|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
KaTo
|
Post subject: Rozhovory - hlasité vs šeptané. Posted: 21:29 13. May 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Tak mě tak napadlo - nešlo by některé rozhovory udělat "skryté"? Tj. neslyšné pro okolí, aby nerušili všechny v doslechu? Napadají mě: 1) Správce dílny (strašně spamuje  - a koho zajímá co si kdo kupuje?) 2) Úředník v bance (bankovní tajemství mu moc neříká) 3) Přítelíčci (bože, to jsou rozhovory  ) ...víc mě toho nenapadá.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Rozhovory - hlasité vs šeptané. Posted: 21:56 13. May 2010 |
|
|
KaTo wrote: Tak mě tak napadlo - nešlo by některé rozhovory udělat "skryté"? Tj. neslyšné pro okolí, aby nerušili všechny v doslechu? Napadají mě: 1) Správce dílny (strašně spamuje  - a koho zajímá co si kdo kupuje?) -> jaký má jako správce dílen důvod k šeptání? Mluví normálně... tak je to slyšet. Tečka, nicméně chápu, že tu bandu hráčů, co tráví drtivou většinu craftěním to asi už otrovuje.2) Úředník v bance (bankovní tajemství mu moc neříká) -> nevšiml jsem si, že by bance byl někdy nějaký nával .. a pokud tam případně nával je, tak se neptej na stav účtu, když se za to stydíš 3) Přítelíčci (bože, to jsou rozhovory  ) -> to mě spíš dostává, když má někdo přítelíčka (třeba pantera) a na férovku za něj mluví (věty typu "muj pane, mam hlad")...víc mě toho nenapadá.
_________________ DM THALIE ICQ: 648-472-535 e-mail: mkubale@seznam.cz http://youtube.com/user/ThalieDrow
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Rozhovory - hlasité vs šeptané. Posted: 21:58 13. May 2010 |
|
|
s tím správcem bych souhlasila... občas jsi v dílně a s někým mluvíš a ten rozhovor ti uteče protože tři lidé si něco koupí
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Rozhovory - hlasité vs šeptané. Posted: 22:05 13. May 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
add1) No však říkám - spamuje a tak ruší MOJE spamování. Důvod je čistě OOC - aby když si někdo musí mermomocí projet celou jeho nabídku, kterou Správce má, aby to všem v dílně netrhalo rozhovory. add2) Já se za něj nestydím, já ho závidím (fakt se nechttěl vědět, že Tieflingové mají statisícové částky  ) add3) Ah...to jsem nezaznamenal, ale je fakt, že ty "předdefinované" rozhovory jsou taky hrozné  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Rozhovory - hlasité vs šeptané. Posted: 22:10 13. May 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo, urcite by stalo za to nastavit tyhle jako skryte.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Rozhovory - hlasité vs šeptané. Posted: 07:04 14. May 2010 |
|
|
Jeste barvir....?
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Rozhovory - hlasité vs šeptané. Posted: 12:07 14. May 2010 |
|
|
k tomu barvíři, zdá se vám taky, že občas, když si u něho šijí věci dva hráči najednou, jeden něco udělá a druhému se to stejnýmn způsobem přešije taky?
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Rozhovory - hlasité vs šeptané. Posted: 12:44 14. May 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
On by si měl hlídat, koho poslouchá. Ale jednak to sem nepatří a pak by to chtělo napsat, kdy se to stává.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Rozhovory - hlasité vs šeptané. Posted: 12:58 14. May 2010 |
|
|
ale ten barvíř by taky mohl šeptat =)
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|