Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 19:54 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 72 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti---
PostPosted: 11:46 12. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

Je zřejmé že někteří hráči tento topic pojali jako ůtok na jejich RP schopnosti/ego.
Co se honění ega týče nevím jestli je pravda, že roste nenávratnou rychlostí pokaždé, když se člověk dobrovolně vzdává mrtvé postavy.
Ověřené to sice nemám, ale podle mne tento topic vznikl právě proto že to jsou hráči noví.
Jednoduše aby si "oťukali" místní prostředí a jak a kdo tady hraje.
Myslím že zjitili přesně co zjistit chtěli - našli se tací co takto hrajou automaticky, kterým na tom nesejde i tací kteří nad tím opovrhují nos...

"Nikdo není beznadějněji zotročen než ten, kdo falešně věří, že je svobodný."

Johann Wolfgang von Goethe

Reply with quote  

PostPosted: 11:50 12. Jun 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Lidda wrote:
... Dva dny jsem mela postavu v podtemnu, sehrala muceni a obetovani posleze. Postava je mrtva a me to nemrzi. Od zacatku az do konce to bylo skvely RP.
Kdeze je to skemrani?

No ono je dost velky rozdil, vzdat se postavy po dvou dnech nebo po roce. Ses si jista, ze by ses ji po takto dlouhe dobe vzdala stejne snadno, jako v tobe zminovanym priklade?

Reply with quote  

PostPosted: 12:03 12. Jun 2010 
Měšťan
 Profile

Desmond wrote:
No ono je dost velky rozdil, vzdat se postavy po dvou dnech nebo po roce. Ses si jista, ze by ses ji po takto dlouhe dobe vzdala stejne snadno, jako v tobe zminovanym priklade?

Samozřejmě, už mi zemřelo několik postav a skončily výmazem, nehledě na to jak dlouho jsem je hrála a jak dlouho oplakávala. Ti co se mnou hrávali na Alhambrii ví, že jsem je hrála pár let.
Ale tenhle topic není o tom, jestli dokážu dostát svýmu slovu. Myslim že každej co se k nám přidal si plně uvědomuje váhu svýho rozhodnutí.

Reply with quote  

PostPosted: 12:12 12. Jun 2010 
Měšťan
 Profile

Urlraen wrote:
Tomuhle nějak nerozumím. Chcete, aby hráč postavu hrál bez slitování jako tomu bývá při setkání například s povrchňany. Jinak řečeno úplně normálně a zároveň žádáte o braní ohledů. Přiijde mi to jako vylučování jednoho druhým. Kdybyste to nějak osvětlili, abych to pobral :)

Dál tenhle topic slouží čistě jako klub (/gilda) těch co se chtějí zapsat jako HC hráči nebo co? :) Nějak mi uniká význam toho celého. Ale možná jsem jen brzda i když jsem to četl asi 5x :)

Tohle už je o selským rozumu každýho hráče.
Například já osobně bych nedokázala zabít postavu, o který vim, že by tim skončila nadobro bez toho, aniž bych k tomu měla sakra vážnej důvod. Přijde mi, že tady hráčská komunita bere smrt trošku na lehkou váhu.

Reply with quote  

PostPosted: 12:21 12. Jun 2010 
Mistr
 Profile

Lidda psala:Například já osobně bych nedokázala zabít postavu, o který vim, že by tim skončila nadobro bez toho, aniž bych k tomu měla sakra vážnej důvod.

Uf, tak tohle je prave to, proc tu zadne takove kluby nikdo nechce.
Akorat to dela zmatek a vypada jakoby hraci v tomto klubu chteli pro sebe vyjimku at na ne ostatni koukaji jinak.

Reply with quote  

PostPosted: 12:23 12. Jun 2010 
Bůh
 Profile

No hlavní je, abyste si uvědomili, že tohle je Thalie, ne Alhambrie a že tu je vše jiné.
Třeba se tu hůře (že to trvá delší dobu) získávají expy, tím samozřejmě lvl a prostě ta postavička sílí hezky pomalu.

EDIT: Jak říká Sorrow v příspěvku nade mnou. S tím souhlasím.
Řeklas: Například já osobně bych nedokázala zabít postavu, o který vim, že by tim skončila nadobro bez toho, aniž bych k tomu měla sakra vážnej důvod. - mě osobně se zdá, že toto požadujete i od ostatních.

