|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:54 04. Jun 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
No mít hudební sluch, tak bych to roztřídil dle nástrojů, každýmu nástroji přiřadil buď rozhovor, nebo ty použití..to nevím kolik toho je... akorát můj skill s toolsetem je roven skoro nule .. ale tak, třeba na to mrknu 
_________________ .
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:41 04. Jun 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Nalkanar wrote: No mít hudební sluch, tak bych to roztřídil dle nástrojů, každýmu nástroji přiřadil buď rozhovor, nebo ty použití..to nevím kolik toho je... akorát můj skill s toolsetem je roven skoro nule .. ale tak, třeba na to mrknu  muj cas se zase blizi 0. takze budto my s tim pomuzes, nebo to nebude je mi to blbe, ale proste tak to je.. nejni to vubec tezke v tom toolsetu, jde jen o prehravani pisnicek a zapisovani si jejich nazvu (u tech vhodnych).
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:43 04. Jun 2010 |
|
|
já bych mohla najít nějaké pěkné skladby 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:45 04. Jun 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Zrovna jsem sem chtěl napsat, že najít písničky a popsat je zvládne i cvičená opice, natož Nalk...ale pak sem napsala Luelle a už mi to nepřišlo jako tak dobrej nápad  . Tak jinak - MY ti věříme, TY to zvládneš  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:47 04. Jun 2010 |
|
|
nenene na toolset nesahám  jen hodím Nalkovi skladby, protože bych mohla mít hudební sluch 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:02 04. Jun 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
uplne nejlepsi by bylo :
"poutni pisen" - "avXX-23" (nazev skladby v NWN) - vhodne pro: kytaru, loutnu, harfu
"famfary" - "famfara1" - vhodne rpo : trubku
atd... zkusim to pak nejak sjednotit a dat uplne vsem nastrojum nejakej ten zvukovej projev. bude to sice drbacka, ale prijde mit to jako dobra vec.
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:04 04. Jun 2010 |
|
|
já ty skladby budu vybírat jednotlivě - což znamená, že ta skladba bude použitelná jen pro loutnu a bude tam znít jen loutna =)
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:05 04. Jun 2010 |
|
|
aby si se nedivila v te zmeti zvuku, ze nic nenajdes nebo to budou zvuky stylu: praskani lodnich tramu : buben pisteni netopyru : dudy
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:06 04. Jun 2010 |
|
|
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:14 04. Jun 2010 |
|
|
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:16 04. Jun 2010 |
|
|
ted jsem to řešila s nomisem...musí to být skladby které už v toolu jsou
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:25 04. Jun 2010 |
|
|
Luelle wrote: ted jsem to řešila s nomisem...musí to být skladby které už v toolu jsou Co vím, tak nemusí. Aspon podle toho co vím já, tak se tam dají prostě dát jakékoliv skladby. Ale možná to pak chce nové haky. Byl to jen nástin.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:36 04. Jun 2010 |
|
|
presne musi byt nove HAky a radsi bych to resil bez nich. nejak se to naskriptuje a kdyztak se to pak prehodi na jine skladby.. ale v zasade bych to radsi udelal ze stavajicich veci v toolu. podle me je tma moznosti dost.
|
|
Top |
|
Nayra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:01 05. Jun 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Tak jsem zjistila, že mi chybí ještě dvě věci... 1) bojová hudba... když za váma letí čtyři obří a řádně rozzuřené vosy a okolo stále hraje ta poklidná, mírumilovná hudba lesíku, atmosféru to prostě nemá  ) 2) dveře v Karathe. Je tam dost domů, ve kterých zeje černá díra místo dveří. Nevypadá to moc dobře. *rýp, rýp*  Doufám, že si někdo nebude teď myslet, že jenom kritizuju a nic se mi nelíbí. Líbí, Thalie se mi líbí moc! 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:05 05. Jun 2010 |
|
|
No obecne v XX lokacich proste neni hudba, kdyz zacne boj. Je to trochu schvalne, at te tvice prekvapi, kdyz jdes po lese a neco na tebe utoci, bay te ta hudba nevarovala. teda tak nejak si to prebiram ja.. ale mozna to jiny WB mysli jinak..
|
|
Top |
|