Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 20:45 28. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 86 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: srážení a výcvik
PostPosted: 21:34 12. May 2010 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

sandoftime wrote:
protože díky předmětům vyšší AC naopak nemá? a nebo je možné že ten tygr vidí že mu prorazí disciplínu v případě, že je schopný trefit postavy obě, npc se občas chovají dost jasnovidecky
Nevím po čem jsou přesně..ale občas mi přijde že i po někom, kdo má nejméně HP. (ale to vlastně jde ruku v ruce s AC a výcvikem :lol: :lol: :lol: ).

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

Reply with quote  

PostPosted: 22:05 12. May 2010 
Urozený
 Profile

KaTo wrote:
sandoftime wrote:
protože díky předmětům vyšší AC naopak nemá? a nebo je možné že ten tygr vidí že mu prorazí disciplínu v případě, že je schopný trefit postavy obě, npc se občas chovají dost jasnovidecky
Nevím po čem jsou přesně..ale občas mi přijde že i po někom, kdo má nejméně HP. (ale to vlastně jde ruku v ruce s AC a výcvikem :lol: :lol: :lol: ).

nene, většinou jdou po tom, kdo má nejnižší AC

Reply with quote  

PostPosted: 11:21 19. May 2010 
Poutník
 Profile

Esuliams wrote:
Pajule wrote:
Lord_Berserk wrote:
proc furt na forech kazdej breci ? :mrgreen: :mrgreen:

nemaj co jinýho na práci :D

kdo to má pořád číst? :shock:

Neni snad forum k tomu urcene? Myslim k podani navrhu, diskuzi, osvetleni nejasnosti atd? To ze tomu rikate breceni je vcelku smutne a cela sekce Napady a pripominky by se tedy podle vasi logiky mela prejmenovat na Buleni a knourani.

Pardon za OT

A jen tak pro otevreni oci:

Esuliams wrote:
Co se týče těch vzhledů štítů je to fajn, ale krom velkých štítů tam žádný, co by se podobali trpasličím nejsou. :(
Já bych chtěla nějakou hezkou kulatou pavézku pro mojí maličkou trpaslici *udělá smutný očka* :)
Jsme se maličko rozrostli a nemáme vlastní štíty...

Reply with quote  

PostPosted: 11:28 19. May 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
vzhledy stitu uz jdou menit, malickosti ohledne techto vzheldu se uz resi v jinym topicu.

Reply with quote  

PostPosted: 11:34 19. May 2010 
Poutník
 Profile

nomis_b wrote:
vzhledy stitu uz jdou menit, malickosti ohledne techto vzheldu se uz resi v jinym topicu.

Ja vim, jen jsem chtel Esuliamsovi otevrit oci tim, ze tu pise 'kdo to ma furt cist' a sam 'dela navrhy' a 'skemra'

Jednoduse, Vlkova pripominka mi prisla naprosto konstruktivni a logicka, proto me lehce rozohnilo jak se tu nekteri zacali ohanet brecenim, skemranim a potrebou sdelovat svetu ze jiz nadale nemohou cist tyto topicy/prispevky, ktere sami zakladaji/pisi viz Vzhledy stitu.

Reply with quote  

PostPosted: 11:40 19. May 2010 
Šlechtic
 ICQ  Profile

wekslo wrote:
nomis_b wrote:

Ja vim, jen jsem chtel Esuliamsovi otevrit oci tim, ze tu pise 'kdo to ma furt cist' a sam 'dela navrhy' a 'skemra'

Jednoduse, Vlkova pripominka mi prisla naprosto konstruktivni a logicka, proto me lehce rozohnilo jak se tu nekteri zacali ohanet brecenim, skemranim a potrebou sdelovat svetu ze jiz nadale nemohou cist tyto topicy/prispevky, ktere sami zakladaji/pisi viz Vzhledy stitu.

Děkuji ti za "otevření očí" a komolení mého nicku. Navíc jsem holka, ale to je jedno.