Tímhle, ale právě ovlivnujete ty ostatní, tak jak řekl Urlraen, něco řekneš a v další větě si defakto protiřečíš.

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

PostPosted: 12:32 12. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

Ale tady se vůbec nejedná o snahu, aby se na "členy klubu" dívalo jinak.
Autor se snaží aby se postavy dívaly jinak na srmt.
V případě že postavě hrozí smrt, tak každý (snad krom paladina či mnicha pro kterého je jeho čest vším) udělá vše proto aby přežil.
A naopak pokud stojíte tváří v tvář inteligentní komunikující bytosti, její následné usmrcení by mělo vycházet z velmi silného přesvědčení.

"Nikdo není beznadějněji zotročen než ten, kdo falešně věří, že je svobodný."

Johann Wolfgang von Goethe

Reply with quote  

PostPosted: 12:43 12. Jun 2010 
Nováček
 Profile

Sielencer wrote:
Ale tady se vůbec nejedná o snahu, aby se na "členy klubu" dívalo jinak.
Autor se snaží aby se postavy dívaly jinak na srmt.
V případě že postavě hrozí smrt, tak každý (snad krom paladina či mnicha pro kterého je jeho čest vším) udělá vše proto aby přežil.
A naopak pokud stojíte tváří v tvář inteligentní komunikující bytosti, její následné usmrcení by mělo vycházet z velmi silného přesvědčení.

Pokud vím tak tohle není HCRP server.

Btw. když jste tak rozumní RP hráči tak si laskavě uvědomte že pohled na smrt nic nemění, protože pro postavu jako takovou je smrt jako smrt. To co vy řešíte je aby se jinak dívali hráči na smrt, to znamená aby smrt se řešila ooc, tzn. permka je stanovisko hráče nikoli postavy.

Reply with quote  

PostPosted: 13:13 12. Jun 2010 
Měšťan
 Profile

No... taky si rýpnu. Přiznávám se, mám už jednoho z KPPS na svědomí :roll: . Předtsavte si že hrajete třeba vraha, je síla v prvním útoku a když ho prostě sundám, tak je mrtvej. To tak se dá přiřadit k Neutrálnímu zlu, což beru jako svini bez svědomí. Hold tak ale musím hrát, ikdyž je mi moc líto jak to může skončit pro druhé.

A jak říkal Dark, postava se tu expí pomalu a tak tu na to taky koukáme. Když jako drow chytím třeba postavu na lvl 1. Ten hráč při projití přes démona opravdu o moc nepřijde. Když ale chytím třeba lvl 20, je to už jiné kafíčko a přes démona se posílá jen pokud k tomu IC vede, nebo když ten hráč dělá vyloženě vylomeniny. Jo možná si říkáte, že zneužívám OOC informací, ale když někoho napadnu, podle výsledku souboje vím jakou má zhruba ten zajatec hodnotu. A už tu na foru říkám po několikáté, pokud vím, že ten dotyčný není potvora a je ochoten něco sehrát, nemám problém napadnout mnohem silnější postavu, protože i ten strach při chycení, je pro mě prostě zábava a napětí. Jen ale nemám to srdce se vzdát tak vypiplané a mnou milované postavičky.

Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem

Reply with quote  

PostPosted: 13:20 12. Jun 2010 
Urozený
 Profile

Úplně klidně vás bez ohledů vybiju do jednoho, s čistým svědomím. Hraju tieflinga a přesto nemám rád drowy, z důvodů, které mi k tomu dali samotní drowové. Budu-li mít možnost zabít drowa, udělám to. Je mi uplně jedno, že tím pro vás vaše postava skončí, je to vaše volba. Dovolávat se nějaké solidarity, je blbost, nikdo vás totiž k hraní takové pakárny nenutí.

Edit: ne, nebudu mít černé svědomí ani v případě, že někomu sám způsobím permku, přestože já na ni nehraju a hrát nebudu

Reply with quote  

PostPosted: 13:23 12. Jun 2010 
Mistr
 ICQ  Profile

Presne ako napisal Sorrow, Dark a iny. Aj mne osobne ten pohlad "nezabijem nikoho o kom viem, ze skonci a ocakavam taku solidaritu aj od inych" kazi dojem hry. Thalie je frakcny svet. Svet kde sa postavy medzi sebou biju. A prijde mi uplne to same, ked sa nebojim smrti pretoze zasa obzivnem, ako ked sa nebojim smrti lebo spolieham na to, ze ma protihrac nezabije zo solidarity. Naviac smrt na vysokom lvle hodne boli, takze ten strach zo smrti tam naozaj je a to obrovsky.

