|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Lidda
|
Post subject: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 13:28 11. Jun 2010 |
|
|
---Klub přátel permanentní smrti--- Tenhle post neni mířenej jako flame, nechcete hrát tímhle stylem - nehrajte.
Každej z hráčů hraje z rozdílnejch pohnutek, ale všichni za jedním cílem - mít zábavu. Pro každýho znamená zábava něco jinýho, ať už je to bezduchej creep, kvalitní RP nebo sexpení, your choice, nikdo vám právo volby neupírá. Za každý situace by se ale hráči měli optat sami sebe, zda-li svojí hrou neupíraji právo zábavy i ostatním.
Tenhle klub je založenej pro hráče co lpí na svejch postavách a co si je hýčkaji od začátku až do trpkýho konce. Do konce, kterej přijde jen jednou. Ne každej RP hráč je smířenej s tím, že postava co zemře v CvC se božím přičiněním znovu dostane do světa a například úkladná vražda tak skončí jen ztrátou paměti dotyčného - zkuste pak vysvětlit svýmu zaměstnavateli, že ta postava co potkal před dvěma dni je ve skutečnosti už tejden mrtvá. Hrajte s rozumem, ať už jste na straně vraha nebo vražděnýho. S faktem, že se každej hráč resuje přes NPC většina hráčský komunity ztratila strach ze smrti a hraje neopatrně - 'Proč to taky řešit, zvednu se a jedu dál.'
Proto na vás apeluju - berte prosím ohledy na hráče, kteří se rozhodnou hrát tímto stylem. Nepochopte mě špatně, v žádným případě neprosím o slitování, jen o hráčskou solidaritu.
Account/ Postava
alchariot / Anade Maevirr Bluud_Elf / Dante Halenson, Xin'tria Maevirr ezegiel / Amaldril Maevirr (mrtvej), Gors Fantalas / Laysa Ash'naer, Kyorl Maevirr Lashek / Rashed Lidda / Chloe Ash'naer (mrtvá), Zarnea Maevirr Inulthor / Rallik Nom, Korlat (mrtvá) Sielencer / Don Carravagi
Za jakých okolností nechat postavu IC zemřít: *Permanentní smrtí se v tomto případě rozumí smrt v encountru s hráčskou postavou nebo NPC DM.
Co může být právem vytknuto: *Pokud okolnosti vedou k šanci, že postava může být IC resnuta, žádná permka se samozřejmě nekoná. *Nehrajeme na HCRP serveru a proto permanentní smrt nemá význam - Fakt. Proto je tenhle klub dobrovolnej. *Smrt se neuznáná jako permanentní v případě použití OOC informace. *Proč nemazat postavu i v případě smrti od creepa - Nebuďme extremisti, taková věc se stane vždycky.
Budu ráda za vaše připomínky a návrhy co mají hlavu a patu. Pravidla ještě potřebujou doladit, aby nebyly moc přitažený za vlasy. Než začnete flame, znovu zdůraznim, že tohle je dobrovolná iniciativa několika hráčů. Vy s tím můžete a nemusíte souhlasit, ale pro nás to nic nemění. Pokud se někdo další rozhodne se k nám přidat, pošlete mi do PM jméno acc a postavy.
Právo změny vyhrazeno!
Last edited by Lidda on 02:54 22. Jun 2010, edited 12 times in total.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 13:37 11. Jun 2010 |
|
|
Čekal jsem, kdy tahle hloupost přijde. Varuji ostatní předem, nenese to nic dobrýho.
Na Thalii pernamentní smrt vyžadována nebyla a kromě velmi výjimečných případů nebude, takže vás k ní nikdo nemůže nutit. Pokud si na to někdo chce hrát, nikdo mu v tom bránit nebude.
Už jsem se dozvěděl o osočování hráčů po tellu nebo nadávkách v souvislosti s tímto, takže pokud se to bude opakovat a bude to dokázáno screeny, tak s dotyčnými udělám krátký proces!
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Lidda
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 13:46 11. Jun 2010 |
|
|
Lidda wrote: Proto na vás apeluju - berte prosím ohledy na hráče, kteří se rozhodnou hrát tímto stylem. Nepochopte mě špatně, v žádným případě neprosím o slitování, jen o hráčskou solidaritu.
