|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
Sigil
|
Post subject: Bonus za Tumble(Akrobacie) a Spellcraft(Carozpyt Posted: 20:42 18. May 2010 |
|
|
Ahoj,
Funguji bonusy za 5bodu v techto skillech?
Tumble +1AC za 5 bodu Spellcraft +1 saving throw proti vsem kouzlum za 5bodu
Poku ano, pocita se bonus za cisty skill (tak jak se mi ukaze pri levelupu) bez upravy za staty?
Dekuji
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Bonus za Tumble(Akrobacie) a Spellcraft(Carozpyt Posted: 20:47 18. May 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ano Ano Ano 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Bonus za Tumble(Akrobacie) a Spellcraft(Carozpyt Posted: 20:52 18. May 2010 |
|
|
Tady bych mel jeden dotaz, kerej mi dlouze vrta hlavou. Kdyz si vemu zamereni na dovednost (akrobacii) to je +2 myslim. A budu mit akrobacii v zakladu 8. Tak se mi prida +1AC nebo +2AC (2ze zamereni + 8ze zakladu, coz je 10)?
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Bonus za Tumble(Akrobacie) a Spellcraft(Carozpyt Posted: 20:57 18. May 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
-darkvision- wrote: Tady bych mel jeden dotaz, kerej mi dlouze vrta hlavou. Kdyz si vemu zamereni na dovednost (akrobacii) to je +2 myslim. A budu mit akrobacii v zakladu 8. Tak se mi prida +1AC nebo +2AC (2ze zamereni + 8ze zakladu, coz je 10)? Ne, featy se nepočítají. Ani Epické zaměření +10.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Bonus za Tumble(Akrobacie) a Spellcraft(Carozpyt Posted: 06:10 19. May 2010 |
|
|
No u thumbel (akrobacii) se počítá jen čistý skill jak máš při klikání lvlu. Ale u spellcraftu (čarozpytu) se počítá vše, teda aj čistý skill, aj zaměření, aj boosty na int a tak dále  prostě aktuální skilll /5
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: Bonus za Tumble(Akrobacie) a Spellcraft(Carozpyt Posted: 08:41 19. May 2010 |
|
|
Takže pokud mám s holí a se vším čarozpyt třeba 50, tak mam dohromady +10?
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Bonus za Tumble(Akrobacie) a Spellcraft(Carozpyt Posted: 08:47 19. May 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Grunt wrote: Takže pokud mám s holí a se vším čarozpyt třeba 50, tak mam dohromady +10? Ano nyni to tak funguje. Na to, ze hrajes maga dlouhou dobu, by si mel pozorovat tyhle "drobne" detaily vic 
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: Bonus za Tumble(Akrobacie) a Spellcraft(Carozpyt Posted: 09:12 19. May 2010 |
|
|
Já to nesledoval, protože na mně nikdo nic nikdy nekouzlil. Teda nedávno Aria tak mě to zajímá... Dík za osvětlení 
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Bonus za Tumble(Akrobacie) a Spellcraft(Carozpyt Posted: 09:46 19. May 2010 |
|
|
Grunt wrote: Já to nesledoval, protože na mně nikdo nic nikdy nekouzlil. Teda nedávno Aria tak mě to zajímá... Dík za osvětlení  Joo čarozpyt je taková nenápadná, ale velice užitečná věc Ono když ti někdo hodí pod nohy banshe s TO 40 a ty máš výdrž 30, jo tak se musíš trošku bát, ale když máš výdrž 30 a k tomu třeba aj ten čarozpyt 45 tak už si za vodou.....skoro 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|