|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:35 07. May 2010 |
|
|
-RoF- wrote: A příště mějte něco pěkné u sebe. já měl  vždycky mám 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Jkerry
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:07 07. May 2010 |
|
|
Bahnak wrote: -RoF- wrote: A příště mějte něco pěkné u sebe. já měl  vždycky mám  Tímto bych rád poděkoval podtemňákům že mě sejmuli Delricka a samozřejmě rofovi že ho zachránila Aria  . Byla to docela prča.
_________________ Diodric Lathanien Delrick
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:57 08. May 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
-RoF- wrote: Bahnak wrote: dobre sem se bavil, aria dnes 100 bodu dobre to ROF popsal  : Hodit vlka mezi ovečky  Já bý velmi rychlá ovečka, já utíkala ještě 10 minut  Vrrrr ...haf haf...haůůů Já doufám, ste z toho neměli špatnou zkušenost, ikdyž ze začátku to tak vypadalo  . Hlavně doufám, že Arlaen nebude mít následky na své drowí duši A příště mějte něco pěkné u sebe. Já jsem s výsledkem naší výpravy a jejím nezdárným koncem velmi spokojen  . Ochutnal jsem svůj první devast  ,ale taky bych mazal jak protrženej kdyby to šlo. Viděl jsem ten Timestop,pak jen četl...a kurva nebo něco podobnýho od Kora,vylemptal rychlost a prásk hotovo. Arlaen dole hnedka zatloukal,že hudlana nedostal  Díky bylo to fajn
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:06 08. May 2010 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
Radim wrote: -RoF- wrote: Bahnak wrote: dobre sem se bavil, aria dnes 100 bodu dobre to ROF popsal  : Hodit vlka mezi ovečky  Já bý velmi rychlá ovečka, já utíkala ještě 10 minut  Vrrrr ...haf haf...haůůů Já doufám, ste z toho neměli špatnou zkušenost, ikdyž ze začátku to tak vypadalo  . Hlavně doufám, že Arlaen nebude mít následky na své drowí duši A příště mějte něco pěkné u sebe. Já jsem s výsledkem naší výpravy a jejím nezdárným koncem velmi spokojen  . Ochutnal jsem svůj první devast  ,ale taky bych mazal jak protrženej kdyby to šlo. Viděl jsem ten Timestop,pak jen četl...a kurva nebo něco podobnýho od Kora,vylemptal rychlost a prásk hotovo. Arlaen dole hnedka zatloukal,že hudlana nedostal  Díky bylo to fajn jj presne..kdyz nesedite v dilnach tak se da uzit hafo srandy 
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:54 09. May 2010 |
|
|
Já to říkám pořád. Pojdte s náma hrát  my nejsme zlý a rádi si zahrajeme. A tahle pozvánka platí pouze pro slušné hráče co neprasí hru. 
_________________ Sinkacha +++++++++++++ Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:27 09. May 2010 |
|
|
VELKÝ DÍKY Caironovi! 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:18 09. May 2010 |
|
|
No teda, myslím si, že jsem dneska nebyla jediná, komu to vyrazilo dech. Vůbec jsem nevěděla, jak mám na to reagovat. My jsme čekali něco "velkýho", přeci jen už jsme na Cairona zvyklí, ale tohle zas předčilo naše očekávání. Nádherné, ohromující, dokonalé!Děkujeme Cairone, vládče toolsetu *sklání se*
|
|
Top |
|
Hunnreh
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:40 09. May 2010 |
|
|
Velke poděkování Caironovi, Je to ... nemám slov
_________________ Garogar Kovadlina - Vůdce klanu Nordových kovadlin
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:16 10. May 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
diky hraci Molly23 za spolupraci pri mucenicku 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:21 11. May 2010 |
|
|
G14 wrote: diky hraci Molly23 za spolupraci pri mucenicku  ja bych vam taky podekoval za zabavu, kdyby to trvalo trochu dele, ale takhle mi pred zraky zmizet, to se nedela Ale i tak diky, bavil sem se pri sledovani vas.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:55 11. May 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
kdyz ty taky prijdes az po muceni diky Viedrilovi a opet Molly23 za paradni zabavnou hru a taky Caironovi za jeho vecny nervy a pomoc 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Ikstremist
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 03:13 12. May 2010 |
|
Joined: 04:34 21. Mar 2010 Posts: 163 Location: Psychedelict
|
ó díky Ti velký bože Cairone za pomoc při dněšních bugovitých útrapách! 
_________________ Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
|
|
Top |
|
Dark_Sidius
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:55 12. May 2010 |
|
|
Pozdně děkuji neznámému DM za páteční zpestření hry. Chvílema jsem se opravdu bál! 
_________________ Gerda Rudá
Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.
Titulní strana Knihy Řetězů
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:11 12. May 2010 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
G14 wrote: kdyz ty taky prijdes az po muceni diky Viedrilovi a opet Molly23 za paradni zabavnou hru a taky Caironovi za jeho vecny nervy a pomoc  Taky dík, snad se to vyřeší s tou frakcí. Kupte mi kytaru a červenou oponu. Poskytnu veselí a ohromnou zábavu  .
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:22 12. May 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|