|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|
Author |
Message |
DarK_cz
|
Post subject: smůla na serveru Posted: 00:57 07. Jun 2010 |
|
|
tak dneska se chci s vámi podělit o nějaky to vyprávění z mého smolného dnu na serveru. Dneska se mi staly dvě dost nepříjemné věci. První bylo že když sem zemřel tak já šel přez ďábla a spolubojovník mě zvedl mýma penězma co mi vzal aby mi je zachranil přez kněze kterýmu zaplatil. Samozřejmě já jako největší smolař ztratil nejen peníze za zvednutí ale i dvakrát ztratil expy , jednopu za pruchod prez dabla a druhy za zvednuti knězem. (PS: Díky za vyřešení od DM) Aby toho nebylo málo tak mě překvapilo dneska sme šlí od skřetů do doupkova bylo už ráno a najednou skupina drowyho spawnu přimo před námi, Sice všici říkaly že vylejzaji jen večer ale pro mě si museli vylest i ráno za světla. Pak abych se zasmál tak sem si myslel že na zachranej hod si hazim každy kolo a najednou když tam hodi (a to mě taky dost pobavilo) věc podobna granátu (od kdy sou ve fantasy granaty  ale to mi tak ani nevadi) tak prví hod sem uspěl bez problemu a aby nahodou sem nemohl utect před nima tak si projistotu hodim hned asi 0,01s poté další a neuspěch a aby mě to nasralo ještě vic tak se mi nezapla před těma hodama expertýza na utok v obraně.  :D FAKT SMOLNY DEN VÁM ŘÍKÁM. Takže schrnuto a podtrženo sem dneska chcipal nebo platil jen chybama nwn nebo serveru. 
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: smůla na serveru Posted: 05:26 07. Jun 2010 |
|
|
Tiez sem pridam svoje. Od coho zavisi ci spadnem alebo nespadnem z toho "superbombaspica" mostu co je vo hvozde na ceste do pevnosti Nordovej kovadliny? Na tom "superbombaspica" moste som sa ocitol dvakrat a zakazdym som sa zrubal dole.To by nebol problem ale ako alchymistovi sa moje straty po takomto pade splhaju do celkom slusnych vysok.
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: smůla na serveru Posted: 10:00 07. Jun 2010 |
|
|
Moja najhoršia smola na serveri, čo si doteraz spomínam, bola, keď som raz asi pred rokom? Vstala k deťom v noci, čo sa zobudili ... a nemohla som potom zaspať. Tak no čo budem robiť, kým ma chytí únava? Aby bola sranda, zapla som Thaliu a šla som si zabiť zúrivú starú gorilu. A tak idem si tým dungeonom, bijem gorilky ... jedna ... druhá ... tretia ... KLIP Naraz sa preberiem a kukám, kukám ... čo mi na tej obrazovke chýba? Prečo Kora nemá vedľa obrázku tú červenú čiarku? PIC .. posledná rana .. Load podsvätie ... KURNIK!!!  asi si vieme všetci predstaviť, jak ma to hneď prebralo, jak som nadávala a reku do rána už nespala
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Cairon
|
Post subject: Re: smůla na serveru Posted: 10:05 07. Jun 2010 |
|
|
Prometheus wrote: Tiez sem pridam svoje. Od coho zavisi ci spadnem alebo nespadnem z toho "superbombaspica" mostu co je vo hvozde na ceste do pevnosti Nordovej kovadliny? Na tom "superbombaspica" moste som sa ocitol dvakrat a zakazdym som sa zrubal dole.To by nebol problem ale ako alchymistovi sa moje straty po takomto pade splhaju do celkom slusnych vysok. Neprozradím...  ale co třeba vzít v úvahu rychlost a tvůj těžkej náklad....? A ohledně lahviček...Prostě jsou to lahvičky a tak se rozbíjejí...osobně by se mi líbilo aby se rozbíjeli flašky i při sražení.  A když už jsme u lahviček postava která má v invu přes 400 lahviček a spadne z mostu je na tom o dost hůře než někdo kdo tam má lehviček 10. Prostě po mostě jedoucí skleněná cisterna s váhou přes půl tuny je něco se prostě musí dole krásně rozflákat na kusy... A aby sis nemyslel že se ti jen posmívám dám ti radu ... koukej a řešení uvidíš.
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: smůla na serveru Posted: 11:03 07. Jun 2010 |
|
|
Cairon wrote: ..... Tssss *vzpomíná jak Aria vesele hopskala lesem a broukala si veselé sprosté písničky, když v tu ránu "křup" a už byla dole a jen nadávala, když se jí rozbilo víc jak 100 flašek....a pán Cairon s Kucikem se jen smáli* tssss to bylo od vás podlé tam dát tak hnusný script. Ne ale jako vážně, aby mi to rozbilo tolik flašek, to je trošku moc ne? Kde je mám dávat, když bedny sou plné. To mám nosit alternativy ve formě svitků? Pchee požaduji volně v proději krabičku s vypolstrovanýmy boky, která uchrání lektvary před rozbitím. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: smůla na serveru Posted: 13:26 07. Jun 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
DarK_cz wrote: ..už ráno a najednou skupina drowyho spawnu přimo před námi, Sice všici říkaly že vylejzaji jen večer ale pro mě si museli vylest i ráno za světla... Jojo, mohu potvrdit, droowé v 8:00 ráno byl nepříjemný šok (hádám, že nám je "v lokaci" podrželo jiné PC, které jsme ale neviděli). Jinak informace - NPC droowé na světle NETRPÍ slepotou  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: smůla na serveru Posted: 13:29 07. Jun 2010 |
|
|
Svět je plný přakvapení... drowové obchodujou a karatha válčí 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: smůla na serveru Posted: 19:43 07. Jun 2010 |
|
|
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Douragon
|
Post subject: Re: smůla na serveru Posted: 22:01 07. Jun 2010 |
|
|
Víte co je pech? Tak koukejte 
Attachments: |

pech.jpg [ 20.59 KiB | Viewed 3535 times ]
|
_________________ Moonlyen Tomino Vědátor
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: smůla na serveru Posted: 12:49 19. Jun 2010 |
|
|
Proč ted byl/nebyl rest modulu a proč místo 4 hodin je zase 19 hodin a začíná noc?
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: smůla na serveru Posted: 13:08 19. Jun 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
protože DM suportuje drowi na lovu
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|