|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|
Author |
Message |
Lidda
|
Post subject: Prekupnik v Karathe Posted: 21:52 01. Mar 2010 |
|
|
Dneska jsem v Karathe prodala prekupnikovi svitky a kameny v hodnote kolem 1.5k. Zmizely z truhly, po nejaky dobe jsem se sla podivat do banky a mela jsem tam jen muj vklad. Prekupnik nema v invu ani jeden z itemu co jsem mu prodala a ja nemam penize.
DM Ravangorn mi dal 1500g, ktery samozrejme vratim, kdyz se zjisti, ze chyba byla nekde na moji strane.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Prekupnik v Karathe Posted: 08:41 02. Mar 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Divny, jeste jsem s takovou chybou vazne nesetkal.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Prekupnik v Karathe Posted: 09:47 02. Mar 2010 |
|
|
Svitky a kameny kupovala Thea... kus byl za jeden zlatý
_________________ Thea
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Prekupnik v Karathe Posted: 10:00 02. Mar 2010 |
|
|
Zahada vyresena.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Prekupnik v Karathe Posted: 21:07 02. Mar 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
kucik wrote: Zahada vyresena. Nerekl bych. Pro Autora tohoto topicu: Jak postupovat u obchodnika: 1) Das veci do truhly. 2) zacnes mluvit s obchodnikem a on ti nabidne nejakou cenu (kuprikladu ze to je za 1zl) 3) Ty misto abys dal/dala odpoved "..zlatych" zmacknes enter, napises do chatu trebas 200, znova enter a pak najedes na odpoved "..zlatych" a tim kdyz to nekdo koupi dostanes tolik zlatych. Nelekej se toho ze tam neco das za 200zlatych a on to bude prodavat kupříkladu za 250zlatych, dava si svoji prirazku. Problem, tedy jak to vidim ciste hypoteticky ja, je v tom, nebo byl ze autor tohoto topicu nevedel jak dany prekupnik funguje. Proto svitky ktere mely hodnotu trebas 1500zlatek (nekde se psalo i s kamenama) se daly koupit za vela malou penezni hodnotu. Ted bych si dovolil Kuciku rici ze to je az vyresene. Ale nekamenovat, sem lehce rekneme, po sichte a nejak celkem nejsem ve fázi mocného myšleni 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Prekupnik v Karathe Posted: 11:33 03. Mar 2010 |
|
|
ok, akorat premejslim, kam dat nejakej dukladnejsi navod. Prislo mi to celkem jasny z toho, co obchodnik rika.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Prekupnik v Karathe Posted: 11:48 03. Mar 2010 |
|
|
V souvislosti s překupníkem je pozor si dát i na jednu věc. Nevím jestli se stala i někomu jinému.
Když sem naházel věci do bedny, tak pak nahlásím cenu třeba 250zl a už jen klikám další, další a on sám dává vše za 250. Ale když třeba napíšu něco za postavu, třeba pozdravím někoho kdo jde kolem. Tak se to přeruší a při dalším kliknutím na "další" v nabídce překupníka už tu věc dá za 1 zlatku.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Lidda
|
Post subject: Re: Prekupnik v Karathe Posted: 12:59 10. Jun 2010 |
|
|
-RoF- wrote: V souvislosti s překupníkem je pozor si dát i na jednu věc. Nevím jestli se stala i někomu jinému.
Když sem naházel věci do bedny, tak pak nahlásím cenu třeba 250zl a už jen klikám další, další a on sám dává vše za 250. Ale když třeba napíšu něco za postavu, třeba pozdravím někoho kdo jde kolem. Tak se to přeruší a při dalším kliknutím na "další" v nabídce překupníka už tu věc dá za 1 zlatku. To bylo presne to, co se mi stalo. Itemy jsem v jeho invu nenasla protoze je nekdo okamzite zkoupil, nasazela jsem je tam za 1g, i presto, ze jsem mu zadavala cenu, jakou bych si prala Mozna jsem zaplasila a septala jsem, nebo jsem mluvila ze stealthu, ale nejsem si jista, jestli tohle ten rozhovor ovlivni.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Prekupnik v Karathe Posted: 13:15 10. Jun 2010 |
|
|
Pokud tě obchodník nevidí a neslyší, tak ani neví, jakou cenu říkáš.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Prekupnik v Karathe Posted: 15:45 10. Jun 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
To samé platí v bance. Nesmíš mít Hide, jinak si nevybereš/neuložíš peníze  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Lidda
|
Post subject: Re: Prekupnik v Karathe Posted: 16:59 10. Jun 2010 |
|
|
Jojo, tohle uz jsem casem zjistila  Jen me to na zacatku trochy vyplasilo. Takze zadnej bug, zadnej problem. IBTL :p
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|