi mnohem radeji hodiny povidanim nekde v hospode, nez aby sam nekde pobijel potvory.
Kdyz jsem pred par mesici z Thalie odchazel, bylo to predevsim proto, protoze jsem nepotkaval postavy, se kterymi bych se proste jen tak zakecal. Zkratka to vecne honeni za craftem a expenim pro me neni tak lakave.

Rozhodne nejvetsim kladem Thalie, je skvely pristup teamu a vsech, kdo pro Thalii neco tvori. To je imho to nejdulezitejsi a proto verim ze ma Thalie budoucnost.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 10:18 06. Dec 2007 
Bůh
 Profile

Svym způsobem souhlasim s kučíke, pamatuju na začátky když sem začínal, kdy postavy dokázali posedět v hospodě a pokecat a potom jít na výpravu nebo obráceně.. ale byli to jiný výpravy než výdam ted, kecali jsme u toho, když sme např. byli v hilských ruinách skoro v každý místnosi jsme se zastavili, prozkoumali ji a pokecali i tak, a když nás viděl DM tak ještě dělal že straší, otvíral a zavíral dveře a tak..

Ted když jdu na výpravu tak se mi stává že všichni někam letěj expi, expi, expi, expi, loot a rychle ven a zase do jinýho dungu a expi, expi, expi atd... to podle mě není asi moc RP, ani když na sebe například družina nepočká a je rozkouskovaná po cestě, nebo když je jedna postava unavena/otrávena a tak a zbytek pokračuje ez ní at se jde někam vyléčit.. ale to bych neřekl že je zápor Thalie ale zápor hráčů, neřikám že to dělaj všichni ale pár takovejhlech postav sem potkal, jsou i hráči co se s nima hraje dobře RP..

Tohle se dá ale všechno zvládnout, takže nic vážnýho, jinak klady a zápory už sem tady někde psal tak se nebudu opakovat :wink:

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 12:56 06. Dec 2007 
Měšťan
 Profile

Krata wrote:
Svym způsobem souhlasim s kučíke, pamatuju na začátky když sem začínal, kdy postavy dokázali posedět v hospodě a pokecat a potom jít na výpravu nebo obráceně.. ale byli to jiný výpravy než výdam ted, kecali jsme u toho, když sme např. byli v hilských ruinách skoro v každý místnosi jsme se zastavili, prozkoumali ji a pokecali i tak, a když nás viděl DM tak ještě dělal že straší, otvíral a zavíral dveře a tak..

Ted když jdu na výpravu tak se mi stává že všichni někam letěj expi, expi, expi, expi, loot a rychle ven a zase do jinýho dungu a expi, expi, expi atd... to podle mě není asi moc RP, ani když na sebe například družina nepočká a je rozkouskovaná po cestě, nebo když je jedna postava unavena/otrávena a tak a zbytek pokračuje ez ní at se jde někam vyléčit..

Mnoho sa zmenilo, vsetko trva "kratsie". Niektorym se pak stava, ze "nestihaji" a leti dungem aby ho vubec zvladli. "Kecat" je pak "na noze" kedze si pak oddychnut a podobne je problematicke - doslova riskujes zivot.

Niekedy nemas vubec chut kecat. Des dopredu ako vul a naberas na rohy vse co je v ceste.

Taky to nemam rad, ale tak se to vyvinulo. Je to brane z meho pohledu. :)

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 18:26 06. Dec 2007 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Ono to je vsetko na hracoch ako chcu hrat a ako sa novy hraci naucia hrat, preto si myslim, ze starsi dlhodobejsi hraci by sa mali snazit ist prikladom aby to tych novych hracov naucili. Teraz nehovorim ze vsetci hraci su len novy, su tu aj taky, ktory tak hrat nechcu a nikdy chciet hrat nebudu, ale vsetko sa da zvladnut. Myslim, ze s novymi planovanymi vecami sa to postupne upravy, aspon sa snazim tomu verit. :wink:

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 23:51 06. Dec 2007 
Nováček
 Profile

Daanri wrote:
Myslim, ze s novymi planovanymi vecami sa to postupne upravy, aspon sa snazim tomu verit. :wink:

Myslim, ze nam nic jineho nezbyva, Thalie byla jendnim z nej serveru a doufam, ze se ty casy, kdy tu hralo dost primovych lidicek zas vrati. Preci jen je mi ted trochu smutno, kdyz se na Thalku podivam a vidim tu jednoho ci dva hrace...
A proto verme a drzme Thalce palce :wink:

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 57 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 1 hour [ DST ]