Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 01:31 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 33 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Mordekainovo rozptyleni - pad hry
PostPosted: 20:25 17. Jan 2010 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Vim, ze uz se to tu nekde resilo, ale obecne s tim, ze hra pada u bosse. Takze sem vsechny postrehy, treba se to podari rychleji opravit.

Zatim mi to prijde, ze mordekain shazuje hru, pokud kouzlici i odkouzlovany maji nejake buffy.

Dnes na mne mordekaina kouzlil Rot´Jare i Wall a pokazde to obema padlo.

- Ma postava mela v jednom pripade pouze efekt z lekvaru lema a nic jineho, kdyz tak at Wall napise, co mel v tu chvili na sobe za kouzla a zda tam byl nejaky lektvar v tom.

Mimochodem kdyz to v arene spadlo a zabili mne, logl jsem i s Rotem v podsveti. Po objeveni se v arene jsem se videl beze zbroje, bez kapuce, beze zbrane a stitu a s plastem zakladni barvy /ne s barvou rudou z obarveni/. Po sundani / nasazeni vseho to bylo v poradku.

Takze nejde ten mordekain nakonec po nejake hodnote ukladane na predmety z craftu nebo ziskane predelanim/obarvenim?

Nebo je to lektvarem?

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

Reply with quote  

Post subject: Re: Mordekainovo rozptyleni - pad hry
PostPosted: 20:44 17. Jan 2010 
Měšťan
 Profile

Tak tak.

To obleceni, stejny problem. Logl jsem nahy, ale v invu jsem byl obleceny. Musel jsem si sundat helmu, saty a znova obleci.

Takze Bu byl baflej a ja taky (haste, pozehnani z lektvaru, kouzelne brneni, vytrvalost) a nakonec Gs (kouzlo), z ktereho jsem na Bua hodil mordejk. Zasek hry a nasledny pad.
Objeveni v podsveti i presto ze jsme meli vstupenky.

Ma teorie zni, ze za pady tohoto razeni muze, kdyz ten koho mordejkuji ma neco z lahve.
Nikde jinde na jinych serverech sem se s tim nesetkal. A tam rekneme, nemaj takovyto lektvary (jako je pozehnani, lema atd atd)

Reply with quote  

PostPosted: 08:15 18. Jan 2010 
Měšťan
 Profile

LDamian wrote:
Po objeveni se v arene jsem se videl beze zbroje, bez kapuce, beze zbrane a stitu a s plastem zakladni barvy /ne s barvou rudou z obarveni/. Po sundani / nasazeni vseho to bylo v poradku.

To se děje i když jdeš přes Helgaronův chrám v Hagolu, tim to nebude. Chyba bude v lektvarech. Padá to jen při kouzlech s grafickym efektem, když si dá někdo flašku síly, tak se nic nestane.

Reply with quote  

PostPosted: 11:27 18. Jan 2010 
Rytíř
 Profile

Grafický efekt "naháče" se občas stane po odchodu z podsvětí. V jakémkoliv chrámu takže to bude asi vina Astarotha, který se chce občas podívat na pořádný ženský. U BUa těžko říct. :)
Jakejkoli dispel a u mordekaina je to nejčastější, shodí hru s vypitým lektvarem z kraftu. Nemusí mít nutně grafický efekt. Testováno i s LEMA lektvarem. V některých případech shazuje hru i okolním hráčům co stojí u postavy na kterou byl seslán dispel (100% úspěšnost pádu, když na mojí postavu seslal Sapal dispel u obou postav).

Hladový pes loví nejlíp.

Drowí mysl

Reply with quote  

PostPosted: 12:17 18. Jan 2010 
Nováček
 Profile

jo s tou nahotou se mi to taky stalo pri odchodu s podsveti(ale z je to déle(a asi to byl spise probem u me))... ale spis se mi porad stava ze jdu z podsveti v inventari mam vybavenou zbran ale u postavicky ji nevidim....

Piwien - mladý, hravý, zatím moc nedůvěřlivý rudý dráček

Reply with quote  

PostPosted: 18:46 18. Jan 2010 
Mistr
 Profile

Zrejme protoze umres se zbrani v ruce a pak se promenis v toho ducha kterej zbrane nemuze nosit
a po oziveni zrejme zustane efekt stejny ale zbran mas nasazenou jako pred umrtim.

Co se tyce schozeni obleceni, tak to taky muze delat to, ze to automaticky schazuje veci s obnovenim
pri krvaceni.

Reply with quote  

PostPosted: 00:42 23. May 2010 
Ďábel
 Profile

Jak sou ted ti trolobijci v průchodu do alwu, taky dávají rozptyl kouzla a mě to pěkně shodilo hru.

