|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
efu_redo
|
Post subject: chyby v lokacích Posted: 13:28 18. May 2010 |
|
|
Mám dotaz. V některých lokacích se postava neustále zadrhává o terén i když jde po rovné cestě. Čím to je? Dá se to nějak opravit? Bejvá to občas důvod smrti. NPC si cestu najde automaticky a nezadrhává se, PC naopak díky tomu umírá. Dá se s tím něco dělat? 
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: chyby v lokacích Posted: 13:59 18. May 2010 |
|
|
Z takové smrti mám vážně rozporuplné pocity. 
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: chyby v lokacích Posted: 14:14 18. May 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
V jaký lokaci? Kde konkrétně?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: chyby v lokacích Posted: 14:15 18. May 2010 |
|
|
kucik wrote: V jaký lokaci? Kde konkrétně? Je jich opravdu hodně, většinou nejsou moc nebezpečné. Zkusím si s tím dát práci a dám sem screeny se zakroužkovanou pozicí, kde to je.
|
|
Top |
|
Yohan
|
Post subject: Re: chyby v lokacích Posted: 14:17 18. May 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
jj..byl jsem tam taky..je to doopravdy hodne neprijemne...nemohl jsem se poradne ani hnout...nazev lokace jeste dodame
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: chyby v lokacích Posted: 14:17 18. May 2010 |
|
|
Yohan wrote: jj..byl jsem tam taky..je to doopravdy hodne neprijemne...nemohl jsem se poradne ani hnout...nazev lokace jeste dodame Je to u hodně lokací, sepíšu všechny které objevím a dodám screeny
|
|
Top |
|
Cairon
|
Post subject: Re: chyby v lokacích Posted: 14:21 18. May 2010 |
|
|
Venkovní nebo vnitřní ? Les nebo tráva , jeskyně nebo krypty ? Jo jestli si někdo stáhnul aktivně ten overide od Worma tak jste v pytli Thalie ho nepodporuje ... ukazuje vám to věci které tam ve skutečnosti nejsou a pokud obíháte neexistující věci tak narážíte do těch existujících , které nevidíte.  Rejty by Vám mohl vyprávět jak se divil proč sázím stromy do prostřed cest...
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: chyby v lokacích Posted: 14:24 18. May 2010 |
|
|
Cairon wrote: Venkovní nebo vnitřní ? Les nebo tráva , jeskyně nebo krypty ? Jak jsem říkal, vyfotím, zakroužkuju a dám sem obrázky. Vím, že to je na cestě do karaty, tam je tráva. Pak je to na cestě v dorénským hvozdu, kde jdeš po cestě a zadrháváš se. Pak to je u medvědí jeskyně v krýnských horách, kde když jdeš k jeskyni po ,,skalách´´ zadrháváš se nehorázně a když po posílení příšer víš, že máš utéct a skoro utečeš, zadrhneš se a chcípneš. Edit: *píská si a drbe se na svých skoro nových vlasech, koutkem oka kouká po Caironovi, co on na to* Edit Cairon: Chyba je u tebe ... nejnom že si přišel o vlasy , ale navíc ti bohové hází neviditelné klacky pod nohy Prostě smůla smůlovatá...já ti dám rouhat se !Další Edit: Je to nespravedlivé. Vyjádříš svůj nesouhlas s vládnoucí stranou a oni tě už trestají. Kde to sakra jsme?  A je jedno zda jde jen o boha. Modlím se třikrát deně před spaním, ráno a před obědem. Mám tvou fotku pod polštářem a dokonce v nočním šuplíčku. 
