|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|
Author |
Message |
hondaco
|
Post subject: problém s výkupem surovin Posted: 20:55 26. May 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
zdravím, mam tu menší problém při vykupování surovin viz. přiložený soubor, asi se mi neco spatně nahrálo, prosím o radu. Díky Attachment:
th.jpg [ 200.15 KiB | Viewed 1894 times ]
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: problém s výkupem surovin Posted: 21:03 26. May 2010 |
|
|
jediní výkupčí VŠEHO jsou v karathe...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
hondaco
|
Post subject: Re: problém s výkupem surovin Posted: 21:43 26. May 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
No ja děkuju za radu, ono to takhle funguje všude, kde je možnost prodat suroviny, se hlavně jedná o to zobrazení a nemožnost poznat co vlastně vykupuje a ne kde to mam prodat.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: problém s výkupem surovin Posted: 08:37 27. May 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
tenhle rozhovor by se ti VUBEC nemel otevrit.. je to proste chyba, ze tam jeste zustal z dob, kdy craft na Thalii fungoval uplne jinak.
natezene suroviny nelze jinak prodat nikde na Thalii. Maximlane bylinky lze nekdy prodat u korenarky, nebo u ruznych NPC, a to jen kdyz je zrovna shani.
Pokdu treba natezit uhli, ci cin, a chces je prodat je moznost toto udleat pres obchodu u NPC v karathskem svazu obchodniku (severni brana - tam jak je nejvice koni). Tam si to totiz mohou koupit ostatni hraci. Jinac je mozne to leda orpacovat a pak to koupi NPC uplne. ale cena bude umerne mala krokum zpracovani. A to pak koupi NPC vykupci v dilnach, vetsinou podle schematu: kameny - zlantik, kovy- kovar, drevo - truhlar atd..
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: problém s výkupem surovin Posted: 10:14 27. May 2010 |
|
|
Ja bych sa pridala k jednému problému s výkupom surovín a to jest alchymistické výrobky. Lektvary dakedy vykupoval tuším krejčír? Ale teraz som prebehla všetkých obchodníkov a ani jeden ich nechce  je ale aj možné, že som pozabudla, kde sa predávajú.
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: problém s výkupem surovin Posted: 10:16 27. May 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
alchymii vykupuje NPC, ktere vykupuje i trofeje a to jedine kdyz je date na stolek.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: problém s výkupem surovin Posted: 23:54 27. May 2010 |
|
|
Dík moc, to mi totálne vypadlo .. a ja som zbytočne obiehala karatský zväz obchodníkov a divila sa XD
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|