|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Lenulasek
|
Post subject: Dynamické zobrazení zbraní Posted: 19:01 24. May 2010 |
|
|
Pořád ho vypínám, ale chová se to jako by byli pořád zaplé. Vytasením zatasení = objeví se celý arzenál na zádech. Vždy po logu taky.
_________________ Sinkacha +++++++++++++ Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Dynamické zobrazení zbraní Posted: 19:04 24. May 2010 |
|
|
víš,že vypnutí jsou dvě? jednu skrz to menu a pak klikneš pravou na duši a dáš to "druhé" použité vlevo a tím přímo klikneš na danou zbran
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Dynamické zobrazení zbraní Posted: 19:07 24. May 2010 |
|
|
Dik, to sem nevedel ani ja 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: Dynamické zobrazení zbraní Posted: 19:16 24. May 2010 |
|
|
Luelle wrote: víš,že vypnutí jsou dvě? jednu skrz to menu a pak klikneš pravou na duši a dáš to "druhé" použité vlevo a tím přímo klikneš na danou zbran Takže chápu li dobře, když použiji to druhé, budou se mi zobrazovat jen ty, které třeba povolím a tak? Mě jde o to, že mi to vypínání prostě nějak nejde, tak jestli s tím třeba někdo nemá zkušenosti.
_________________ Sinkacha +++++++++++++ Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Dynamické zobrazení zbraní Posted: 19:18 24. May 2010 |
|
|
Lenulasek wrote: Luelle wrote: víš,že vypnutí jsou dvě? jednu skrz to menu a pak klikneš pravou na duši a dáš to "druhé" použité vlevo a tím přímo klikneš na danou zbran Takže chápu li dobře, když použiji to druhé, budou se mi zobrazovat jen ty, které třeba povolím a tak? Mě jde o to, že mi to vypínání prostě nějak nejde, tak jestli s tím třeba někdo nemá zkušenosti. přesně tak povolíš jen ty co chceš...zároven pokud nechceš nechat vidět nic musíš to zakázat jak v tom menu tak přes tohle použití každou zbran a štít zvlášt
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Dynamické zobrazení zbraní Posted: 19:24 24. May 2010 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
super..tohle jsem presne potreboval...diky
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Dynamické zobrazení zbraní Posted: 21:35 24. May 2010 |
|
|
občas ty zbraně blbnou, mě se to stává často po smrti, mám dynamické efekty vyplé, chcípnu a ony se samy zapnou a nejdou už vypnout. Občas pomůže relog, občas restart, občas nic z toho a spraví to až další smrt  Ale s tím klikání přímo na item díky, to jsem taky nevěděl...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Dynamické zobrazení zbraní Posted: 21:42 24. May 2010 |
|
|
Bahnak wrote: občas ty zbraně blbnou, mě se to stává často po smrti, mám dynamické efekty vyplé, chcípnu a ony se samy zapnou a nejdou už vypnout. Občas pomůže relog, občas restart, občas nic z toho a spraví to až další smrt  Ale s tím klikání přímo na item díky, to jsem taky nevěděl... právě máš vypnuté jen to přes menu a ne to druhé? při chcípnutí ti to bugne, ale jakmile vypneš obojí už se ti to nikdy nezobrazí, dokud to nezapneš
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Dynamické zobrazení zbraní Posted: 06:29 25. May 2010 |
|
|
thx, až konečně rozběhnu nějake pc tak vyzkoušim.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Dynamické zobrazení zbraní Posted: 09:28 25. May 2010 |
|
|
Mám to vypnuté jen přes menu a nikdy se mi nic nezobrazuje...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Dynamické zobrazení zbraní Posted: 09:40 25. May 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Bahnak wrote: ...se samy zapnou a nejdou už vypnout. Občas pomůže relog, občas restart, občas nic z toho... Ale s tím klikání přímo na item díky, to jsem taky nevěděl... Mám podobný (měl jsem  - až do přečtení tohoto topicu) problém - s tím, že se mi zobrazovali všechny "zakázané" zbraně mnohdy i po přechodu lokací, jindy náhodně po převlečení (a ne vždy se pak dali vypnout). Po tom co jsem "odmačkal" jednotlivé zbraně a zakázal je, mám klid. Už žádná elfka v plné polní v dílně  (i když při koncentraci trpaslíků se jí nedivím, že ty zbraně nechce dát z ruky  ).
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Dynamické zobrazení zbraní Posted: 11:52 25. May 2010 |
|
|
DenGrasse wrote: Mám to vypnuté jen přes menu a nikdy se mi nic nezobrazuje... a měl jsi to vypnuté dycky? ono to stačí jednou zapnout a už se toho nezbavíš 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Dynamické zobrazení zbraní Posted: 11:53 25. May 2010 |
|
|
Ne, několikrát jsem to zapínal y vypínal..
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Dynamické zobrazení zbraní Posted: 17:21 25. May 2010 |
|
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Dynamické zobrazení zbraní Posted: 17:58 25. May 2010 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
no ja sem ten tim mecem prseklej vejpul... 
|