|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Re: Otroci - kobold, hiran Posted: 19:03 14. May 2010 |
|
|
To je otázka jakej najít přijatelnej kompromis. IC otrokovi konto v bance určitě nezřídí, teoreticky by měl mít asi možnost ukládat prachy v pokladnici klanu kterému slouží...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Xaarth
|
Post subject: Re: Otroci - kobold, hiran Posted: 21:20 14. May 2010 |
|
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Otroci - kobold, hiran Posted: 21:23 14. May 2010 |
|
|
A jak se jako vylučeje hrát otroka s tím, že si nemůže chodit kam se mu chce (notabene mimo město, kde nebude pod kontrolou)? To už by to nebyl otrok... ale obyčejný níže postavený drow albín.
_________________ DM THALIE ICQ: 648-472-535 e-mail: mkubale@seznam.cz http://youtube.com/user/ThalieDrow
|
|
Top |
|
Arsen
|
Post subject: Re: Otroci - kobold, hiran Posted: 22:05 14. May 2010 |
|
|
Vy z toho PC otroka děláte pomalu NPC. Třeba s někým novým asi nepočítáte už vůbec do podtemna jako otroka ? Mě by vážně zajímalo koho z Vás by to bavilo hrát jen podle toho jak může někdo jiný a jak ten někdo chce, aby jste hráli. Může to být sranda, ale ne při takovým HC.
"A jak se jako vylučeje hrát otroka s tím, že si nemůže chodit kam se mu chce (notabene mimo město, kde nebude pod kontrolou)? "
,aneb sedni si do hospody a nabírej časovky...
PS : Kolik lidí hrálo otroka ? Kolik je otroků ?
_________________ "Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..." "Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
|
|
Top |
|
Arsen
|
Post subject: Re: Otroci - kobold, hiran Posted: 22:16 14. May 2010 |
|
|
Lenulasek wrote: Pokud dobře chápu, tyto pravidla vznikla, protože frakce otrok není taková, jak by jste rádi. Z toho co chápu o frakci otrok: Otrok nemá postihy dole, ani nahoře. Může do všech měst. Takže postava s takovou frakcí si může dělat co chce. Pokud je tohle pravda (nemám s tím zkušenosti), je potřeba to změnit. Takže primární problém asi bude v tom jak je udělaná frakce otrok. Můj návrh: Pokud trváte na zachování těchto pravidel, bylo by vhodné aby vzniklo něco jako gheto pro otroky, kde budou moct nakupat výbavu, jídlo a tak. Když bude otrok u pána oblíben, může získat větší volnost atd. Samozdřejmě by to nebylo zadarmo. Otrokům by se mohla vydávat nějaká lejstra, která by jim umožnovala vstup i výstup z města. Jsme ve světě magie a drowové se za své mágy nemusí stydět, jistě by šlo vytvořit nějaké magické opatření, zabranující otrokům v útěku. Dále co se týče hráčů co ty otroky hrát budou. Hru otroka umožnit pouze po "přijmacím pohovoru" s DM starajícím se o podtemno.
No to je zatím vše... třeba přijdu ještě na něco. Tomu co je se ani nedá říkat frakce. Otrok ( podtemnácký rasy ) mají slepotu na světle a nepřátelský všechno na povrchu a zakázáno lézt do měst na povrchu bez DM. Gheto jako takový není potřeba, stačí když nebudou pravidla tohohle typu. Jojo, přijímací pohovor napřk. s DM Maku ? Ten vypadá, že si pod otrokem představuje NPC, který si může naverbovat v hospodě jak se mu zlíbí, nechcete udělat radši takový ? Přijde mi, že otrok s vlastní hlavou je pro vás něco nepředstavitelného...
_________________ "Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..." "Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Otroci - kobold, hiran Posted: 22:18 14. May 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Quote: PS : Kolik lidí hrálo otroka ? Kolik je otroků ? Moc ne a ani další už asi nebudou. To co jsem ovšem dneska viděl jak se jeden presentoval mě rozsekalo do kolen,škoda že nemám bodíky abych ho viděl a rovnou zabil!!!
