|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
turiel
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:42 12. May 2010 |
|
|
Pajule wrote: Děkujů turiel a její Bel za pěkné ťapání po světě  a ja tobe a tve Ambre  a doufam ze nase cestovani zdaleka nekonci 
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:59 13. May 2010 |
|
|
Chtěla bych poděkovat všem, kteří se mnou v poslední době hráli. Kromě mého IG manžela, bratrance a ostatních ogarů děkuji za hru Elince, Taovi, Thee, Israelovi a Elen (snad jsem na nikoho nezapoměla). Skvělé jsou nové lokace, občas i bloudíme na místech, které jsme předtím znali. No někdy je to hodně nebezpečné. Je znát, že na to bylo vynaloženo hodně práce a také jí hodně zbývá ještě. Obdivuju vaše pevné nervy. Díky taky Nomisovi za úpravy v craftu. Otestujeme to  No a to nejhorší na konec.  Myslím, že záruka vyděšení a momentu překvapení je maku. Nechápu proč s námi hraje pak dál, když hráče odrovná hned na začátku. 
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:45 15. May 2010 |
|
|
Obrovské díky hrráči postavy Rashed! Neskutečné oživení hry. Díky... tak mi to RP chybělo. Jsi nejlepší.
_________________ Sinkacha +++++++++++++ Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
|
|
Top |
|
Ikstremist
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:58 15. May 2010 |
|
Joined: 04:34 21. Mar 2010 Posts: 163 Location: Psychedelict
|
Lenulasek wrote: Obrovské díky hrráči postavy Rashed! Neskutečné oživení hry. Díky... tak mi to RP chybělo. Jsi nejlepší. Ukradli ste mi partaka! GRRR! Pomsta bude sladká! P.S:Co byste taky čekali od oldskulera z alhambrie...
_________________ Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:23 15. May 2010 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
Ikstremist wrote: Lenulasek wrote: Obrovské díky hrráči postavy Rashed! Neskutečné oživení hry. Díky... tak mi to RP chybělo. Jsi nejlepší. Ukradli ste mi partaka! GRRR! Pomsta bude sladká! P.S:Co byste taky čekali od oldskulera z alhambrie...a mylim ze jen tak nevratíme..ten pulčík je užasnej  a ty jeho prsdtíčky*zasní se*
|
Istvan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:56 15. May 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Dekuji DM teamu a predevsim Nomisovi za to, ze i kdyz napsali konecny verdikt k ocarovanim vyslechli me pripominky. Vse upravili velmi rychle a snad ocarovani dospelo k jistemu kompromisu. Jen ted Nomisi doresime nejake ty detaily, je tam asi nejaka drobna chyba. Napisu pak zase PM
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:49 16. May 2010 |
|
|
Děkuju WB za pěkné změny světa....sice noo bez RP, ale je to fajné A díkas hlavně za úpravu devastu, konečně nebude Aria tak silná a snad někteří přestanou mít narážky. Děkujůů 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:04 16. May 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
diky Kucikovi za opravu bugovani GS,snad to pomohlo 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Lashek
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:09 16. May 2010 |
|
|
Chtel bych podekovat bande zlobivaku Zau´ndar a krasavici Sinkache za prijemne oziveni hry a prikladne RP. 
_________________ Rashed - Malý uličník.
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:32 17. May 2010 |
|
|
Lashek wrote: Chtel bych podekovat bande zlobivaku Zau´ndar a krasavici Sinkache za prijemne oziveni hry a prikladne RP.  Děkuji za kompliment
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:39 17. May 2010 |
|
|
Děkuju všem trpošům, které poslední dny potkávám. Super se s Vámi hraje, jen tak dal! Nord!
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
Lolipop
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:27 17. May 2010 |
|
|
moc děkuju porodním pomocníkům Esuliams a Lynxovi a tvořitelce Luelle 
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:20 18. May 2010 |
|
|
Diky za pozdni vecerni hru Wekslak, jeho trolici a hlavne poutku od kuse to nemelo chybu, stacilo mi ze jsem to jen poslouchal  a taky dik spolecenstvu okolo  a taky Terk ktera to nastartovala.
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:22 18. May 2010 |
|
|
Tak děkuju Arii (Rofovi) za adrenalinovou hru. A zároveň chci poděkovat Rashedovi za tu knížečku. Od té tvé básničky tak přibili už dva zápisy (a nejen od Sin) a zdá se, že jich bude čím dál víc.  Inspiroval jsi mě k vytvoření unikátního předmětu pro pěknou RP hru. Opravdu moc děkuji.
|
|
Top |
|
Lynx23
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:31 18. May 2010 |
|
|
Lolipop wrote: moc děkuju porodním pomocníkům Esuliams a Lynxovi a tvořitelce Luelle  připojuju se k poděkování Esuliams, Luelle a díky také Carmen 
_________________ paladin Daladan
|
|
Top |
|