Nevím proč patláš do sebe dva příspěvky z jiných topiců, které spolu vůbec nesouvisí. Pokud je škemrání moje žádost o to, zda by nebylo možné přidat nějaké štíty pro trpaslíky, tak asi máme jiné hodnoty.
Byla bych ráda, kdyby ses příště do mě nenavážel.
Pokud se mnou máš problém, napiš mi PM, určitě ho vyřešíme

Reply with quote  

PostPosted: 12:11 19. May 2010 
Poutník
 Profile

EDIT DG: pokud odpovídáš na příspěvek hned nad tvým tak ho necituj, zejména pokud je dlouhej jako kráva. Zbytečně se tím zapleveluje fŕum a po pár takovejchhle citacích máme tři příspěvky na stránku a nikdo se v tom nevyzná. díky.

Jakepak komoleni? Neznas Dedkovu teorii overenou praxi ze vsechny 'zeny' z Demony jsou muzi? ;]

Jen ti ukazuju, ze tu prudis Vlka za uplne to same co delas v jinem topicu tudiz to souvisi az do oci bijic.

Ale kdepak, nemam s tebou zadny problem. Jen uz me mirne lezlo krkem tve quotovani DMek, kdy prihazujes svesticky ze zahradky. Tvoje vec, samozrejme, ignoroval jsem, avsak promin konkretne ohledne tveho prispevku v tomto topicu jsem mel potrebu poukazat na tve protireceni.

Ja tvuj prispevek ohledne stitu za skemrani neoznacil. Je to normalni zadost/navrh stejne tak jako tahle Vlkova, kterou ty jsi vsak naopak za buleni oznacil. Co je na tom za buleni? Vzdyt se normalne zeptal, nebo to tu snad vidim jen ja, ze nekteri se tu bez duvodne vysmivaji a zlehcuji navrhy/prispevky ostatnich?

Bud to prestan delat sam, anebo laskave mlc anebo jak napsal Dark to necti, jelikoz dusledek je znatelny uz i v jinych topicich, ktere povetsinou zacinaji jiz zajetymi vetami typu 'neberte to prosim jako breceni', 'nekamenujte me hned' atd.

S takovou aby se tu clovek bal cokoliv navrhnout stejne tak jak to dopadlo na cely Demone, a kde je ted? Promin, ale ja bych si rad zahral aspon tady a aspon tady cetl forum rozumnych lidi, kteri se navzajem neosocuji, nezesmesnuji si prispevky atd

Pravdepodobne mne ted posles tak kam ani slunce nesviti, ale doufam, ze se nad tim aspon trochu zamyslis a nekdy v budoucnu to pochopis ;]

Predem diky za dalsi prispevek Esuliamsi

Reply with quote  

PostPosted: 12:28 19. May 2010 
Šlechtic
 Profile

no, já forum vnímám tak:
člověk něco napíše. Někteří se do něj navezou, z různých pohnutek. Pokud však je návrh smysluplný, věřím pevně v to, že lidé z teamu Thalie se nad tím zamyslí a třeba můj návrh rozvedou na svém foru. Tím pádem mi je jedno, jestli to někde zesměšňuje nebo osobně útočí, to jsou totiž malé věci a člověk by si to k srdci brát vůbec neměl

ať to není OT: jistý člověk z Teamu mi psal, že se zamyslí nad kapucemi, které přidávají třeba i ten výcvik (jako helmy), takže v to vkládám velké naděje, aby aspoň nad 30. lvl dextrová postava s maxlým výcvikem a epic featem na výcvik nebyla sražena běžným NPC ..jen nevím, proč některé kapuce nejde nasadit (ta z DM obchůdku)

Reply with quote  

PostPosted: 12:36 19. May 2010 
Urozený
 Profile

wekslo wrote:
A jen tak pro otevreni oci:

Esuliams wrote:
Co se týče těch vzhledů štítů je to fajn, ale krom velkých štítů tam žádný, co by se podobali trpasličím nejsou. :(
Já bych chtěla nějakou hezkou kulatou pavézku pro mojí maličkou trpaslici *udělá smutný očka* :)
Jsme se maličko rozrostli a nemáme vlastní štíty...

hezká trefa do černého :D

Reply with quote  

PostPosted: 08:09 20. May 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
černý vlk wrote:
ať to není OT: jistý člověk z Teamu mi psal, že se zamyslí nad kapucemi, které přidávají třeba i ten výcvik (jako helmy), takže v to vkládám velké naděje, aby aspoň nad 30. lvl dextrová postava s maxlým výcvikem a epic featem na výcvik nebyla sražena běžným NPC ..jen nevím, proč některé kapuce nejde nasadit (ta z DM obchůdku)

asi protoze je to hlema, se vzhledem kapuce. tedy neni to kapuce, i kdyz to vypada jako kapuce.