Něšlo by to prosím opravit, tak jak u ostatních, kde to už tak nepadá? Díky :wink:

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 01:12 23. May 2010 
Velmistr
 Profile

Mohlo by to byt tim, že efekty vařených lektvaru jsou "jiné" než efekty kouzel (lektvar Sil se sčítá s efektem kouzla byči sila, atd.). Osobe bych byl pro aby učinek rozptyleni kouzla na lektvary vubec nefungoval, protože to chápu jako "něco co postavě koluje v žilách" ne magie. A navic by to pak aspon nepadalo :mrgreen:

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC

Reply with quote  

PostPosted: 08:56 23. May 2010 
Šlechtic
 ICQ  Profile

-RoF- wrote:
Jak sou ted ti trolobijci v průchodu do alwu, taky dávají rozptyl kouzla a mě to pěkně shodilo hru.

Něšlo by to prosím opravit, tak jak u ostatních, kde to už tak nepadá? Díky :wink:

Jo jo koluje je v žilách magie ;)

Samo že by měly rozptyly fungovat i na lektvary. To že se dokonce účinky sčítají jak popisuješ sem nevěděl a moc mi to nevoní...

Jinak se mi také povedlo rozpojením shodit hru. Tehdy to padlo asi dalším 2 hračům poblíž mně.

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

Val'Doren - Ochránce lesa V exilu

Reply with quote  

PostPosted: 10:52 23. May 2010 
Bůh
 Profile

Ten lektvar Srka to proste shazuje. Co ho takhle zrusit uplne? :oops:

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

PostPosted: 12:46 23. May 2010 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

Nemám proto důkaz, ale nedávno na severu v ledových horách na mě parta ledových(?) skřetů v táboře, kde se nachází 2x bojovník (ti pijou nějaké lektvary), 1x střelec se dvěma šamany vyzkoušel jeden ze šamanů ?dispel? a kouslo to celé okna. Možná to byla jen náhoda, možná to s tím nesouvisí. No pro jistotu, kdyby se to řešilo, hlásím.

edit: Jediné co jsem měl na sobě bylo Hraničářské +10 Ukrytí.
edit2: Nevím zda to byl dispell, jen mě napadá, některé "dispelly" jsou plošné(?), takže možná že ten dispell si sáhnul i na ty (NPC) bojovníky, co chlastali nějaké flašky (byť by jim ty boosty neměl schazovat, nicméně ke konfliktu nápoje a dispellu by dojít mohlo???).

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

Last edited by KaTo on 13:06 23. May 2010, edited 3 times in total.

Reply with quote  

PostPosted: 12:48 23. May 2010 
Bůh
 Profile

Mozna by neskodilo napsat zdas mel nejake boosty na sobe, popřípadě jaké. Z tohodle cos napsal se nic nepozná.
Ps. Predpokladam ze ten "dispel" hazel na tebe.

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

PostPosted: 22:11 25. May 2010 
Ďábel
 Profile

Uff ten rozptyl je fajn věc...ALE.

Prosím prosím prosím nešl oby to fakt bez pádů hry? Opět sem málem zdechl a parta an to doplatila.

Ono jak to shodí hru, tak ej to docela zásadní a hráč se nemá jak bránit

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.

Reply with quote  

PostPosted: 00:18 26. May 2010 
Velmistr
 Profile

Berte to jako dlouhodoby stun :)

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC

Reply with quote  

PostPosted: 07:38 07. Jun 2010 
Ďábel
 Profile

Opět další veselé střetnutí polodračice a tentokrát kamených obrů.

Šaman se samozřejmě skryl do útočiště nebo co to má, naboostil se zatímco Aria byla zaměstnáma dvouma poskokama. A hned jak se objevil a nevím jestli hodil rozptyl nebo co to bylo, tak jsem se podíval jak vypadá plocha mého monitoru, páč mi hra spadla.
No po lognutí se samozřejmě chudák polodračice objevila před bossem, který ji úspěšně shodil polovinu kouzel a ještě kolem byla bouře odplaty a už do ní mastil kouzla. Takže její HP kolísalo nahoru a dolů, podle toho jak pila fully , dokud ho společně s její malou pomocnicí nesejmuly.

Jo jako beru, že je hra zajimavější a adrenalin stojí za to, ale jako ty pády hry, skrz upravený rozptyl, fakt ne díky.

Nešlo by to tedy prosím opravit? *vyšle Ariu aby udělala smutné očička, vypnula své bujné poprsí, pohladila stydlivě své pevné stehna, zahýbala boky a ukázala tak krásy, které ukrývá krátká sukýnka*

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 33 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]