|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Urlraen
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:10 26. May 2010 |
|
|
Celé jsme to sledovali jak jste si všimli a moc se nám to všem líbilo. Povídání na každém rohu, přemýšlení a boj až do vyčerpání i s postihama. Pěkná práce  Urlraen si takhle vydělal 20k, ale místama to vypadalo, že vsadil na špatného koně 
_________________ Urlraen Zau'ndar - Vůdce klanu Zau'ndar.
Hladový pes loví nejlíp. Drowí mysl
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:52 26. May 2010 |
|
|
Taky díky, byla to krásná podívaná. Jinak ja byl trosku zmatenej z toho na koho si Urlraen vsadil, jinak bych tu Hermionu (nebo jak se menovala) zaridil aby prezidal nejdyl, takhle jsem projel 20k. Smankote. Priste na to musim jit mazanejs 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Xullfryn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:17 26. May 2010 |
|
|
Já teda taky děkuju za hru, bylo to s váma "povrchňanama" moc zajímavý  a přístě si radši vsadím na tutovku 
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:17 27. May 2010 |
|
|
Chci poděkovat za hru gefikovi, jogobello, turiel, Bageshurovi a Dariusovi. Včera jsem se fakt násmál a chvílema jsem si říkal, že Bageshura zaškrtím, takhle mi to stěžovat fakt není fér. 
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
turiel
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:54 27. May 2010 |
|
|
efu_redo wrote: Chci poděkovat za hru gefikovi, jogobello, turiel, Bageshurovi a Dariusovi. Včera jsem se fakt násmál a chvílema jsem si říkal, že Bageshura zaškrtím, takhle mi to stěžovat fakt není fér.  Ja se pridavam v dekovani moc jsem se pobavila a nasmala . Ps: Gefiku neboj toho jedovateho hada co oslepuje te pomuzu se ho zbavit . 
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:59 27. May 2010 |
|
|
Hehe, míína je fakt skvělá, třeba se naučí nafoukané druidstvo usmívat se. 
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:09 27. May 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
já děkuju hrozně moc Adélce s Gamorinem  a samozřejmě turiel a Mínce  já opravdu nemohla  to byl rozhovor a nebohá Ambra  a jak si má udržet kamenou tvář před maličkou  moc moc děkuju , protože to nemělo chybu a já přes slzy neviděla co píšu 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Iriska
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:08 27. May 2010 |
|
|
-darkvision- wrote: Taky díky, byla to krásná podívaná. Jinak ja byl trosku zmatenej z toho na koho si Urlraen vsadil, jinak bych tu Hermionu (nebo jak se menovala) zaridil aby prezidal nejdyl, takhle jsem projel 20k. Smankote. Priste na to musim jit mazanejs  Ahoj, taky díky za včerejší hru s drowy!! Ikdyž jsem ze začátku měla obavy, co z toho vzejde, vyřešili jste to velmi nápaditě a já se skvěle bavila, škoda , že Harmonie ( "Hermiona "  ) chcípla tak brzy, příště nebudu odskakovat od kompu, ale pokusím se přežít dýl ,aby to za těch 20k stálo 
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:40 28. May 2010 |
|
|
No, další poděkování Mííně, Farah a Ven za fajn hru.
|
|
Top |
|
turiel
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:05 28. May 2010 |
|
|
Tez Dekuji : Wuanovi za to ze Mínu vzdy nachyta kdyz provadi nakou lumparnu Ambre za opravdu skvelou vychovu Mínky a vsem kdo se s Minou setkal a dokazal si udrzet dusevni zdravi 
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:28 28. May 2010 |
|
|
Velké díky patří hráči Gruntovi za jeho sportovní chování a moc fajn reakci. Víc takových jako jsi ty. A díky za fajn hru, i když jsme toho spolu zrovna moc nenahráli ( abychom o sobě věděli  ) Vážím si tvé reakce a smekám.
|
|
Top |
|
wooh
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:14 28. May 2010 |
|
|
efu_redo wrote: Vážím si tvé reakce a smekám. Hezké *ironie*, pochybuju že by se tak zachoval kdokoliv ze serveru. Ale i přes to mě to mrzí, přijít o tak dobrého hráče, všechna čest Grunte.
_________________ Sheii >> stále ještě naživu. Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:41 28. May 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
tak moment jeste je tu hodna teta Isabell ja doufam,ze sme o Grunta jako hrace neprisli!! To by hodna teta uz nebyla hodna abych nebyla mimo topic........dlouho sem nedekovala hracum,co sem s nima v poslednich chvilich hrala,ikdyz v nocnich hodinach,to podekovani miri az dolu k cernym tlamickam,tedy par jedincum a samozrejme evilkum i obetem no a o Pajky jednou hodlam slozit stejne basnicku 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Yohan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:58 28. May 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
jj...taky doufam,ze neprestane hrat..parkrat jsem jeho Ancalagona potkal ve hre..skoda,ze uz tu nebude....kvalitni postava dobre RP hrana....jen doufam....ze byl zabit na zaklade ic informaci..a ne ooc a vycucavani z prstu Grunte diky a vrat se 
|
|
Top |
|
Thenesen
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:59 28. May 2010 |
|
|
Yohan wrote: jj...taky doufam,ze neprestane hrat..parkrat jsem jeho Ancalagona potkal ve hre..skoda,ze uz tu nebude....kvalitni postava dobre RP hrana....jen doufam....ze byl zabit na zaklade ic informaci..a ne ooc a vycucavani z prstu Grunte diky a vrat se  myslim si ze to vycucavani z prstu bylo podstatnou casti teto vrazdy...
_________________ Scrio
Thenesen
|
|
Top |
|