|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sveneld
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:56 18. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
velke dik Plasticke chirurgii Luelle s.r.o. 
_________________ nwn
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:47 18. May 2010 |
|
|
Diky DM maku za zpestření procházky podtemna  Příště se k těm bylinkám a jinejm surovinám k alchymii dostanu 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:02 19. May 2010 |
|
|
Ja bych taky rad podekoval Dm Maku, myslim ze to byl on. Ty kostlivci co se tam spawnuli u tech rakvi, to me totalne vylekalo. Uprimne je to tak. Telloval sem s jednim hracem furt a pomaloucku prolezaval dung, boosty dochazely a do toho slysim zvuk, kouknu se a uz vim ze je zle Fakt sem se dlouho takhle nevylekal. Takze diky.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:19 19. May 2010 |
|
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:32 19. May 2010 |
|
|
Slavné vítězství! Fakt VELKÝ BAREVNÝ DÍKY všem, co se tam vyskytli: Tao Kan, Israel, Thea, moje žena Esu, Hunnreh, cmon, Gorhynk, Gorhunk, všichni DM, co byli s náma i proti nám! Probohy snad sem na nikoho nezapomněl. Hlavně teda dík Caironovi, kterej to má všechno na svědomí. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:52 20. May 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Tak nějak bych poděkoval za posledních pár dní Hiw a Farah... a postavám okolo, co se mihli 
_________________ .
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:08 20. May 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Nestydo  ! Styď se  ! Fuj  !  (modří  vědí, kdo! - jo a abych nezapomněl - díky  ) P.S. A díky všem, co se mnou dneska "ke konci" měli trpělivost...nějak mi ta únava, "zmáhala" i postavu  . P.P.S. A když už sem píšu - příjemné intermezzo s smradi-alchymistkou  (dále viz výše).
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 06:38 20. May 2010 |
|
|
Přidávám se k poděkování! Bylo to parádní  Díky všem zúčastněným //a omluva za to odběhnutí....
_________________ Thea
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:07 20. May 2010 |
|
|
Taky moc děkuju všem, kteří byli na včerejší bitvě od hráčů až po DM. A hlavně těm, kteří to připravovali. Moc se mi líbí, jak začíná fungovat naše družina. Jsou to supr zažitky s váma. Díky!
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:09 20. May 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Také přidávám svůj dík ke včerejší akci s trphajzlíkama 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:33 20. May 2010 |
|
|
KaTo wrote: Nestydo  ! Styď se  ! Fuj  !  (modří  vědí, kdo! - jo a abych nezapomněl - díky  ) P.S. A díky všem, co se mnou dneska "ke konci" měli trpělivost...nějak mi ta únava, "zmáhala" i postavu  . P.P.S. A když už sem píšu - příjemné intermezzo s smradi-alchymistkou  (dále viz výše). Také se přidávám k díkům, Farah měla velkou radost! A smraďoška byla skvělá! 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Cairon
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:14 21. May 2010 |
|
|
Chtěl bych poděkovat všem hráčům ( postavám ) co byli v bitvě u Uggardu a kolegům DM za pomoc ( Luelle , Rejty ) za asistenci a speciál dík patří můži za kamerou  . Maku moc dík za video. Teprve teď jsem se mohl v klidu kouknout jak to vypadalo z pohledu hráčů... z mého pohledu to během boje bylo dost šílené - efekt , potvora , klikni , přesuň , boostuj , ustup , zařvi , promlouv za vojáka , nech se zabít , pošli posilu atd... fakt jsem byl utahanej po těch 4 dlouhých hodinách bitvy jak kdybych se tam reálně rubal jako trolobijec. A děkuji taky našemu maličkému servru , který to vše ustál při návštěvnosti 50 + a nepadl !!! Sláva mu ! 
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:40 21. May 2010 |
|
|
No, musím za poslední dobu poděkovat Venděa Amyss za zajímavou hru plnou slastí a strastí... Pak následuje Pidin Pidinek ( gefik ) za fajn postavičku a Miawiel společně s Rallikem Nomem za super scénku. Nesmím opomenout taky Bageshura a Ariu. Taky další dík patří kontroverzní a zlé Koře Meynolds. Samozřejmě díky všem fajn postavám, které potkávám a se kterýma se dostávám do kontaktu. Maku dík za tvé spestření v lese a s orkama. Cairone díky za skvělý šampon na vlasy a Luelle je dobrotivá víla. Snad jsem nikoho neopoměl.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:59 22. May 2010 |
|
|
Dík Urlraenovi, první přepad, v podstatě první akce mojí postavy...i když sem stál jak socha. Jo a v lastně děkuju všem zúčastněným.
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:16 23. May 2010 |
|
|
děkuji Ikstremistovi za zajímavou hru a hlavně *neviditelnost*  dík bylo to super a jednomu trpaslíčkovi,co dostal kouř díky, za super reakce 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|