|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Re: drowske rody Posted: 17:56 13. May 2010 |
|
|
Neznám žádnýho hráče, kterej by byl karathským občanem... dokonce ani postava ne. 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: drowske rody Posted: 17:58 13. May 2010 |
|
|
DenGrasse wrote: Neznám žádnýho hráče, kterej by byl karathským občanem... dokonce ani postava ne.  Ah... no jo slovíčkaření no. Ale vidím, že jsi pochopil jak to bylo myšleno, když jsi zmínil slovo postava. No nic, vzdávám to. Vedu boj s větrnými mlýny.
_________________ Sinkacha +++++++++++++ Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: drowske rody Posted: 18:25 13. May 2010 |
|
|
Vůbec jsem nepochopil o čem boj byl, ale co se dá dělat...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: drowske rody Posted: 18:30 13. May 2010 |
|
|
O tom, že nechci svou hrou naštvávat jiné hráče. Zástávám názor, že když mučím postavu, nemusím nutně trápit hráče, co tu postavu hraje.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: drowske rody Posted: 18:35 13. May 2010 |
|
|
No.. dobře...  a dál? Princip je ten, že hráči povrchových postav by se měli dostávat do podtemna jen tehdy když jsou reálně přepadeni a uneseni drowy a souhlasí s tím. žádné domluvené únosy, přeběhnutí atd.
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: drowske rody Posted: 18:36 13. May 2010 |
|
|
DenGrasse wrote: No.. dobře...  a dál? Princip je ten, že hráči povrchových postav by se měli dostávat do podtemna jen tehdy když jsou reálně přepadeni a uneseni drowy a souhlasí s tím. žádné domluvené únosy, přeběhnutí atd. S tím souhlasím.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: drowske rody Posted: 18:45 13. May 2010 |
|
|
Bohužel se tak nedělo a realizovala se výhradně ta špatná varianta. Dlouho jsme spoléhali na "zdravý rozum" hráčů, ale zjevně je to marná naděje. Proto ty změny.
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: drowske rody Posted: 18:56 13. May 2010 |
|
|
Bohužel, ty změny vyhnali minimálně dva dobré hráče z naší říše. Proto mě to mrzí a řeším to. Opravdu by se mi moc líbilo, kdyby se našlo takové řešení, které by ty slušné hráče nepenalizovalo a ty co dělají to, proti čemu jste tyto změny udělali, blokovalo. Můj návrh je v topicu ve flames... takže jsem pro pokračování tě diskze tam.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: drowske rody Posted: 20:48 13. May 2010 |
|
|
Já jsem jejich chování v Podtemnu nesledoval, ale mám pocit, že právě to bylo jedním z hlavních důvodů, proč to opatření vzniklo, blíže nechť se k tomu vyjádří Rejty nebo Maku.
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: drowske rody Posted: 22:05 13. May 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
Lenulasku uz to neres,stalo se stalo,my to akceptujeme.....stejne by sme jednoho krasnyho dne vypadli,protoze sme tam byli predevsim z ic duvodu........a to je nejvetsi ooc jaky ode me uslysite,pac na tohle se neda koukat uz......... 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: drowske rody Posted: 07:14 14. May 2010 |
|
|
No dobře. Tak snad se potkáme třebas někdy ve hře  .
|
|
Top |
|