*Nehrajeme na HCRP serveru a proto permanentní smrt nemá význam - Fakt. Proto je tenhle klub dobrovolnej.
Je to naše volba a poneseme za ní plný následky. Hru to zpesřuje a dělá reálnější, ale v žádným případě do ní nikoho nenutíme. Jen poukazujem na fakt, že ne každej hráč dokáže a chce hrát řekněme trochu nonRP smrt. Toť vše. Co se týče osočování hráčů po tellu, z tohoto důvodu jsem chtěla vidět reakci hráčů a jejich názor na tenhle klub, abych mohla posléze poupravit pravidla tak, aby to vyhohovalo i těm co se přidají, i ostatním a nedocházelo ke konfliktům.
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 13:49 11. Jun 2010 |
|
|
Perm smrt hraju vždy pokud bylo vše v pořádku zahrané a jedná se pouze o CvC. Záleží hodně na okolnostech. Jinak jsem samozřejmě zastáncem perm smrti. Mít tu 40 lvly co se pořád resují je vážně kravina. Tak to vidím já a pár dalších jedinců. Apelovat na něco nemá smysl. Vždy je jen na vás, zda si perm smrt zahrajete nebo ne. Když potkáte blbečka, nemá smysl ji hrát. Když mě zabije nějaký pro mě hloupý creeper, co žene jen lvly, zlato atp, permku si nikdy dávat nebudu.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 13:54 11. Jun 2010 |
|
 |
Pomocník |
|
|
efu_redo wrote: Perm smrt hraju vždy pokud bylo vše v pořádku zahrané a jedná se pouze o CvC. Záleží hodně na okolnostech. Jinak jsem samozřejmě zastáncem perm smrti. Mít tu 40 lvly co se pořád resují je vážně kravina. Tak to vidím já a pár dalších jedinců. Apelovat na něco nemá smysl. Vždy je jen na vás, zda si perm smrt zahrajete nebo ne. Když potkáte blbečka, nemá smysl ji hrát. Když mě zabije nějaký pro mě hloupý creeper, co žene jen lvly, zlato atp, permku si nikdy dávat nebudu. Souhlas. Není třeba vstupovat do nějakých spolků je to jen o "sportovním duchu". 
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
Bluud_Elf
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 13:59 11. Jun 2010 |
|
|
Ja a mnoho mych pratel jsme hrali na permanentni smrt a muzu rict, ze clovek co nikdy nehral na nwn serveru na pernamentni smrt o sobe nemuze tvrdit, ze je dobry RP hrac. SexRP je pro deti a ja osobne to nepovazuju za kvalitni projev hracu (nerikam, ze to neni zabava). Dokud se postava nemusi bat smrti, nikdy to neni takovy zazitek a kvalita hry je o dost slabsi. To je samozrejme pouze muj nazor, ale znam spoustu lidi co si tento zpusob hry zamilovali a prestoze mnoho znas obrecelo sve postavy po nocich v hospodach u piva, nejlepsi pribehy v nwn byly ukuty prave za pomoci permanenti smrti.
