|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Nayra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:45 07. Jun 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Já to teda pojala v trochu jinym stylu, ale po týhle reakci se docela bojím vůbec něco uveřejnit 
|
|
Top |
|
Cairon
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:23 08. Jun 2010 |
|
|
Daanri wrote: Tym narazas na tie screeny z mojich lokacii alebo naco?  Narážím na to že mi přišlo pár žádostí o pokus stát se WB a začít s tvorbu nových lokací ( např. Nayra lazně , Douragon mlýn atd..) A první co ze vzorků vidím je že někdo našel tvoje staré nepoužité lokace místo aby ukázal vlastní tvorbu a vlastní fantasii. Takže NUDÁÁÁÁ - nic nového takže jsem hodnotil aktivitu nováčků WB nikoli kvalitu lokace
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:35 08. Jun 2010 |
|
|
No ja radsej miesto konstatovania "NUDAAAA" poviem novacikom co maju snahu tvorit niec ine - ak potrebujete s niecim pomoct, vysvetlit alebo poradit co a ako spravit v toolsete, piste mi do PM alebo na maila. Hned ako sa k tomu dostanem rad vam odpoviem.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:49 08. Jun 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
ale no tak pánové chce to,aspoň víc krve 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Nayra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:46 08. Jun 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
To jsme se nepochopili  ) To moje vypadá dost jinak. No, tak já teda nechám aspoň trochu nahlédnout, i když je to v takovém pochybném stavu... http://www.jpeg.cz/images/864_lazne1.jpgVstup do lázní a recepce. Jedna pro dámy, jedna pro pány... Chybí NPC. http://www.jpeg.cz/images/928_lazne2.jpgKdo čeká na masáž či se mu jen nechce po uvolňující koupeli do toho mumraje venku, může si posedět v příjemném koutku a dát si osvěžující mátovou vodu... http://www.jpeg.cz/images/493_lazne3.jpgChodba ke "koupelnám". Zprava: Dámská část, dveře nahoru k masérovi (ještě neudělané), pánská část... Chybí NPC lazebníků. http://www.jpeg.cz/images/625_lazne4.jpgA konečně už lázeň samotná. Bazének pro skupinové koupání. Pro samotáře a stydlíny tři zastíněné vany v pozadí a nějaká ta okrasa... A to je ode mě zatím vše 
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:10 08. Jun 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Hmm vubec se mi nelibi to rozdeleni na pany a damy  (NUDAAAAA) Navic bych pridal zakaz vstupu trpaslikum:D kdo se ma na ne koukat:D i kdyz asi dobrovolne tam nevlezou:D
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:22 08. Jun 2010 |
|
|
mě se líbí ten modrý design
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:56 08. Jun 2010 |
|
|
Je to moc pěkný. Bude možné do toho bazénu vlézt? Možno by bylo lepší udělat ho spíše do podlahy (jako je třeba v bytě u Víly v přístavu) ... jen ta diskriminace se mi nelíbí *brousí sekeru* Navíc co by starý národ Dětí země dělal ve vodě 
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:08 08. Jun 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Mooooooooooooooc pěkný. Sice je fakt, že smíšená lázeň má něco do sebe, ale tak ještě furt jsou koupele v hostinci a někdo má v bytě  EDIT: nebo udělat čistě něco jako pokoje a byly by to soukromé lázně za nějaký obnos 
_________________ .
|
|
Top |
|
Nayra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:14 08. Jun 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Jojo, pracuju na tom, aby se tam dalo vlézt  to by bylo k ničemu, kdyby se nedalo... Smíšená?  Pochybuju, že by nějaká šlechtična chtěla, aby jí očumovali cizí chlápci.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:15 08. Jun 2010 |
|
|
Ženy, kromě prostitutek, do veřejných lázní samozřejmě nechodí.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:16 08. Jun 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Esuliams wrote: Navíc co by starý národ Dětí země dělal ve vodě  ..tak tahle otázka si snad zaslouží i obšírnější odpověď...z pera Mistra Járy Cimrmana: - ...já jim ten okraj (bazénu  ) namažu, oni tam vlezou, pak jim to klouže a nemůžou vylézt. A tak se tam tak topí a křičí...pomoc! Pomoc! - A co s těmi trpaslíky děláte, když je takhle chytáte? - Inu, já je zahazuju. Ale mám bratra a ten jim postavil takový ty... 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:24 08. Jun 2010 |
|
|
KaTo wrote: Esuliams wrote: Navíc co by starý národ Dětí země dělal ve vodě  ..tak tahle otázka si snad zaslouží i obšírnější odpověď...z pera Mistra Járy Cimrmana: - ...já jim ten okraj (bazénu  ) namažu, oni tam vlezou, pak jim to klouže a nemůžou vylézt. A tak se tam tak topí a křičí...pomoc! Pomoc! - A co s těmi trpaslíky děláte, když je takhle chytáte? - Inu, já je zahazuju. Ale mám bratra a ten jim postavil takový ty...   "já je dávám do klícky,mají tam takové kolečko..a tam si dovádějí" 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:32 08. Jun 2010 |
|
|
Nayra wrote: Jojo, pracuju na tom, aby se tam dalo vlézt  to by bylo k ničemu, kdyby se nedalo... Smíšená?  Pochybuju, že by nějaká šlechtična chtěla, aby jí očumovali cizí chlápci. i kdyby smíšené nebyly, tady by zas ženy očumovala kdejaká Aria, takže je to vlastně uplně jedno
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:50 08. Jun 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
DenGrasse wrote: Ženy, kromě prostitutek, do veřejných lázní samozřejmě nechodí. Tady je natolik puritánská společnost? A co ženy dobrodružky, které se vymykají poněkud běžnému standartu?
_________________ .
|
|
Top |
|