Last edited by efu_redo on 14:34 18. May 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Yohan
|
Post subject: Re: chyby v lokacích Posted: 14:30 18. May 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
jo..je velmi flustruji videt..jak se na tebe zene rozezlenej meda a zasekleho v terenu te pote bezduvodne kouse do krku...a to mam zviratka rad
|
|
Top |
|
Yohan
|
Post subject: Re: chyby v lokacích Posted: 14:35 18. May 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Edit Cairon: Chyba je u tebe ... nejnom že si přišel o vlasy , ale navíc ti bohové hází neviditelné klacky pod nohy  Prostě smůla smůlovatá...já ti dám rouhat se ! dobre..kdyz je hazou jemu....v poradku...ale proc i me? 
|
|
Top |
|
Yohan
|
Post subject: Re: chyby v lokacích Posted: 14:40 18. May 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Další Edit: Je to nespravedlivé. Vyjádříš svůj nesouhlas s vládnoucí stranou a oni tě už trestají. Kde to sakra jsme?  A je jedno zda jde jen o boha. Modlím se třikrát deně před spaním, ráno a před obědem. Mám tvou fotku pod polštářem a dokonce v nočním šuplíčku. no teda...trestas ho jeste moc malo 
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: chyby v lokacích Posted: 14:41 18. May 2010 |
|
|
efu_redo wrote: Další Edit: Je to nespravedlivé. Vyjádříš svůj nesouhlas s vládnoucí stranou a oni tě už trestají. Kde to sakra jsme?  A je jedno zda jde jen o boha. Modlím se třikrát deně před spaním, ráno a před obědem. Mám tvou fotku pod polštářem a dokonce v nočním šuplíčku.  mít tam mou nic se ti nestane a ještě bys měl (možná) na co koukat 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: chyby v lokacích Posted: 16:02 18. May 2010 |
|
|
Luelle wrote: efu_redo wrote: Další Edit: Je to nespravedlivé. Vyjádříš svůj nesouhlas s vládnoucí stranou a oni tě už trestají. Kde to sakra jsme?  A je jedno zda jde jen o boha. Modlím se třikrát deně před spaním, ráno a před obědem. Mám tvou fotku pod polštářem a dokonce v nočním šuplíčku.  mít tam mou nic se ti nestane a ještě bys měl (možná) na co koukat  Tebe mame na plose, neboj se 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Bluud_Elf
|
Post subject: Re: chyby v lokacích Posted: 12:34 04. Jun 2010 |
|
|
V Ivory v levem dolnim rohu mapy je nejaky neviditelny objekt mezi domkem a stromem, kde z hlavni cesty vystupuje mala cesticka a je temer nemozne tudy projit. Je to malickost, ale kazda opravena chybka dobra ne?  A ctyri nejblizsi domky na leve strane Ivory nejsou zamceny, ale nemaji zadny prechod. Karatske Lazne v Slechticke ctvrti nejsou zamceny a nemaji prechod nikam. Parfemy-modni doplnky v Slechticke ctvrti maji prechod co nikam nevede. Nevim jestli je to bug, nebo ne, ale probehl jsem celou Karathu a Ivory a nikde se neda koupit Krumpac. Nakonec jsem tedy nasel dilny. Celou dobu sem se snazil dostat do dilen ve meste a nenapadlo me, ze je to dole vsechno namackany v jedny mistnosti dole ve sklepe. Jestli se muzu zeptat, proc nejsou normalne dilny pro kazdou profesi zvlast nahore ve meste? Nebylo by to pochopitelnejsi? Animace pri kutani uhli se nezobrazuje. U ostatnich kovu to jede normalne, ale u uhli jen stoji postava a nehybe se.
_________________ "We all are standing in deep mud, but just few of us still look up to stars."
Czech republic RPG klub : http://www.xfire.com/clans/budweiscompany/

Nesnaž se přesvědčid bohy, že nemají pravdu. Je to boj s větrnými mlýny. Uražená pýcha je ta nejhorší nemoc.
Last edited by Bluud_Elf on 14:56 04. Jun 2010, edited 4 times in total.
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: chyby v lokacích Posted: 12:52 04. Jun 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
V ivory to dělají stíny domů myslim, jeden na jihu jak se jde k jezevcum a pak jeden dva u kneze nahore, po trave, ci po ceste je to pruchozi zaseknete se o stin domu, aspon co mam ja zkusenost
_________________ nwn
|
|
Top |
|