Permku si moze dat kazdy podla uvazenia a nemusi byt v ziadnom klube ani to nikomu vraviet, ale imho v konflikte CvC napriklad valka je to blbost, ine je ta carodejnica, bandita, chyteny rebel - to dodava atmosferu.

Osobne mi to tiez prijde ako OOC mavanie "ja hram na permku, nezabijam ma lebo skoncim". Trochu mi unika pointa, co sa tym topicom chce dosiahnut.

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

PostPosted: 14:29 12. Jun 2010 
Obyvatel
 WWW  ICQ  Profile

sandoftime wrote:
Úplně klidně vás bez ohledů vybiju do jednoho, s čistým svědomím. Hraju tieflinga a přesto nemám rád drowy, z důvodů, které mi k tomu dali samotní drowové. Budu-li mít možnost zabít drowa, udělám to. Je mi uplně jedno, že tím pro vás vaše postava skončí, je to vaše volba. Dovolávat se nějaké solidarity, je blbost, nikdo vás totiž k hraní takové pakárny nenutí.

Edit: ne, nebudu mít černé svědomí ani v případě, že někomu sám způsobím permku, přestože já na ni nehraju a hrát nebudu

Tak pokud ti jde jen o to, abys nas nasel a zabil a nebudes brat ohledy na nizkej level, tak si samozrejme nesmazu postavu. Jedna z veci je nechat se zabit creeperem na velkym levelu bez nejakyho oduvodneni a jina vec je umrit behem dobre hry s hracem co pro to bude mit duvod. Kazdopadne diky za tve prinosne nazory ohledne tohoto topicu. :lol:

Czech republic RPG klub : http://www.xfire.com/clans/budweiscompany/

Image

Nesnaž se přesvědčid bohy, že nemají pravdu. Je to boj s větrnými mlýny.
Uražená pýcha je ta nejhorší nemoc.

Reply with quote  

PostPosted: 14:39 12. Jun 2010 
Nováček
 Profile

Vsetky vase reakcie chapem a aspon mi dalo citanie tohoto topicu predstavu o tom ako zmyslaju niektori hraci.

Prosim len sa zamyslite, ze ak by niekto necitil potrebu napisat tento topic, tak by ho nenapisal a ten dovod nebol bat sa o postavu, ale aby hraci uvazovali, nez niekoho zabiju byt len preto, ze proste sa mi nepaci, ukazem aky som imba sak on sa ozivi.

Ja osobne sa sam zariadim podla vzniknutej situacie. Prajem vsetkym prijemnu zabavu.

Al.

Reply with quote  

PostPosted: 15:10 12. Jun 2010 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

MHAHAHA big up Alhambrie oldskulers!
Je mi k smíchu že tady ostatní řeší svoje vlastní svědomí a naprosto nepochopili o co jde :mrgreen:
Lidda a spol kterej tenhle spolek založili maj odehráto mrte víc na HCRP serverech než vy co tady svoje svědomí řešíte.
Vůbec jste nepochopili proč tady tenhle topic Lidda založila a to mě jediné mrzí. :|

Laelaan Caana

Reply with quote  

PostPosted: 15:19 12. Jun 2010 
Bůh
 ICQ  Profile

Quote:
Jedna z veci je nechat se zabit creeperem na velkym levelu bez nejakyho oduvodneni

A ty na první pohled poznáš creepera nebo soudíš že ten kdo je např. EPIC LVL je creeper?I ten ti může ukázat skvělou hru!!!Každopádně ať si každej hraje jak uzná za vhodné,ale je zbytečný tohle prát na forko a ještě se tam zapsat....rozhodně by bylo lepší aby nikdo nevěděl že zrovna ten či onen dotyčný hraje na PERM

edit:
Za mě klidně sestřelím kohokoliv pokud se mi to povede,jsem drow a zabíjím z rozmaru nebo když se špatně dole vyspinkám :twisted:
edit2:
Co mi není rovno po tom je mi hovno

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 72 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]