|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Silvaner01
|
Post subject: nastavení odporu Posted: 12:30 01. Jun 2010 |
|
|
Stává se mi nepříjemná věc.
Lognu do hry, někdo, většinou ty spodní mi prásknou odpor /je vidět když otevřu okno hráčů/ jenže přelezu jednu nebo dvě lokace a polovina odporů mi zmizí, ta druhá pulka tam zustává po celou dobu hry, v případě že někdo hodí odpor pruběžně během hrani, tak je to, to samý, sem tam zmizi po přechodu lokace, sem tam i vydrží.
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: nastavení odporu Posted: 12:36 01. Jun 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Silvaner01 wrote: Stává se mi nepříjemná věc.
Lognu do hry, někdo, většinou ty spodní mi prásknou odpor /je vidět když otevřu okno hráčů/ jenže přelezu jednu nebo dvě lokace a polovina odporů mi zmizí, ta druhá pulka tam zustává po celou dobu hry, v případě že někdo hodí odpor pruběžně během hrani, tak je to, to samý, sem tam zmizi po přechodu lokace, sem tam i vydrží. Tak s tim sem se ještě nesetkal. V životě se mi to nestalo, tak si ho na nás budeš holt muset naklikávat sám To WB: Myslíte že to má něco společnýho s tím, že používáme příkaz "/pc dislike" a nenaklikáváme to ručně?
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: nastavení odporu Posted: 12:38 01. Jun 2010 |
|
|
Je mozny, ze se ti urciti hraci museli na moment odpojit a kdyz se pripoji, tak je defaultne v odporu nemas. Noo a nebo jestli jsi relognul ty 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: nastavení odporu Posted: 12:42 01. Jun 2010 |
|
|
zachy wrote: Je mozny, ze se ti urciti hraci museli na moment odpojit a kdyz se pripoji, tak je defaultne v odporu nemas. Noo a nebo jestli jsi relognul ty  ee, ani oni , ani já nerelogoval.. jsem to zjistil tak jsem si toho začal víc všimat a je to opravdu hned po přechodu z lokace
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: nastavení odporu Posted: 12:45 01. Jun 2010 |
|
|
Je jedno jaká lokace nebo jen určitá? Tak či tak je to zvláštní ale 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
DarK_cz
|
Post subject: Re: nastavení odporu Posted: 12:47 01. Jun 2010 |
|
|
by chtělo spiš aby WB vymysleli něco jako vztahy mezi rasama(popřipadne subrasama) že prostě když se logneš za podtemnackou subrasu tak aby automaticky se nastavil odpor vsem v tu dobu hrajicim subrasam povrchu a i naopak. Myslim že už sem to někde viděl a fungovalo to. 
_________________ Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn. Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !  Yormo - neznámý pochůzkář
|
|
Top |
|
Urlraen
|
Post subject: Re: nastavení odporu Posted: 12:50 01. Jun 2010 |
|
|
To může bejt daný tím, že to někomu padá a proto se odpory nestihnou nebo zapomenou znova nastavit. Přeci jenom půlka v tomhle případě znamená 3 - 4 hráče  Nemůže to být tím? Edit: Koukám, že Zachy mě přeběhl 
_________________ Urlraen Zau'ndar - Vůdce klanu Zau'ndar.
Hladový pes loví nejlíp. Drowí mysl
|
|
Top |
|
DarK_cz
|
Post subject: Re: nastavení odporu Posted: 12:52 01. Jun 2010 |
|
|
DarK_cz wrote: by chtělo spiš aby WB vymysleli něco jako vztahy mezi rasama(popřipadne subrasama) že prostě když se logneš za podtemnackou subrasu tak aby automaticky se nastavil odpor vsem v tu dobu hrajicim subrasam povrchu a i naopak. Myslim že už sem to někde viděl a fungovalo to.  nebo kdyby to blblo dal že se přez lokacku vypinaji disliky tak by chtělo aby byl nějakej system ktery by hlidal to že ten dislike na ty podtemnacky subrasy by byl napořád a to sami aby měli podtemnacke subrasy k povrchovym subrasam. že normalni hrač by si nemohl zrušit sam dislike na podtemnackou subrasu. Mohlo by to jen DM/WB a to jen při questu třeba. tim by se zamezilo padani disliku.