_________________ "We all are standing in deep mud, but just few of us still look up to stars."
Czech republic RPG klub : http://www.xfire.com/clans/budweiscompany/

Nesnaž se přesvědčid bohy, že nemají pravdu. Je to boj s větrnými mlýny. Uražená pýcha je ta nejhorší nemoc.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 14:03 11. Jun 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Spolek přátel žehu (permky  ) je snad na každém serveru. Jen mi vždy vrtá hlavou, proč se tím "musí" pochlubit na foru a (někteří) z nich zdůraznit, jak je permka dělá "lepší"? Co OOC vím, tak tu pár lidí permku (hi-lvly) zahrálo a zvládli to i bez topicu  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Lidda
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 14:10 11. Jun 2010 |
|
|
KaTo wrote: Spolek přátel žehu (permky  ) je snad na každém serveru. Jen mi vždy vrtá hlavou, proč se tím "musí" pochlubit na foru a (někteří) z nich zdůraznit, jak je permka dělá "lepší"? Co OOC vím, tak tu pár lidí permku (hi-lvly) zahrálo a zvládli to i bez topicu  . Nikdo se nechlubí. Na serveru jsme nový a nevíme jak je to tu zaběhnutý. Další fakt je, žě z encounterů s hráči jsme měli pocit, že tady permku nikdo neřeší, proto jsme o sobě chtěli dát vědět. V každým případě je dobrý vědět, že na to lidi hrajou, dik 
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 14:14 11. Jun 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Co mi nejvíce utkvělo v paměti byla smrt Mannaze. Byla to té doby snad nejslavnější smrt. A jinak když jste noví a nevíte jak to tu chodí, tak doporučuju se prvně rozkoukat a až pak zakládat kluby.  Možná poznáte že nějaký takový klub je naprosto zbytečný.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Lidda
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 14:18 11. Jun 2010 |
|
|
Noví = zhruba měsíc hraní. Bohužel ani po měsíci jsme nenarazili na hráče, co by si nepoklepal na hlavu, když jsme přestali hrát postavy jelikož jsme se dostali do IC sporu s následkem naší smrti.
Byla bych jenom ráda, kdyby byl zbytečnej. Jen jsme ten pocit ještě nestačili získat : )
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 14:19 11. Jun 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Tretas wrote: Co mi nejvíce utkvělo v paměti byla smrt Mannaze. Byla to té doby snad nejslavnější smrt. A jinak když jste noví a nevíte jak to tu chodí, tak doporučuju se prvně rozkoukat a až pak zakládat kluby.  Možná poznáte že nějaký takový klub je naprosto zbytečný. jo Mannyho smrt byla ..  uronila sem slzu při pohřbu chudáka
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Lidda
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 14:21 11. Jun 2010 |
|
|
Pajule wrote: Tretas wrote: Co mi nejvíce utkvělo v paměti byla smrt Mannaze. Byla to té doby snad nejslavnější smrt. A jinak když jste noví a nevíte jak to tu chodí, tak doporučuju se prvně rozkoukat a až pak zakládat kluby.  Možná poznáte že nějaký takový klub je naprosto zbytečný. jo Mannyho smrt byla ..  uronila sem slzu při pohřbu chudáka OT. Byla bych ráda kdyby se všichni drželi tématu. Je to podforum Nápady a Připomínky, ne Flame a Spam. Díky.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 14:22 11. Jun 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
To že je takový klub zbytečný jsem myslel spíš způsobem že každý si dokáže rozhodnout o osudu své postavičky sám i bez nějakého klubu.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 14:40 11. Jun 2010 |
|
|
Zajimalo by me, jak si clenove klubu predstavuji to "brani ohledu"? V prubehu CvC sami nahlasi, ze jsou cleny perm klubu a nebo si mame vytisknout vas seznam a prubezne to kontrolovat  ? V poradku, ted vas zase tolik neni, takze snad nebude zas takovy problem si tech par jmen zapamatovat, ale co kdyz se ten seznam rozroste? Co se tyce konkretnich pokusu na usetreni permkaru si treba ja osobne predstavuji nejaky cejch a nebo odsekavani prstu - samozrejme se souhlasem majitele postavy. Fantazii se meze nekladou. To bude mit taky devastujici ucinky 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 14:40 11. Jun 2010 |
|
|
Mně to oznámení nevadí. Jako Kronikář sledující IC dějové linie souhlasím s názorem, že permasmrt je v některých případech logická a z hrdinů, kteří zemřou se stávají legendy, zatímco z hrdinů, kteří se stále vracejí, se stávají otrapové bořící logiku světa.
Na druhou stranu, je mnoho případů, kdy permasmrt není nutná a to ani v CvC, protože mnohdy to neovlivní žádný významný IC děj.
Různých vyhlášení jsem tady už měli... například monstera a jeho výkřiky, jak když si na jeho postavy někdo zkusí CvC, "okamžitě" opustí server.
Existence skupiny která hraje na permasmrt a její veřejná známost může za určitých okolností přispět ke zlepšení RP hry na serveru. Nicméně, nic se nesmí přehánět.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|