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Arsen
|
Post subject: Re: Otroci - kobold, hiran Posted: 22:28 14. May 2010 |
|
|
Tomu se říká přístup na úrovni.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Otroci - kobold, hiran Posted: 22:34 14. May 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Arsen wrote: Tomu se říká přístup na úrovni. Udělal bys to samé vidět to
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: Otroci - kobold, hiran Posted: 23:22 14. May 2010 |
|
|
Arsen wrote: Lenulasek wrote: Pokud dobře chápu, tyto pravidla vznikla, protože frakce otrok není taková, jak by jste rádi. Z toho co chápu o frakci otrok: Otrok nemá postihy dole, ani nahoře. Může do všech měst. Takže postava s takovou frakcí si může dělat co chce. Pokud je tohle pravda (nemám s tím zkušenosti), je potřeba to změnit. Takže primární problém asi bude v tom jak je udělaná frakce otrok. Můj návrh: Pokud trváte na zachování těchto pravidel, bylo by vhodné aby vzniklo něco jako gheto pro otroky, kde budou moct nakupat výbavu, jídlo a tak. Když bude otrok u pána oblíben, může získat větší volnost atd. Samozdřejmě by to nebylo zadarmo. Otrokům by se mohla vydávat nějaká lejstra, která by jim umožnovala vstup i výstup z města. Jsme ve světě magie a drowové se za své mágy nemusí stydět, jistě by šlo vytvořit nějaké magické opatření, zabranující otrokům v útěku. Dále co se týče hráčů co ty otroky hrát budou. Hru otroka umožnit pouze po "přijmacím pohovoru" s DM starajícím se o podtemno.
No to je zatím vše... třeba přijdu ještě na něco. Tomu co je se ani nedá říkat frakce. Otrok ( podtemnácký rasy ) mají slepotu na světle a nepřátelský všechno na povrchu a zakázáno lézt do měst na povrchu bez DM. Gheto jako takový není potřeba, stačí když nebudou pravidla tohohle typu. Jojo, přijímací pohovor napřk. s DM Maku ? Ten vypadá, že si pod otrokem představuje NPC, který si může naverbovat v hospodě jak se mu zlíbí, nechcete udělat radši takový ? Přijde mi, že otrok s vlastní hlavou je pro vás něco nepředstavitelného... řeč je o povrchanských rasách otroků. Nemají slepotu na slunci.
_________________ Sinkacha +++++++++++++ Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
|
|
Top |
|
Xaarth
|
Post subject: Re: Otroci - kobold, hiran Posted: 09:24 15. May 2010 |
|
|
Jo pozor  tady je řeč o otrocích, kteří jsou přitáhnuti z povrchu ano? pokud ano tak to bych nějaké omezení určitě udělal, protože by si mohli chodit na povrch, ale zase né uplně tak drastické. Já celou dobu žil v domnění, že se jedná i o podtemnácké otroky. (Pokud ted nějsem ale zas vedle jak ta jedle)
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: Otroci - kobold, hiran Posted: 09:37 15. May 2010 |
|
|
Ja si myslel to samy...
dotkne se to tedy najak podtemnackych ras otroku?
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Otroci - kobold, hiran Posted: 09:47 15. May 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
pravidla platí hlavně pro povrchové otroky, u těch podtemnáckých bych to nechal při staru, ty maj přeci jen všechny postihy a tohle zavést i u nich by fakt podkopalo celou hru
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Otroci - kobold, hiran Posted: 12:01 15. May 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
jen pro info,povrchnacky otrok ma postihy v podtemnu 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
skaarks
|
Post subject: Re: Otroci - kobold, hiran Posted: 09:28 16. May 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Krata wrote: pravidla platí hlavně pro povrchové otroky, u těch podtemnáckých bych to nechal při staru, ty maj přeci jen všechny postihy a tohle zavést i u nich by fakt podkopalo celou hru ja mám stejný názor, ale je tohle oficiální postvení týmu? mám to brát tak v potaz než se to vyřeší ? BTW: jasně, otroci z povrchu mají dole postihy, ale na povrchu zase nemaj postihy za slunce.. akže postih vs postih. A navíc vy jste šli dolů jako útěk před povrchem, kdežto podteňácký otrok byl dole a musí zůstat dole, nemůže utéct na povrch.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Otroci - kobold, hiran Posted: 10:37 16. May 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
to chce hlas někoho víž než sem já.. ale vim že tohle pravidlo se zavádělo kvůli povrchovým otorkum, ne kvůli podtemnácky, tak snad se jim to nechá při staru
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|