|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
KaTo
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 11:57 16. May 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Krata wrote: -RoF- wrote: *Pobavevně je sleduje*Tohle se řešilo na každém modulu a jak vidím j to oblíbené téma....no nic pokračujte v rozumné diskuzi  v naši rozumné diskuzi budem pokračovat ale bud lepší, když se zdržíš svých nerozumných blbých keců, děkujem  Sorry, ale mě přijde celá tahle diskuze jako blbost (nejsem uber crafter, ani uber dunger, ani uber RPer, takže mi to je jedno), ale... ...shard je nastavený na craft a co mě přijde, tak dílny jsou dobré sociální místo kde se slézá vpodstatě celý server a kde kohokoli potřebuju najít, tak se na něj doptám tam. A neměl jsem problém craftery vytáhnout z dílen, aby se mnou "někam" šli. Hodili rozdělaný výrobek do trezoru a bylo. Fakt netuším, proč jsou chudáčci crafteři někomu solí v oku  . Přijde mi to stejné jako kdybych založil topic: "Všem černým hubám na povrchu napálíme -8 do AB a -8 do AC, protože na povrchu je víc bohů, než v podtemnu a tudíš, jejich kletba je účinější). Omg. Lol. Howg. 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 11:59 16. May 2010 |
|
|
já si zas myslím, že když bude kovář dva měsíce rubat do kovadliny, nebo slévač dva měsíce rubat rudu a pak vyleze ven a jednu ti rubne, tak tě budou sbírat po kouskách Krato
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 12:37 16. May 2010 |
|
|
Co třeba takový crafterům, kteří v dílnách tráví tolik času dát ve dne venku potom slepotu 
_________________ Sinkacha +++++++++++++ Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
|
|
Top |
|
Ikstremist
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 12:42 16. May 2010 |
|
Joined: 04:34 21. Mar 2010 Posts: 163 Location: Psychedelict
|
sandoftime wrote: já si zas myslím, že když bude kovář dva měsíce rubat do kovadliny, nebo slévač dva měsíce rubat rudu a pak vyleze ven a jednu ti rubne, tak tě budou sbírat po kouskách Krato *tleská* 
_________________ Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 12:48 16. May 2010 |
|
|
Ikstremist wrote: sandoftime wrote: já si zas myslím, že když bude kovář dva měsíce rubat do kovadliny, nebo slévač dva měsíce rubat rudu a pak vyleze ven a jednu ti rubne, tak tě budou sbírat po kouskách Krato *tleská*  Teď jde o to, jestli to vůbec dokáže. Síla nemá příliš s bojovou technikou co dělat. Pořád cvičenej voják má lepší bojové vlastnosti, než kovář co jen mlátí do železa....
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 12:53 16. May 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
sandoftime wrote: já si zas myslím, že když bude kovář dva měsíce rubat do kovadliny, nebo slévač dva měsíce rubat rudu a pak vyleze ven a jednu ti rubne, tak tě budou sbírat po kouskách Krato dá bombu ale vyhne se ráně? a co když to nebude kovář ale krejčí nebo klenotník? bude tak dlouho tahat jehlu až ti jednoho dne ubalí? 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 13:01 16. May 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
sandoftime wrote: já si zas myslím, že když bude kovář dva měsíce rubat do kovadliny, nebo slévač dva měsíce rubat rudu a pak vyleze ven a jednu ti rubne, tak tě budou sbírat po kouskách Krato Aneb vše se dá Rp obkecat. 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 13:05 16. May 2010 |
|
|
Já bych časový expy zrušil úplně 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 13:18 16. May 2010 |
|
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 13:21 16. May 2010 |
|
|
jako, že XP jen za boj? já ti nevím, ale co pak teřba takovej mág, co sedí nad knihama a bádá.... to se nic nenaučí? 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 13:22 16. May 2010 |
|
|
jaký XP za boj??? 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 13:22 16. May 2010 |
|
|
mno za potvory a tak...nebo z čeho jiného tedy?
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 13:30 16. May 2010 |
|
|
Tyhle aféry každého jen obtěžují, já bych všechny ty XP a levely zakázal! 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 13:34 16. May 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
a tak zrušíme Thalii, jenom nám to leze na nervy a dohadujem se nad blbostma 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 13:58 16. May 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|