|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prometheus
|
Post subject: Zmeny Posted: 21:12 08. Jun 2010 |
|
|
V poslednej dobe je okolo niektorych veci dost rozruch a tak sa mi natiska jedna otazka. Momentalne hravam za menavca... Menavec ako taky ma k dispozicii cely rad imuniek. Imunita na jedy, choroby, kritiky a zakeraky, smrtiacu magiu a vysatie urovne... Imunita na zrazenie, kuzla, strach, mysel ovlivnujuce... Rozne pohltenia dmg i elementalneho. Mam sa obavat ze niekedy v buducnosti sa bude siahat aj na tieto veci? Je mozne ze sa niektore z tychto vlastnosti budu rusit alebo nejak oslabovat?
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
Arsen
|
Post subject: Re: Zmeny Posted: 21:42 08. Jun 2010 |
|
|
Docela vtipný kam až to dospělo..
_________________ "Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..." "Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: Zmeny Posted: 22:17 08. Jun 2010 |
|
|
Což mi připomíná. Nechcete to už zastavit? Na chvíli nechat systémy sestémáma, featy featama a spelly spellama? Nebylo toho už nějak moc, že by to chtělo na chvíli přestat?
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Zmeny Posted: 23:10 08. Jun 2010 |
|
|
měňavcovi se neničí zbraně které získá při promněně mimochodem, s tím by se mělo něco udělat
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Zmeny Posted: 00:19 09. Jun 2010 |
|
|
U měňavce se plánuje změna jen na RP proměny. Bojový proměny budou zrušeny.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Zmeny Posted: 00:47 09. Jun 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Rejty wrote: U měňavce se plánuje změna jen na RP proměny. Bojový proměny budou zrušeny. Tak tak, budes mit takovej rizenej lektvar chmug. Ja bych si teda ty levely kvuli tomu nedal, radej bych bral random z chmugu. Za luxus promen se plati! Pekne pobaveni pred spanim.
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Zmeny Posted: 05:38 09. Jun 2010 |
|
|
Istvan wrote: Rejty wrote: U měňavce se plánuje změna jen na RP proměny. Bojový proměny budou zrušeny. Tak tak, budes mit takovej rizenej lektvar chmug. Ja bych si teda ty levely kvuli tomu nedal, radej bych bral random z chmugu. Za luxus promen se plati! Pekne pobaveni pred spanim.Som rád že som vás pobavil chlapci. Ja sa až tak nebavím.Mám to brať ako vážnu odpoveď? Lebo možno to tak nevyzerá ale ja som sa pýtal docela vážne.Proste ma zaujíma či sa budú upravovať aj ďalšie povolania a teda aj meňavec.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Zmeny Posted: 06:00 09. Jun 2010 |
|
|
Heh zrušené bojové proměny? To jako kobolt nebude bojovat, raksha nebude sesílat ledovou bouři, nemrtvý s kosou nebude sekat hlavy, ale budou jen na to aby mohl kecat?
*vyprskne smíchy* v tom případě ale několika hráčům odstavíte jejich milé postavy.
Už tak je druid/měnavka slabší na boj jak ostatní a tohle je pošle tam kam slunce nesvítí ...a tím nemyslím podtemno a podobně.
A nebo to celé je myšleno jak hloupý vtip?
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Zmeny Posted: 06:13 09. Jun 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Prometheus wrote: Istvan wrote: Rejty wrote: U měňavce se plánuje změna jen na RP proměny. Bojový proměny budou zrušeny. Tak tak, budes mit takovej rizenej lektvar chmug. Ja bych si teda ty levely kvuli tomu nedal, radej bych bral random z chmugu. Za luxus promen se plati! Pekne pobaveni pred spanim.Som rád že som vás pobavil chlapci. Ja sa až tak nebavím.Mám to brať ako vážnu odpoveď? Lebo možno to tak nevyzerá ale ja som sa pýtal docela vážne.Proste ma zaujíma či sa budú upravovať aj ďalšie povolania a teda aj meňavec. až dojedeš na lvl 32, tak ti z postavičky udělajíinvalidu, která je schopna jet bez desítky lektvarů pouze Kryn a to ne všechno 
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Lidda
|
Post subject: Re: Zmeny Posted: 10:43 09. Jun 2010 |
|
|
Rejty wrote: U měňavce se plánuje změna jen na RP proměny. Bojový proměny budou zrušeny. Chapu, ze nektery z promen maji takovej nespocet vyhod, ze vam to nahani hruzu *kreni se*, ale vypustit ty bojovy promeny uplne? -RoF- wrote: Heh zrušené bojové proměny? To jako kobolt nebude bojovat, raksha nebude sesílat ledovou bouři, nemrtvý s kosou nebude sekat hlavy, ale budou jen na to aby mohl kecat?