_________________ Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn. Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !  Yormo - neznámý pochůzkář
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: nastavení odporu Posted: 12:55 01. Jun 2010 |
|
|
zachy wrote: Je jedno jaká lokace nebo jen určitá? Tak či tak je to zvláštní ale  Vim určitě, že jedna lokace to nebyla, někdy Alw, někdy Karatha, někdy i jinde. Urlraen wrote: To může bejt daný tím, že to někomu padá a proto se odpory nestihnou nebo zapomenou znova nastavit. Přeci jenom půlka v tomhle případě znamená 3 - 4 hráče  Nemůže to být tím? Edit: Koukám, že Zachy mě přeběhl  Navic to upřesním, zrovna u někoho ze Zaundarů se mi stalo - chystám se přejít lokaci, na poslední chvili mi v pravým okně skočí od něho odpor, objevim se za přechodem na druhé straně, kuknu do výpisu hráčů a už tam odpor nemám.
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: nastavení odporu Posted: 13:06 01. Jun 2010 |
|
|
DarK_cz wrote: by chtělo spiš aby WB vymysleli něco jako vztahy mezi rasama(popřipadne subrasama) že prostě když se logneš za podtemnackou subrasu tak aby automaticky se nastavil odpor vsem v tu dobu hrajicim subrasam povrchu a i naopak. Myslim že už sem to někde viděl a fungovalo to.  Nejde až tak o subrasu, vždyť dislik muže kliknout kdokoliv, ale pokud si toho nevšimnu, ve chvili kdy mi ho dává, přelezu dvě lokace a potkám postavičku, co na mě zautočí bez nakliknutýho disliku, budu tam stát jak jouda Vim že určitý věci se dají změnit v nastavení, nebo souborech, ale tohle mě nikdy nepotkalo no.... Necháme vyjádření na WB , třeba s něčím přijdou.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: nastavení odporu Posted: 17:04 01. Jun 2010 |
|
|
Hm a v čem je problém? Že pak když uvidíš postavu a bude to drow a bude modrej, že nezačneš hned utíkat? Pokad dojde na boj, tak si ten odpor můžeš manuálně nastavit. 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
bouk
|
Post subject: Re: nastavení odporu Posted: 18:03 01. Jun 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Existovalo někde na valutu tzv. ukazovátko jako ooc předmět, hrač si ho mohl dat do rychlé lišty, nakliknout trefit myší postavu na kterou chci dát odpor a cvak. Hráč nemusí lézt do výpisu hráčů a ztrácet drahocené vteřiny, které lecky znamenají mnoho...
ps: když tak nad tim přemejšlim, parkrát (vickrat než 2x ) jsem měl tu čest z drowem a přiznam se že jsme teda na ukazovátko ani nepomyslel...ale to bude asi tim malym lvl .)
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: nastavení odporu Posted: 18:10 01. Jun 2010 |
|
|
-darkvision- wrote: Hm a v čem je problém? Že pak když uvidíš postavu a bude to drow a bude modrej, že nezačneš hned utíkat? Pokad dojde na boj, tak si ten odpor můžeš manuálně nastavit.  Mno ale je v tom dost zavaznej problem a to prodlouzeni bojovy reakce znevyhodneneho hrace. Jednak ma proti modry postave snizeny spot tusim a mnoho dalsich veci, ale navic kdyby hral za maga tak na modrou postavu mozna tak muze zakouzlit plosny kouzla, protoze jina ho nezrani tusim.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: nastavení odporu Posted: 18:13 01. Jun 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
zachy wrote: -darkvision- wrote: Hm a v čem je problém? Že pak když uvidíš postavu a bude to drow a bude modrej, že nezačneš hned utíkat? Pokad dojde na boj, tak si ten odpor můžeš manuálně nastavit.  Mno ale je v tom dost zavaznej problem a to prodlouzeni bojovy reakce znevyhodneneho hrace. Jednak ma proti modry postave snizeny spot tusim a mnoho dalsich veci, ale navic kdyby hral za maga tak na modrou postavu mozna tak muze zakouzlit plosny kouzla, protoze jina ho nezrani tusim. A z toho plyne, že příště první reakce až uvidíte drowa nebude KD, ani prst smrti, ani issac, ale hledání člověka v playerlistu.. A my budeme mít třeba čas něco napsat, než se objevíme v podsvětí 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: nastavení odporu Posted: 18:45 01. Jun 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
-darkvision- wrote: Hm a v čem je problém? Že pak když uvidíš postavu a bude to drow a bude modrej, že nezačneš hned utíkat? Pokad dojde na boj, tak si ten odpor můžeš manuálně nastavit.  Nez to clovek nastavi tak to trva....uz vidim ten zalozenej topic ve smyslu Sejmul mne drow bez odporu to je proti pravidlum a td....vazne chces aby si na to hraci stezovaly? a ver ze se vzdy takovy blbci najdou.....
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|