|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
zachy
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 13:59 17. May 2010 |
|
|
monstera wrote: -RoF- wrote: Si tak říkám, že je to zase o nucení "své hry" .... Naprosto souhlasím mimochodem k výraznému omezení kraftu došlo vlivem spavé nemoci správce dílen v Karathe. Ale to mne nedonutí abych se Sandrou coural někde po lesích, to raději nebudu na Thalii přítomen. Mno tak si holt nakoupíš veškerý věci co potřebuješ než pujde spat  nebo když někdo rozjíždí craft tak muže začínat třeba vDoubkově kde ještě nespí 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 14:18 17. May 2010 |
|
|
sandoftime wrote: Luelle wrote: to s tou únavou by se mi líbilo - ostatně postava při práci by měla být unavenější než, když jen někde sedí a klábosí...a úvahy na téma - že při boji by to tak taky mělo být - bych nechala stranou, problém není únava, ale pocit, že se moc lidí moc dlouho fláká v dílnách ono toh lavně při boji je alep ři kraftu ne, pokud objuješ unavuješ se rychle, pokud kraftíš, je to jako někde stát Sande to ona nevi, protoze furt sedi a klábosí jen 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 14:28 17. May 2010 |
|
|
-darkvision- wrote: sandoftime wrote: Luelle wrote: to s tou únavou by se mi líbilo - ostatně postava při práci by měla být unavenější než, když jen někde sedí a klábosí...a úvahy na téma - že při boji by to tak taky mělo být - bych nechala stranou, problém není únava, ale pocit, že se moc lidí moc dlouho fláká v dílnách ono toh lavně při boji je alep ři kraftu ne, pokud objuješ unavuješ se rychle, pokud kraftíš, je to jako někde stát Sande to ona nevi, protoze furt sedi a klábosí jen  nojo nebo bůhví co ještě  za to by měla taky tuplem naskakovat unava pak
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 14:36 17. May 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Přesněji problémem je představa, že všichni dřepí v dílnách. Přitom když tam vlezete, tak zjistíte, že je tam vlastně sotva pár postav. Za chvíli někdo přijde s myšlenkou, že všichni jsou někde v dungu a proto nemá s kým si povídat u ohníčku. Načež se začne vymejšlet, že postava by měla smět bojovat jen hodinu denně a zbytek by měla sedět v hospodě.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 14:53 17. May 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
kucik wrote: Přesněji problémem je představa, že všichni dřepí v dílnách. Přitom když tam vlezete, tak zjistíte, že je tam vlastně sotva pár postav. Za chvíli někdo přijde s myšlenkou, že všichni jsou někde v dungu a proto nemá s kým si povídat u ohníčku. Načež se začne vymejšlet, že postava by měla smět bojovat jen hodinu denně a zbytek by měla sedět v hospodě. Načež příjde PlaCoS 
_________________ .
|
|
Top |
|
rotona
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 16:15 17. May 2010 |
|
|
Tak o tom Placosu jsem už teda slyšela co to je za hrůzu, ale někteří tady mají opravdu Placoské názory , takovým šikulům se pak říká *zacpe si ústa* . Někdy jsem nervozní a někdy veselá , někdy se mi chce hrát tak a jindy onak , nevím proč by to někdo měl vědět lépe jak já jak se cítím a co mne baví. 
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 16:19 17. May 2010 |
|
|
Co je to ten Placos? Pošlete mi někdo prosím PM? At nespamujeme tuhle duchaplnou diskuzi  .
_________________ Sinkacha +++++++++++++ Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 19:10 17. May 2010 |
|
|
jestli Rejty přijde s placosem..osobně mu zaviruju počítač PlayControlSystem? tak nějak to je? prostě nějakej zkurvenej skript,kterej kontroluje kolik těžíš, kolik jsi toho zabil a tak...a když něco extra přeženeš dá ti to samo BAN
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 19:32 17. May 2010 |
|
|
a kontroluje to i kolik toho prosexpíme?