*vyprskne smíchy* v tom případě ale několika hráčům odstavíte jejich milé postavy. Jak rika RoF. Ten class by totalne ztratil hratelnost spolu se smyslem tu postavu vubec zakladat. Snad to byl jen vtip..
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Zmeny Posted: 17:26 09. Jun 2010 |
|
|
Vy taky všichni hned na všechno skočíte. To už rovnou mohl Rejty napsat že mágům budou odebrány učinky všech kouzel a bude máchat rukama s animacema jen na efekt... a nebo že všem bojovníkům bude zakázáno utočit na nepřítele, ale přibyde feat opírání se o zbraň...
Jinak abych nebyl OOT, změn je hafo, je to dobře, nadávat nadáváme všichni, ale za rok si na to nikdo ani nevzpomene. Některý změny hýbaj se systémem, jiné jsou o zvyku, něco se překope a dodělá, něco upraví. Beru jak to je a jsem rád že na Thalii jsou pořád lidi ochotní ve SVÉM VOLNÉM ČASE dělat tolik krásných věcí. Díky nim se Thalie může pyšnit na poli NWN (českého) mnoha triumfy, ostatní servry můžou jen tiše závidět a pomlouvat, ale kdyby se nic neměnilo a neřešilo, tak by servr upadal. No tak není devast no, no tak nemůžete v timestopu kydlit NPCčka... Holt už si neposkládám na 4 atributy +12 v itemech maximum a na creep holt vyrazím v pořádné družině a občas někdo umře...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Zmeny Posted: 18:14 09. Jun 2010 |
|
|
Já bych Tě jen vyvedl z omylu. Já si na to třeba vzpomenu, na dobu, kdy jsem hrával svého drowa a pak jsem díky takovýmto změnám ho hrávat přestával. Vzpomenu na dobu, kdy jsem byl štastný z toho jak můj Mág byl silný a soloval si dungy, ač ho to stálo třeba i nějakou desítku zlatek za lektvary a svitky, ale usooloval si to, na doby, které již brzy budou (pravděpodobně) pryč. Doby, z kterých mi zůstanou krásné vzpomínky a na které nezapomenu.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Zmeny Posted: 18:28 09. Jun 2010 |
|
|
-RoF- wrote: Heh zrušené bojové proměny? To jako kobolt nebude bojovat, raksha nebude sesílat ledovou bouři, nemrtvý s kosou nebude sekat hlavy, ale budou jen na to aby mohl kecat?
*vyprskne smíchy* v tom případě ale několika hráčům odstavíte jejich milé postavy.
Už tak je druid/měnavka slabší na boj jak ostatní a tohle je pošle tam kam slunce nesvítí ...a tím nemyslím podtemno a podobně.
A nebo to celé je myšleno jak hloupý vtip? ty se moc nechechtej, v příští úpravě se všem RDD lvl 10 zalepí všechny otvory vyjma úst, přijdou o jazyk a na rukou se jim udělají šupinové palčáky (takové ty rukavice se všemi prsty dohromady a palcem solo) aby nemohli prznit elfky a tak nějak obecně vůbec sexpit
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Zmeny Posted: 18:30 09. Jun 2010 |
|
|
Musím to uviesť na správnu mieru... V tomto vlákne nevyjadrujem svoj súhlas alebo nesúhlas s úpravami. Proste meňavec svojimi premenami získava, dá sa povedať že až ultimátne výhody proti určitému tipu protivníka (záleží na premene). A mňa zaujíma či aj toto sa stane alebo či aj toto sa môže stať tŕňom v oku. Takže ešte raz... Bude sa siahať aj na meňavca? ( Áno, Nie, Ešte sa nad tým neuvažovalo ale je to možné)
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Zmeny Posted: 19:29 09. Jun 2010 |
|
|
To nelze takhle předem říct. Ty změny reagují vždycky na to, když nějaká abilita, kombo nebo build rozstřelují nastavení serveru. Chápu žes tohle nechtěl slyšet, ale tak to je. Pokud se na serveru začnou množit měňavci jak houby po dešti a jejich pomocí se bude brutálně lootovat, nelze změny vyloučit. Zatím se nicméně nechystají.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|