|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
hestius
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 20:57 31. May 2010 |
|
|
už zas 
_________________ Belegrion
|
|
Top |
|
Urlraen
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 20:57 31. May 2010 |
|
|
Vidím to na papírovou verzi 
_________________ Urlraen Zau'ndar - Vůdce klanu Zau'ndar.
Hladový pes loví nejlíp. Drowí mysl
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 20:58 31. May 2010 |
|
|
Co to trochu víc oželit a jen napsat do křiku co a jak. Pro představu.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 20:58 31. May 2010 |
|
|
Urlraen wrote: Vidím to na papírovou verzi  Ty by ses měl učit .. a já taky koneckonců 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
turiel
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 21:00 31. May 2010 |
|
|
je mi lito DM tolik prace a prihde v nivec 
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 21:00 31. May 2010 |
|
|
Tak trochu si říkám, co zrušit craft. Víc bychom si všichni užili skvělé hry.  *schovává se do popelnice před kameny*
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 21:01 31. May 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Na Thalii ti nepomůže ani protiraketový kryt, natož popelnice. 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 21:02 31. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Mno cairone zrejme te to nema rado....verim ze to bylo krasne pripravene a docela mne to mrzi ze to takhle nespolupracuje....hodina v tahu coz je fakt k nas....
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 21:08 31. May 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Tretas wrote: Na Thalii ti nepomůže ani protiraketový kryt, natož popelnice.  ...a ani skafandr!! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 21:20 31. May 2010 |
|
|
Dva dny jsem tu nebyl a nestačím zírat. Co proboha děláte převraty, popravy, pronásledování postav a daší hovadiny ? A navíc to padá. Bojím se hrát, aby moje postava nebyla uvězněna, popravena, nebo nechcípla následkem pádu serveru.... EDIT: ( to byla reakce na Efu-reda a jeho nápad zrušit kraft ) Jinak se opravdu nenaloguju, ale proto, že teď nemám čas na hraní......
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Last edited by monstera on 22:27 31. May 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 21:25 31. May 2010 |
|
|
monstera wrote: Dva dny jsem tu nebyl a nestačím zírat. Co proboha děláte převraty, popravy, pronásledování postav a daší hovadiny ? A navíc to padá. Bojím se hrát, aby moje postava nebyla uvězněna, popravena, nebo nechcípla následkem pádu serveru.... Udivuješ mě svou reakcí.  Tímhle akorát docílíš, že se DM na vše vyse... Svět nějak žije a je to fajn. Thalie je persistentní fantasy online svět hry Neverwinter Nights, zaměřen především na RP hru.
Last edited by efu_redo on 21:28 31. May 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 21:27 31. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Hmmm tak nic no...zrejme to je dneska na prd....neni patek 13?  To monstera...jestli se ti to nelibi ze DM se snazi nejak pobavit hrace tak se ani logovat nemusis...si di zahrat singlepalyer...
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
Last edited by venomeq on 21:28 31. May 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 21:28 31. May 2010 |
|
|
Cairon? Nenecháme to na inokedy? Riadne to preriedlo čo do hráčov + je už fakt neskoro
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 21:28 31. May 2010 |
|
|
Tretas wrote: Na Thalii ti nepomůže ani protiraketový kryt, natož popelnice.  *odpaluje raketu země/země s nezdravým množstvím plutonia* To monastera: neboj, aasimárci maj imku 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 21:29 31. May 2010 |
|
|
monstera wrote: Dva dny jsem tu nebyl a nestačím zírat. Co proboha děláte převraty, popravy, pronásledování postav a daší hovadiny ? A navíc to padá. Bojím se hrát, aby moje postava nebyla uvězněna, popravena, nebo nechcípla následkem pádu serveru.... Jedno s druhym uzko suvisi. Server bol plny hracov a preto padal. Takze sa DM rozhodli spravit s hracov vyhnancov a bud ich uveznit alebo usmrtit. Aj tieto pady su cielene, pretoze je kazdemu jasne ze nemozno chytit vsetkych hracov tak ten zvysok bude zabity nasledkom padov. 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|