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 19:38 17. May 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
SEXpy by to bralo jako plus za každý creepení, harvestování, craftění (kdyby na EQ bylo), lootění to počítá nějakej čas, který si pak musíš odRPčkovat (od maker, přes vykecávání s NPC, až po hromadné vykecávání s lidmi)... když jsi plyšák plyšová a jen vykecáváš, tak získáváš plusovej placos, což ti prej má vylepšit reputaci u DM + jsou tam nějaké "výhody" (volnější předávání expů za odměnu za "hezké rp" apod.). Celkově je to spíš o tom, že si zajdeš někam na akci a pak abys aspoň dvě hodiny někde seděl a mlel sračky Luelle: PLAyerCOntrolSystem... na blondie dobrý 
_________________ .
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 19:42 17. May 2010 |
|
|
Nalkanar wrote: Luelle: PLAyerCOntrolSystem... na blondie dobrý  na blondie, co neumí anlgicky....
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 19:52 17. May 2010 |
|
|
Luelle wrote: Nalkanar wrote: Luelle: PLAyerCOntrolSystem... na blondie dobrý  na blondie, co neumí anlgicky.... Proboha, jen ne EQ !
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Dron
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 07:48 18. May 2010 |
|
|
Nalkanar wrote: za každý creepení, harvestování, craftění (kdyby na EQ bylo), lootění to počítá nějakej čas, který si pak musíš odRPčkovat (od maker, přes vykecávání s NPC, až po hromadné vykecávání s lidmi)... když jsi plyšák plyšová a jen vykecáváš, tak získáváš plusovej placos, což ti prej má vylepšit reputaci u DM + jsou tam nějaké "výhody" (volnější předávání expů za odměnu za "hezké rp" apod.). Celkově je to spíš o tom, že si zajdeš někam na akci a pak abys aspoň dvě hodiny někde seděl a mlel sračky  Tak jako funguje to pěkně. Co se moje postava nechal něco kolem real roku živit jinou, tak jsem měl asi 3x bonus nebo tak nějak. Pak mi všichni zdrhli a moje postava se musela živit sběrem a lovem a bylo zle. Za 14dní nula 
_________________ Etrith Ethean - Svět byl na ni příliš krutý a tak se vrátila domů. Waldo Krown - Karatský rekrut, byl vojákem ještě než se narodil. Gwanunig Gaurwa - Podivné jméno, zjev i chování a bratr čtvernožec.
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 08:56 18. May 2010 |
|
|
Na placos je nejlepsi si udelat iluzionistu tam to leze hrozne rychle  za mesic jsem mel placos +12 x)) jinak ja tady necraftim takze casovky v dilnach ne-e =P pak drowove akorad naráží porad name protoze nejsem v dilne 
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Zruseni casovych XP v dilnach Posted: 09:14 18. May 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
PiAn0 wrote: Na placos je nejlepsi si udelat iluzionistu tam to leze hrozne rychle  za mesic jsem mel placos +12 x)) ..a když tomu iluzionistovi dáš někde na 12tce lvl mnicha, tak do roka z tebe bude i DSko! PiAn0 wrote: jinak ja tady necraftim takze casovky v dilnach ne-e =P pak drowove akorad naráží porad name protoze nejsem v dilne  Necraftíš a nacraftěné itemy nepoužíváš, co?  Já třeba taky (moc) nekraftím a drowy skoro (vůbec) nevídám, možná protože v noci moje postava neleze z města a když tak tam, kde potkat drowy, tak tomu říkám "epic" fail  . Asi týden jsem (jsa OOC nemocný) tahal "nahoru" keramiku s postavou a fakt netuším, kde jste sebrali tu blbost, že jsou všichni povrchňani nalezlí v dílnách. Občas se sice v dílně sešla cca 1/4 serveru, to jo, ale tak na hoďku, pak se to zase rozpustilo v dílně byly 2-4 postavy. A to ještě půlka dílny NEKRAFTILA, ale jela si "sociální" RP. P.S. Některé postavy mi přijdou jako totální masochisti, skoro se divím, že neběhají okolo Karathy a nekřičí, tady, tady jsem, prosím pojďte mě zmučit a zotročit droowé, moc, moc se na to těším  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|