|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
černý vlk
|
Post subject: ztráta kouzel po odlogu Posted: 08:41 19. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
se zaklínačem po meditaci mám určitý počet kouzel. Po relogu se počet kouzel zmenší (asi přestane platit bonus za charisma ve věcech). Dá se to nějak ošéfovat?
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: ztráta kouzel po odlogu Posted: 09:52 19. May 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Můžeš si na tu chvilku boostnout charismu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: ztráta kouzel po odlogu Posted: 11:25 19. May 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
černý vlk wrote: se zaklínačem po meditaci mám určitý počet kouzel. Po relogu se počet kouzel zmenší (asi přestane platit bonus za charisma ve věcech). Dá se to nějak ošéfovat? tohodle sem si u me postavy nevsimla........bonus za charizma z veci se mi neodecita pri relogu,to bude necim jinym asi
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: ztráta kouzel po odlogu Posted: 11:48 19. May 2010 |
|
|
Ani mě nepadají...počet kouzel po relogu zůstává...
_________________ Thea
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: ztráta kouzel po odlogu Posted: 11:51 19. May 2010 |
|
|
Me obcas kouzla padaji.....
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: ztráta kouzel po odlogu Posted: 12:32 19. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
aha..no protože přijdu zhruba o 2 kouzla z každé školy..takže když si něco naplánuji a spadne mi to, po nalogování je to v háji a musím čekat na další meditaci. Děje se to někomu takto u zaklínače přímo? Dalo by se to pořešit i jinak než boostnutím charismy před odlogem? (charismu už nemám, jako zaklínač mám málo kouzel na to)
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: ztráta kouzel po odlogu Posted: 13:00 19. May 2010 |
|
|
ted si tak vzpominam,asi pred mesicem se mi stalo ze sem nalogla ISabell,zameditovala a po chvili odlogla,po znovunalognuti mi ubylo jedno kouzlo z kazdeho kruhu kouzel.......byla to ale chvilkova zalezitost tak na 5 dni hrani vubec netusim cim to mohlo byt.........veci na charizmu sem nikdy nesundavala
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: ztráta kouzel po odlogu Posted: 13:13 19. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kucik wrote: Můžeš si na tu chvilku boostnout charismu. nešlo by to prosím jinak?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: ztráta kouzel po odlogu Posted: 17:12 19. May 2010 |
|
|
Já netušim, proč ti to padá.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: ztráta kouzel po odlogu Posted: 17:27 19. May 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Nemáte subrasy s bonusem do statů? *dumá* Že by haprovali? btw - třeba zloděj má bug, že mu občas  , nefunguje DEX do AC...jetli tohle není něco podobného. //jsem laik, jen mě to napadlo
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: ztráta kouzel po odlogu Posted: 18:12 19. May 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
KaTo wrote: btw - třeba zloděj má bug, že mu občas  , nefunguje DEX do AC...jetli tohle není něco podobného. //jsem laik, jen mě to napadlo To se stává např. když ti zaplete etercap či pavučina, ale to se dex postavám moc nestává 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: ztráta kouzel po odlogu Posted: 18:30 19. May 2010 |
|
|
to nebude tim,treba ja zadnou subrasu nemam..... hold nezbyva nic jineho Černý vlku nez doufat,ze ti to casem prestane blbnout jako me 
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: ztráta kouzel po odlogu Posted: 18:34 19. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
G14 wrote: to nebude tim,treba ja zadnou subrasu nemam..... hold nezbyva nic jineho Černý vlku nez doufat,ze ti to casem prestane blbnout jako me  no, ono se to děje pořád, už od prvního levlu...ale jak tak koukám, asi se s tím budu muset smířit
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: ztráta kouzel po odlogu Posted: 21:48 19. May 2010 |
|
|
A nebo je druha moznost, zkusit to s nekym, komu to neblbne a zjistit, co delate jinak.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|