|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
KaTo
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 15:30 26. May 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Arsen wrote: Stejně tohle je spíš o lagách než o síle monster, tady se skoro každý NPC chová jak hipser nebo hidař  Mno..neříkám tak, ani tak, ale... ...dokud monstra "jen" chodí a jsou "kontrolovaně" ubíjena...dá se zabít kde co. Ale jak si vezmou NPC na pomoc skill "lag-port", můžou být sebeslabší/sebesilnější a strategie jejich "zabíjení" sebelepší/sebehorší  ...výsledek je jeden  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 17:39 26. May 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Kdyžuž se před časem řešilo, že v partě se strhává moc xp, tady je zlomkem vyjádřeno, kolik xp dostanete podle velikosti party: Code: počet členů xp 1 1 2 0.75 3 0.67 4 0.63 5 0.6 10 0.55
Takže např pokud jsem wizna, tak mi víc strhne vyvolanej summon, než fighter v partě.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 17:52 26. May 2010 |
|
|
Nechapu jakej je rozdil mezi summonem a fightrem. Kdyz jsou v parte, tak proste to je jedna a ta sama polozka ne?
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 18:01 26. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
DenGrasse wrote: Pro všechny kdož zmiňují "nereálnost" světa ohledně přesílených potvor, které by samy vybily vesnice a města: určitě víte, že já jsem největším zastánce "reality" světa na celém serveru. zmiňovaný problém mne tudíž velmi trápí, stejně jako fakt, že se nestvůry v takto obtížných dungeonech každý restart obnovují. To by se přece dít nemělo, dkyž už je chrabří dobrodruzi, supermágové, třičvrtědraci, stínoví devastzabijáci a další laskaví hrdinové s nemalým úsilím a občasným škemráním u Astarothových nohou pobijí! Měly by přece zůstat pobité, aby tu ubohou ves, městys či zříceninu dál neohrožovaly! Už jsem navrhoval, aby byly dungy jednorázové a po vybití se neobnovovaly. Při výkonnosti postav v zabíjení by během tak asi dvou dnů byl modul pěkně vyčištěný od kreatur a žádné nové by nepřišly, leda po uvážení DM. Konečně by nikoho neohrožovaly! Mně by se takový svět líbil. A co vy, černí vlci atd.: chtěli byste v něm hrát?  mno, mně by se hrálo stejně  2 měsíce jsem nebyl v dungu 
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 18:02 26. May 2010 |
|
|
Neni. Kdyby to bylo to samý, tak tam explicitně nepíšu, že je za něj jinej postih.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 18:03 26. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
KaTo wrote: DenGrasse wrote: ...nikoho neohrožovaly! Mně by se takový svět líbil. A co vy, černí vlci atd.: chtěli byste v něm hrát?  Mě tak napadá, kdyby "černí vlci a spol" někdy pod drápy NPC padli (pod -10 HP, heh)...byl by od nich taky natrvalo pokoj nebo by se respawnovali dál a dál? //rýpu, joke  edit: Když se můžou respawnovat Hráči, proč je někomu trnem v oku, že se respawnují NPC?  s Nulieth jsem nejméně půl roku nezemřel (spíše déle) a ano, klidně když umře, nechám si dát permku.. a co ty? hmm?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 18:05 26. May 2010 |
|
|
černý vlk wrote: mno, mně by se hrálo stejně  2 měsíce jsem nebyl v dungu  To je celkem odvážně tvrzení na to, že si zrovna vybavuju jisté nedávné screeny na DM foru z dungu a s tvojí postavou. Dva měsíce to teda určitě nebyly. Né že bych proti tomu něco měl. Jen pro pořádek.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 18:05 26. May 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
černý vlk wrote: a ano, klidně když umře, nechám si dát permku.. a co ty? hmm? DM víte co je vaším posláním...? 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 18:07 26. May 2010 |
|
|
kucik wrote: Neni. Kdyby to bylo to samý, tak tam explicitně nepíšu, že je za něj jinej postih. No a ja jako clovek tomu nerozumi a chtel by to pochopit z te tabulky nechape proc je vyhodnejsi mit v parte fightera nez summona co se tyce expu. Z te tabulky to proste nevidim, fakt ne. 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 18:10 26. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kucik wrote: černý vlk wrote: mno, mně by se hrálo stejně  2 měsíce jsem nebyl v dungu  To je celkem odvážně tvrzení na to, že si zrovna vybavuju jisté nedávné screeny na DM foru z dungu a s tvojí postavou. Dva měsíce to teda určitě nebyly. Né že bych proti tomu něco měl. Jen pro pořádek. s Nulieth? *vzpomíná* no, po ztížení jsem prošel ještě věž ve zříceninách v prahvozdu a stačilo mi  po úpravách se mi nějak nechce 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 18:11 26. May 2010 |
|
|
V té tabulce není, kolik máš za summona, pouze kolik máš za PC postavu v partě. Za jednoho summona, pokud jsi sám máš 67%xp než bys měl bez něj. Neuváděl jsem to tam, protože takovejch tabulek bych tam musel plácnou hodně.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 18:13 26. May 2010 |
|
|
černý vlk wrote: kucik wrote: černý vlk wrote: mno, mně by se hrálo stejně  2 měsíce jsem nebyl v dungu  To je celkem odvážně tvrzení na to, že si zrovna vybavuju jisté nedávné screeny na DM foru z dungu a s tvojí postavou. Dva měsíce to teda určitě nebyly. Né že bych proti tomu něco měl. Jen pro pořádek. s Nulieth? *vzpomíná* no, po ztížení jsem prošel ještě věž ve zříceninách v prahvozdu a stačilo mi  po úpravách se mi nějak nechce  Ne s Nulieth. S jakoukoliv tvou postavou. A kdyžuž teda říkáš že permka klidně, tak za tenhle měsíc tvoje postava umřela šestkrát 
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 18:17 26. May 2010 |
|
|
Dííky kuciku, uz to chapu 
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 18:22 26. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kucik wrote: .. já mluvil o Nulieth  ale i s novou postavou se dá hrát velmi opatrně, tedy abych neriskoval...žel, zemřel jsem většinou v partě, když jsem se je snažil zachránit  což mě poučilo 
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 06:30 27. May 2010 |
|
|
Fíha DM dělají screeny hráčů z dungu? Proč? Tohle by mě zajímalo. *vzpomíná jak mu kdysi Dm ládoval do dungu jedno NPC za druhým* efu_redo wrote: Jen je škoda, že na thalii všichni jen craftí nebo lootují. Tohle je vcelku odvážné tvrzení, zvlášť když to samé děláš taky A nezapomínej, nemůžeš hráče do ničeho nutit, nech je dělat co je baví (pokud to samozřejmě není proti pravidlům). Jo jinak, je tu pořád řeč o partě. Ale nikdo mi zatím pořádně neodpověděl, jak parta ustojí implozi s TO42, zvlášt, když NPC mají jakousi int a postavě s vysokou výdrží tu implozku pod nohy nehodí, ale počkají si na postavu slabou a pak jí tam sejmou.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|