|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
černý vlk
|
Post subject: srážení a výcvik Posted: 18:09 12. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
poté, kdy jsem se dozvěděl na vlastní kůži, že i zlobři sráží...musím to tu napsat. Silové buildy (dál plechovky) mají bonus k dovednosti "výcvik" plynoucí z jejich síly...to je jejich výhoda oproti dexterům. Buildy zaměřené na obratnost i když maxují výcvik, nikdy nedosáhnou stejného výcviku jako buildy silové. To je v pořádku. Věc, kterou nechápu a nezdá se mi ani trošku fer je, že plechovky NAVÍC mají bonusy k výcviku ve vybavení a dexteři ne..vidím to u svých postav..má postava silová má výcvik srovnatelný na 16. úrovni s výcvikem dextrové postavy na dvojnásobném levlu, přitom výcvik maxuji s oběma a s tou dextrovkou mám dokonce +10 výcvik feat (a stejně si ji srazí tygr v prahvozdě O-o)...
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: srážení a výcvik Posted: 18:11 12. May 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
černý vlk wrote: poté, kdy jsem se dozvěděl na vlastní kůži, že i zlobři sráží...musím to tu napsat. Silové buildy (dál plechovky) mají bonus k dovednosti "výcvik" plynoucí z jejich síly...to je jejich výhoda oproti dexterům. Buildy zaměřené na obratnost i když maxují výcvik, nikdy nedosáhnou stejného výcviku jako buildy silové. To je v pořádku. Věc, kterou nechápu a nezdá se mi ani trošku fer je, že plechovky NAVÍC mají bonusy k výcviku ve vybavení a dexteři ne..vidím to u svých postav..má postava silová má výcvik srovnatelný na 16. úrovni s výcvikem dextrové postavy na dvojnásobném levlu, přitom výcvik maxuji s oběma a s tou dextrovkou mám dokonce +10 výcvik feat (a stejně si ji srazí tygr v prahvozdě O-o)... Máš si sebou vzít plechovku 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: srážení a výcvik Posted: 18:17 12. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
de Aers wrote: černý vlk wrote: poté, kdy jsem se dozvěděl na vlastní kůži, že i zlobři sráží...musím to tu napsat. Silové buildy (dál plechovky) mají bonus k dovednosti "výcvik" plynoucí z jejich síly...to je jejich výhoda oproti dexterům. Buildy zaměřené na obratnost i když maxují výcvik, nikdy nedosáhnou stejného výcviku jako buildy silové. To je v pořádku. Věc, kterou nechápu a nezdá se mi ani trošku fer je, že plechovky NAVÍC mají bonusy k výcviku ve vybavení a dexteři ne..vidím to u svých postav..má postava silová má výcvik srovnatelný na 16. úrovni s výcvikem dextrové postavy na dvojnásobném levlu, přitom výcvik maxuji s oběma a s tou dextrovkou mám dokonce +10 výcvik feat (a stejně si ji srazí tygr v prahvozdě O-o)... Máš si sebou vzít plechovku  *plechovka jde po tygrech, tygři po dexterovi, srazí ho, zabijí ho páč nemůže zdrhat, plechovka pak zabije tygry* hmmm hmmm k čemu to pomůže??
