Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 23:21 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: Velikost duse.
PostPosted: 13:11 17. May 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
No kdyz mas dusi napr. 72% a nastavis (treba pri tvem maximu 120%)

40% kyselina, 80% zhouba lidi, tak se vysledek udela jako prvnich 60% (protoze duse ma 72% a tedy nejvyssi nizsi je 60%), tak se ti na vyrobku udela ocarovnai prvnich 60% tedy:

40%kyselina + 20% zhouba lidi

Nejake dalsi otazky ?

PS. samozrejme kdzy mas kamen 100% tak nemuzes nastavit jen pouzit 80%. Musis si sehnat jiny kamen a ten 100% si odlozit na pozdejc..

Reply with quote  

PostPosted: 13:24 17. May 2010 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Možná mám... Teď se ničí kámen při chytání kdy?
Když chytnu špatnou duši-moc velkou na daný kámen? Nebo na co se tam háže?

Reply with quote  

PostPosted: 13:45 17. May 2010 
Poutník
 ICQ  Profile

Chápu to dobře tak, že čaroděj nemá žádné výhody proti bojovníkovi v očarovávání? Aspoň jsem z praxe na žádnou výhodu nepřišel.
Bohužel na Thalii jsou čarodějové v nevýhodě oproti bojovníkům. Odvážit se sám na potvoru, která by mi naplnila velký kamínek je pro mě hodně velké riziko. Nyní je pravděpodobnost chycení duše do velkého kamínku větší, ale určitě ne tak jednoduchá, jak mi přišlo z popisu změny očarovávání. Když to sečtu a podtrhnu, tak (jako čaroděj) je pro mě zpracování celého procesu středního kamínku (chycení a očarování zbraně) triviální (na tom se moc nenaučím), ale zpracování celého procesu pro velký kamínek dost těžké (i pro cenu kamínku). Ale pro bojovníka na stejné úrovni je to jednodušší (má určitě větší schopnost zabít příslušnou potvoru, je schopen si vydělat víc peněz).
Neměl by mít čaroděj alespoň nějakou výhodu z titulu povolání, když už je v nevýhodě v ostatním?

Reply with quote  

PostPosted: 13:48 17. May 2010 
Měšťan
 Profile

Ma vic expu, a predevsim ma vic expu za trivialky, za ktere bude vdecnej az nebude moc chytit poradnou dusi. Nevim o kolik se to zlehcilo, ale jakekoliv zjednoduseni se me nelibi, kdyz vim kolik casu a milionu ten trenink stal.

Reply with quote  

PostPosted: 14:40 17. May 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Pravdepodobnost uspechu je pro vsechny stejna.

Xpy, ktere dana postava dostane (za stejne obtizny ukol) se odviji od IQ (tedy carodej je na tom lepe).

Pokud kdokoliv ocaruje potvoru, musi byt do urciteho casu mrtva. A je jedno, kdo ji zabil (napr. i summon muze zabit), takze si klidne na loveni najmy nejakeho bojovnika, co ti to bude mlatit a ty budes jen ukazovat na potvory :roll:

a to ze nezabije stejnou potvoru valecnik a kouzelnik?? to by se dalo polemizovat... nekdy je to tak, nekdy jinak. Ja si myslim, ez kouzelnik je na tom spise lepe. Ale zavisi to od postav, a jejich buildu, a urcite se nebude ridit craft od toho, jak blbe si kdo poskladal postavicku a jak moc je neschopny nejakeho protivnika zabit. Jak je kazda potvora silna resi NWN skript, do nej ja zasahnout nemuzu. Je to stejnej skript, pomoci nehoz se urcuji i xpy, ktere za danou postavu dostanes (tusim).

PS. pri snaze o chyceni duse se haze kostkou proti urcite pravdepodobnosti. Pokdu je treba kamen 200, duse 40, tak nejde k zachyceni, aby si PC omylem nevyplytvalo nejdrazsi kamen na nejakou bezvyznamnou dusi..

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]