|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|
Author |
Message |
Sobik
|
Post subject: Příjmení, jména rodů, klanů, rodin Posted: 15:52 13. May 2010 |
|
|
Právě jsem zjistil, že se prej po serveru pohybuje i jinej trpoš se jménem Kovadlina, kterýho nikdo z nás nezná. Myslím že by nebylo od věci na web a do informací pod "Než začnete hrát" vypsat jména a příjmení rodů, klanů, rodin atd, která jsou dostupná jenom se souhlasem už hrajících hráčů. PS: Tenhle topic by měl sloužit jen na vyjádření kucika nebo Rejtyho a soupis jmen, která by tam měla být zapsaná, prosím žádný spam a už vůbec né něco ve stylu "Tak se s tím smiř, že je to nějaký vzdálený bratranec" Díky.
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Příjmení, jména rodů, klanů, rodin Posted: 15:54 13. May 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Napiš slušně dotyčnému hráči, že tohle jméno již používáte a že máte rozehraný celý klan. Jestli by nebyl tak hodnej a nezvolil jiné.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: Příjmení, jména rodů, klanů, rodin Posted: 16:46 13. May 2010 |
|
|
Mam dojem ale ze toho trpose keryho mas na mysli tak ten hral uz davno pred vasim klanem...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Příjmení, jména rodů, klanů, rodin Posted: 16:51 13. May 2010 |
|
|
Kovadlina je dost běžný přízvisko. Nemusí to bejt ani bratranec, řek bych že je u trpošů dost rozšířený.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Příjmení, jména rodů, klanů, rodin Posted: 16:53 13. May 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
DenGrasse wrote: Kovadlina je dost běžný přízvisko. Nemusí to bejt ani bratranec, řek bych že je u trpošů dost rozšířený. Víte kolik je v Čechách Nováků?  Nebo u elfů Lothienů a holt u trpošů jsou mraky Kovadlin  . edit: Dokud se nevydává za "vašeho" příbuzného, aniž byste vy o něm věděli (a i RP situaci, že byste o něm nevěděli, si dokážu představit sehranou), není to snad tragédia, naopak námět na zajímavou hru, ne?
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Příjmení, jména rodů, klanů, rodin Posted: 16:58 13. May 2010 |
|
|
Sobiku viz naše forum. Cairon nám taky nic neřekne, ty sis ještě nezvykl?  Ale jinak souhlasím se Sobikem, ty jména existujích klanů/rodů... by měly být jen se souhlasem toho spolku
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Příjmení, jména rodů, klanů, rodin Posted: 16:59 13. May 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Hassan wrote: Mam dojem ale ze toho trpose keryho mas na mysli tak ten hral uz davno pred vasim klanem... Ten dojem mam tez  aby se nakonec kovadliny nemuseli prejmenovat, kdyz to bude danemu hraci vadit. 
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Příjmení, jména rodů, klanů, rodin Posted: 17:10 13. May 2010 |
|
|
PS: Tenhle topic by měl sloužit jen na vyjádření kucika nebo Rejtyho a soupis jmen, která by tam měla být zapsaná, prosím žádný spam a už vůbec né něco ve stylu "Tak se s tím smiř, že je to nějaký vzdálený bratranec" Díky. 
_________________ DM THALIE ICQ: 648-472-535 e-mail: mkubale@seznam.cz http://youtube.com/user/ThalieDrow
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Příjmení, jména rodů, klanů, rodin Posted: 17:13 13. May 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
se souhlasem spolku? No vzpomínám si na Kovadlinu trpaslíka kterej existoval dááávno před váma, ptali jste se ho na jeho souhlas?  .. ale to si rejpu, spíš vás chápu a neni nic lepšího, než toho dotyčného kontaktovat a přinejhoršim s DM udělat relvl
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Příjmení, jména rodů, klanů, rodin Posted: 17:15 13. May 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
maku wrote: PS: Tenhle topic by měl sloužit jen na vyjádření kucika nebo Rejtyho a soupis jmen, která by tam měla být zapsaná, prosím žádný spam a už vůbec né něco ve stylu "Tak se s tím smiř, že je to nějaký vzdálený bratranec" Díky.  Tak pak to vyresi i PM. A ja mam opravdu pocit, ze kovadlina tu hrala uz tak pred dvema lety. edit. Jak rika Krata.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Příjmení, jména rodů, klanů, rodin Posted: 17:15 13. May 2010 |
|
|
Esuliams wrote: Ale jinak souhlasím se Sobikem, ty jména existujích klanů/rodů... by měly být jen se souhlasem toho spolku A když on jako starší postava bude chtít, abyste se vzdali jména vy, tak to taky bez keců uděláte? Trochu vzájemné ohleduplnosti, prosim.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Příjmení, jména rodů, klanů, rodin Posted: 17:17 13. May 2010 |
|
|
álééé vše je vyřešené, Sobik je horká hlava a nepočkal na vysvětlení. Co se týče staré Kovadliny, věděli jsme o ní a teď s námi hraje  dokonce je to manžel té, kvůli které vznikl tento topic  Aby nedocházelo k omylům, my se rádi domluvíme, když to půjde
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Příjmení, jména rodů, klanů, rodin Posted: 17:26 13. May 2010 |
|
|
Vyřešeno.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|