No a jelikoz sem za craft zodpovednej, tak ti muzu rici, ze kapuce s vycvikem se NEPLANUJI.

+ ad vycvik: maji ho ted: zbroje, helmy, boty.
s tim, ze jim byl vyrazne snizen, takze tipuju tak max. bonus za ty 3 veci + 19. Coz je relativne velke cislo, ale pokud si sveho valecnika riznes nejakym jinym povolanim, uz budes mit s vycvikem docela problemy..

Reply with quote  

PostPosted: 10:21 20. May 2010 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Bonusy do výcviku mohou mít i opasky a rukavice. A to až do +10, takže ho jen předměty klidně vyženeš na +40.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 11:09 20. May 2010 
Měšťan
 Profile

Mohl bych znat rozdil mezi skillem disciplina a treba move silently (rozdil myslen silove na itemech). Jak zde pise kucik, na veci s disciplinou az bonus +10 na veci s move silently jsem videl max +5 (mluvim o obchodech kde probehla vymena itemu) celkove tam veci s disciplinou byli mnohem vetsi nez s hidem a move silently.
Dalsi co jsem tam videl... veci na spot +10 ale proti max hid +5.

Pevne verim, ze krejcovsky craft tohle vyresi.

Reply with quote  

PostPosted: 13:38 20. May 2010 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Hide a MS na předmětech dosahuje poloviny Spotu a Listen, ale Spot a Listen jsou na jediném předmětu a není možné je mít oba naráz. Hide je na dvou druzích předmětů a je možné je mít naráz a k tomu ještě spot/listen.

Pokud by byl hide a spot silnější, odbourává to vlastní skill postavy, takže by top skrytí mohla mít třeba postava, která ho nemá jako class skill a podobně.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 13:54 20. May 2010 
Měšťan
 Profile

Dekuju za logickou odpoved, byt to presne jak rikas tak jsem spokojen. Ale nerekl bych ze to je tak snadne. Kapuce neni jedina vec co prida do spotu, jsou pasky co to umej i zbrane a videl jsem i saty.
Ano do hidu pridava teoreticky vic veci saty, plast videl jsem i jednu zbran(+2hid) Ale nezda se me ze by to pak dohnalo ten bonus na kapuce +10.
Po uprave co jsem vypozoroval (nejsem si jist ze znam vse co se da a bude dat udelat, ale nyni stav je)
kapuce +10spot, pasek +3spot (u dobrodruha a pridava dalsich moc skillu a savu) sekera hlidky +4spot(nejsem si ted jistej, vim ze jsou dva druhy)
suma +17spot

Zbroj max +4hid ted k sehnani (jeste pro zlodeje vetsinou nepouzitelne, protoze jste neudelali saty, ale same zbroje 2/6atd zlodejska smolnice...proste nahovno, ale dobre pocitam treba zelenej listek +4hid)
+2hid za kratkej mec co dava bonus (obcas by si ho clovek i kvuli tomu bonusu vzal)
nejlepsi plast (elfi rod) +5hid
suma +11

beru to jako maximum spot vs hidu

podle me by sila veci do max spotu mela byt vyrovanana sehnatelnym vecem do max hidu
to stejne lnaslouchani vs tichej pohyb

Opravdu se nekde muzu plest, ale to je ted muj osobni nazor, snad to craft zmeni.

Reply with quote  

PostPosted: 13:57 20. May 2010 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Tam jde hlavně o to, že hledací skilly má většina povolání jako cross class, takže tam může získat jen 1/2 bodů narozdíl od skrývání, kde ho ti, co ho využívají mají jak class.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 86 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]