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: srážení a výcvik Posted: 18:22 12. May 2010 |
|
|
Všechno chápu, jen jedno mi není jasný.. co je na tom špatně?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: srážení a výcvik Posted: 18:40 12. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
DenGrasse wrote: Všechno chápu, jen jedno mi není jasný.. co je na tom špatně? dvojité posílení? třeba to? silové postavy mají mít vyšší výcvik kvůli větší síle...ale ne ještě bonusy na výbavě, ke kterým dexteři přístup nemají...so easy
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: srážení a výcvik Posted: 18:42 12. May 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
černý vlk wrote: *plechovka jde po tygrech, tygři po dexterovi, srazí ho, zabijí ho páč nemůže zdrhat, plechovka pak zabije tygry* hmmm hmmm k čemu to pomůže?? Nemáš si sebou brát slabé plechovky, které tě nejsou schopné uhlídat, když se po tobě vrhne tygr 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: srážení a výcvik Posted: 18:49 12. May 2010 |
|
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: srážení a výcvik Posted: 18:52 12. May 2010 |
|
|
černý vlk wrote: DenGrasse wrote: Všechno chápu, jen jedno mi není jasný.. co je na tom špatně? dvojité posílení? třeba to? silové postavy mají mít vyšší výcvik kvůli větší síle...ale ne ještě bonusy na výbavě, ke kterým dexteři přístup nemají...so easy myslím, že vycházíš z nesprávných informací..ale i kdyby ne - kde je problém? Existuje snad nějaké závazné pravidlo, že všichni musí dostat to samé?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: srážení a výcvik Posted: 19:01 12. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
DenGrasse wrote: černý vlk wrote: DenGrasse wrote: Všechno chápu, jen jedno mi není jasný.. co je na tom špatně? dvojité posílení? třeba to? silové postavy mají mít vyšší výcvik kvůli větší síle...ale ne ještě bonusy na výbavě, ke kterým dexteři přístup nemají...so easy myslím, že vycházíš z nesprávných informací..ale i kdyby ne - kde je problém? Existuje snad nějaké závazné pravidlo, že všichni musí dostat to samé? když mi přijde něco divného, tak to napíšu..pokud vycházím z nesprávných informací (vycházím z praxe, ale nemusím znát vše, že ano) tak je to zvláštní, že se to tak jeví..a pokud je účelem zvýraznit a prohloubit rozdíl v typech postav ohledně výcviku, tak to je pak jiná. Určitě je to zcela logické a určitě to povede k variabilitě a k zábavě 
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: srážení a výcvik Posted: 19:04 12. May 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Lord_Berserk wrote: proc furt na forech kazdej breci ?  nemaj co jinýho na práci 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: srážení a výcvik Posted: 21:06 12. May 2010 |
|
|
Pajule wrote: Lord_Berserk wrote: proc furt na forech kazdej breci ?  nemaj co jinýho na práci  kdo to má pořád číst? 
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: srážení a výcvik Posted: 21:11 12. May 2010 |
|
|
Esuliams wrote: Pajule wrote: Lord_Berserk wrote: proc furt na forech kazdej breci ?  nemaj co jinýho na práci  kdo to má pořád číst?  Tak to nečti 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: srážení a výcvik Posted: 21:19 12. May 2010 |
|
|
černý vlk wrote: *plechovka jde po tygrech, tygři po dexterovi, srazí ho, zabijí ho páč nemůže zdrhat, plechovka pak zabije tygry* hmmm hmmm k čemu to pomůže?? rada1: sraz tygra dřív než on tebe  rada2: rekni plechovce at srazi tygra fórek... proč jde tygr po tobě a ne po plechovce když ty jako dextrař máš vyšší AC? nějak mi to neštymuje...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: srážení a výcvik Posted: 21:23 12. May 2010 |
|
|
Hold na Thalii nikdy neproběhne něco podobného jako bitva u Azincourtu. Pro ty co nevědí co se tam stalo. To najedné straně stálo 12 000 (6k lučištníci, 1k rytíři) anglánů a na druhé 40 000(armáda založená na těžké jízdě) Francouzů. Den předtím pršelo. Rytíři se motali v blátě a tak lučistníci po pár salvách vytáhli kudly a zapíchávali plecháče škvírkami v brnění. Angláni prostě vyhráli.
Pardon... možná to je OT, možná probokuju, hold mám zrovna fakt mizernou náladu.
_________________ Sinkacha +++++++++++++ Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: srážení a výcvik Posted: 21:27 12. May 2010 |
|
|
Bahnak wrote: černý vlk wrote: *plechovka jde po tygrech, tygři po dexterovi, srazí ho, zabijí ho páč nemůže zdrhat, plechovka pak zabije tygry* hmmm hmmm k čemu to pomůže?? rada1: sraz tygra dřív než on tebe  rada2: rekni plechovce at srazi tygra fórek... proč jde tygr po tobě a ne po plechovce když ty jako dextrař máš vyšší AC? nějak mi to neštymuje... protože díky předmětům vyšší AC naopak nemá? a nebo je možné že ten tygr vidí že mu prorazí disciplínu v případě, že je schopný trefit postavy obě, npc se občas chovají dost jasnovidecky
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|