|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:03 17. May 2010 |
|
|
Drow a drowka se potkali. Zacli vest konverzaci. A drowka na drowa reagovala po chvili: Chm *zasune mec do pochvy* Tak to me totalne rozsekalo 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
rotona
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 16:27 18. May 2010 |
|
|
Toto ma KaTo pod podčarou : Poslední slova před smrtí: "Jdeme na výpravu s Wuanem" Tak toto mne doopravdy hodně rozesmálo nevím proč , ale odhadovala jsem ho asi správně.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 16:40 18. May 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
rotona wrote: .. *tváří se, že o ničem neví, nikde pod čarou nic neviděl a i kdyby viděl, tak nečetl* Nene, on měl efu jen dneska blbej den  , ale...sakra...je to PRAVDA!! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:07 18. May 2010 |
|
|
Píše mi kámoška co začíná hrát na thalii, že zkouší rybařit u Ivory. Její úspěchy mi posílá přes tell, první raci, pak dokonce kapr a pak i okoun......no a pak *chvilka napětí* ...... brouk, prý jí málem zabil a mě odrovnal její tell. "Já nevěděla že rybaření může zabíjet" 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:46 25. May 2010 |
|
|
Trpoš magik kouzlí u Ivory u hospody a začne vyvolávat přítelíčka.....po chvilce snažení vyvolá vílku. Chvilku na ni nevěřícně hledí a pak řekne jen "Korva!" a vílku hned odvolává. Tomu sem se fakt zasmál. Dobrá haluz Beebe 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:05 25. May 2010 |
|
|
rotona wrote: Toto ma KaTo pod podčarou : Poslední slova před smrtí: "Jdeme na výpravu s Wuanem" Tak toto mne doopravdy hodně rozesmálo nevím proč , ale odhadovala jsem ho asi správně. A jak si mě odhadovala? 
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:03 28. May 2010 |
|
|
Stráž "Čí je ta kočka?" Chlap "Moje" Stráž "Tak to bude za 10 měšců!" Tak to mě dostalo 
|
|
Top |
|
wooh
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:58 29. May 2010 |
|
|
-RoF- wrote: Stráž "Čí je ta kočka?" Chlap "Moje" Stráž "Tak to bude za 10 měšců!" Tak to mě dostalo  Jo no chudák nevěděl.
Nebo hezkej dvojsmysl (nevím jak to bylo přesně) : *Hladově se mu dívá na ocas*
_________________ Sheii >> stále ještě naživu. Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:20 29. May 2010 |
|
|
Dneska mě dostal NAPROSTO přesný remake tohohle dílu komixu: http://www.giantitp.com/comics/oots0019.htmlV hlavních rolích: Elan - Kalio (místo rapíru měl zničený scimitar, dokonce i na Kaliovi "iluze" došlo - to když neviditelnost naházela "grafické" bugy členů party, kteří pak byli na "dvou" místech) Belkar - Ashen Haley - Hiwi (Evasion! *wink*) Chiméra - "různé druhy plivacích brouků"
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:15 02. Jun 2010 |
|
|
..perličky ze života elfinek: (H - "tulačka", elfka; F - člověk, léčitelka; V - havkaran, bojovník) *železný důl, formiani* H: ...ne V, dál nepůjdem! Už máme dost a dál je jich celé hnízdo! V: Ale já mám tu kamennou kožu, ja nebát se! *udeří zbraní do štítu* H: Sakra, Farah vysvětli tomu trolovi *nazlobeně*, že není nesmrtelnej! F: V, to kouzlo není věčn... *dívá se za odbíhajícím V* ... V: (//Připotácí se *smrtelně zraněn*) Farah, zahojila a udělala zase nesmrtelný!! *omdlí* H: *buší hlavičkou do výdřevy dolu* edit: Originální situace trochu "upravena" pro lepší čtitelnost  , jinak "skoro" přesně realita  , jak se odehrála.
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:40 05. Jun 2010 |
|
|
Mě rozesmálo doznání na Ivorské nástěnce. Dotyčný se doznává, že má pletky s Isilskou pevností a že ho můžete najít buď tam, nebo v Karatské dílně.  Tak kdyby si stráže chtěli šplhnout u kancléře, ať hledaj v dílnách. 
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:25 06. Jun 2010 |
|
|
přijdu si tak do zapadlé jeskyně kde se dá v klidu odpočívat a v klidu si tam zapálím ohníček, lehnu si a spím
najednou přijde elfka, přiloží do ohně a doslova se k mojí postavičce přitulí, načež oba vyskočí, když on zjistí že si na něj něco lehlo a ona, že si na někoho lehla
takže drazí tuláci, i takovou sladkou odměnu můžete někdy získat jen za to, že jako správné roguny spíte ve skrytu
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 07:27 07. Jun 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
No tka tohle je ze zivota lovu tlupy stare zurivé gorilky a neb jak obklicit vychody z lokace
Attachments: |

hodneopic.JPG [ 123.78 KiB | Viewed 4115 times ]
|
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 07:36 07. Jun 2010 |
|
|
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 08:18 07. Jun 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
řikalo se ze bosove nahodne budoudostavat imunitustejne jako ostatni tvorove ..... takze neni na tobe zda s to povede ale na tom jak se rozhodne server a jinak stejne po vetsinu casuji mam rudou takze stejne ji musm zabit normalne
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|