|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
efu_redo
|
Post subject: Re: GS Posted: 12:19 08. Jun 2010 |
|
|
Kdybys to četla celé, dočteš se, že výřivým útokem úmyslně zabíjet někoho v GS je špatně. 
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: GS Posted: 12:22 08. Jun 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
cetla sem si to cele a co sem si vsimla,tak se k tomu jeste nikdo z teamu nevyjadril,tak mi nepis jestli to je nebo neni spatne,protoze rozhodnuti jen od clenu teamu je pro me jasne, diky 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: GS Posted: 12:25 08. Jun 2010 |
|
|
G14 wrote: cetla sem si to cele a co sem si vsimla,tak se k tomu jeste nikdo z teamu nevyjadril,tak mi nepis jestli to je nebo neni spatne,protoze rozhodnuti jen od clenu teamu je pro me jasne, diky  No když to bereš takhle, tak by team musel psát na úplně všechno pravidla, protože hráči neumí použít seslký rozum. To kouzlo má takový popisek a tak funguje. Snad nechceš aby se ke všemu team vyjadřoval.  Edit: Může se někdo z teamu vyjádřit, zda je v pořádku honit postavu co má na sobě GS a snažit se ji zabít výřivým útokem? Když je vlastně nehmotná? Promin G14, že rýpu, jen mi to přijde trochu za uši přitažené. Sama jistě víš, že když tě to kouzlo udělá nehmotným, nemůže tě nic srazit. Prostě je to uchylárna, dle mého. 
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: GS Posted: 12:30 08. Jun 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
ne vsichni se shodnem na nazorech me tu nejde o vyjadreni teamu na vyrivy utok,kdyby me s tim nekdo sejmul v GS tak bych ani nepipla,podle tebe bych se mela ozvat.......no vidis byla bych leda sama proti sobe hehe,jo jak rikas necham si vycurane "selsky rozum" a uz me nechytej za slovo jinak to tu zaspamujeme cely grrr 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: GS Posted: 12:32 08. Jun 2010 |
|
|
G14 wrote: ... Už budu hodný, slibuju. 
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: GS Posted: 19:13 09. Jun 2010 |
|
|
Pokad chcete omezovat Gs, tak to udelejte trebas tak, ze po tom co clovek vypadne z Gska (hodi nejaky kouzlo, zautoci, nebo mu to vyprcha), tak dalsi bude moci zakouzlit trebas za real 5minut. Ale nechte, prosím trvání kouzla tak, jak je nastaveno nyní. Děkuji.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: GS Posted: 06:12 10. Jun 2010 |
|
|
-darkvision- wrote: Pokad chcete omezovat Gs, tak to udelejte trebas tak, ze po tom co clovek vypadne z Gska (hodi nejaky kouzlo, zautoci, nebo mu to vyprcha), tak dalsi bude moci zakouzlit trebas za real 5minut. Ale nechte, prosím trvání kouzla tak, jak je nastaveno nyní. Děkuji. Joo tohle je dobrá věc, je to tak i na démoně. Nehrozí pak že mág z útočiště hodí prst smrti a opět se skryje do útočiště že? 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: GS Posted: 09:34 10. Jun 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
-RoF- wrote: ...mág z útočiště hodí prst smrti a opět se skryje do útočiště že?  Jojo, hodí ho z Invisky a skryje se do Útočiště  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: GS Posted: 10:52 10. Jun 2010 |
|
|
KaTo wrote: -RoF- wrote: ...mág z útočiště hodí prst smrti a opět se skryje do útočiště že?  Jojo, hodí ho z Invisky a skryje se do Útočiště  . Taky možnost, ale v invisce ho můžeš aspon vidět.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: GS Posted: 11:05 10. Jun 2010 |
|
|
Si vem KaTo, kdyz se necha delka GSka a zmeni se to, ze to smis zacastit az 5real minut po vyprseni posledniho, zbejva tu mnoho moznosti pak:
a) Mág je v Gsku, dostane se do Pvp potyčky, co pak? Pak má jako moznost invis (ten mu ale prohlednou) nebo TimeStop, ale co kdyz tam neni sam a ma sve druhy, necha je umrit? b) Mág je v invisu (hrozí nebezpecí ze ho kdykoliv, kdokoliv odhali pres Tsko, nemluve trebas o SD s Tskem, to pak mág ani netusí) a dostane se do Pvp poticky, muze castit dalsi invisy aby se schoval, ale sance ze nikdo z oponentu nebude mit Tsko je téměř nulová. Hodí si GS? Oukej, ale co pak, nebude moci zas zautocit, jinak mu to padne.
A tak dále a tak dále. Už pak zbývá jen na rozhodnutí hráče jak bude reagovat ...
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: GS Posted: 11:35 10. Jun 2010 |
|
|
To co navrhuješ ty darku, není žádné omezení. To je jako na dálnici omezit rychlost ze 130 na 129.
Prostě bych jednoduše udělal hlasování a DM ať si to sami přeberou.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: GS Posted: 13:07 10. Jun 2010 |
|
|
Zda se mi ze mága nehrajes, jinak bys takhle nereagoval. A to si pis, ze to je sek sakra omezeni, zazil jsem to na jinem serveru a tech 5real minut dela svych. Ty tu mluvíš jak se ti to zdá, já tu mluvím ze zkusenosti, co jsem zazil nekde jinde uz.
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: GS Posted: 13:41 10. Jun 2010 |
|
|
-darkvision- wrote: Zda se mi ze mága nehrajes, jinak bys takhle nereagoval. A to si pis, ze to je sek sakra omezeni, zazil jsem to na jinem serveru a tech 5real minut dela svych. Ty tu mluvíš jak se ti to zdá, já tu mluvím ze zkusenosti, co jsem zazil nekde jinde uz. Psal jsem ti to vedle. Já mága hrál a hrával jsem i klerdy. Mluvím ze zkušenností. Nemá smysl se o tom dál dohadovat. Já k tomu řekl dost. Možná až příliš. 
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: GS Posted: 14:48 10. Jun 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
to -darkvision- : souhlasim s Tebou (i kdyz nerad  ), tohle bych bral jako primerene oslabeni.
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: GS Posted: 19:54 11. Jun 2010 |
|
|
Souhlas s darkem. GS je pro mě jediná volba jak se Earania může nějak schovat. Nejsem totiž takový ten klamný putovní klerik. Zruší se úplně a jak to bude IC Earania brát?  že se bouchla o futra do hlavy? Neee jasný, ale připraví mě to o možnost se nějak bránit (i útěk je obrana), Eara totiž ale vůbec neunese plátovku a pavézu aby měla über OC a nějak to vykryla a hodila implozy... no co.... můj názor. GS je má jediná ochrana před gardistama a drowama a lovcema odměn... bez něj zkejsnu v Isilu, protože se budu o svou chuděrku Earu bát.... šak ještě nikdy neumřela (jednou jí porazil jeden hráč, ale pak mě vzkřísil a jinak to byli akorát souboje v aréně).
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|