|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 15:57 14. Jun 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Ikstremist wrote: Lidda a spol kterej tenhle spolek založili maj odehráto mrte víc na HCRP serverech než vy co tady svoje svědomí řešíte a tohle víš jak vědmo? Vyčetl jsi to z čajovejch lístků? Jsou i dalši RP hráči kteří stojej za to... Jesli chcete hrát permku tak ji hrajte, pravidla Thalie ji nevynucuje.. je dobrovolná a pravidlo se nezmění, klidně si i založte klub ale nevnucujte to ostatním.. někdo chce prostě svou postavičku hrát pořád, někdo si to rád vystřídá když mu jednou umře, hraje si to každej podle gusta.. Jinak souhlasim s Dakrivisonem, Marvinem a Derkenem (tu PK gildu beru  ) .. ti bych to ukončil, jsou hráči které vaše permka nezajímá, pár dalších vás začne lovit a někdo se k vám třeba i přidal.. všichni si užili své 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 16:15 14. Jun 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Krata wrote: ..jsou hráči které vaše permka nezajímá, pár dalších vás začne lovit a někdo se k vám třeba i přidal.. všichni si užili své  "..a květy se sypaly dál!" ( konec citátu z koánu, který si už nepamatuju celý )
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 16:54 14. Jun 2010 |
|
|
Zase se tu řeší kravina na X stránek. I když, někteří mě pobavili a překvapili, další nepřekvapili a pobavili. Zkusím to shrnout. Na thalii je rozmanitá kultura hráčů od creeperů před hory doly až k RP hráčům. Thalie je prostě svět, který má v popisku napsáno: Thalie je persistentní fantasy online svět hry Neverwinter Nights, zaměřen především na RP hru.. To znamená, že se tu respektují i jiná individua. ( nemyšleno zle ). Řešit tu permku a nějaký klub spermo a permo hráčů smysl nemá. Říkat o sobě, že když hraju na permku, hraju dokonale svůj char taky nemá smysl. Na co? Já na permku hraju také a hraju na ni, protože permka dodává postavě pud sebezáchovi, který mnoho postav nemá. Já bych ho bez permky prostě nedokázal zahrát, jsou ale hráči, kteří to dokáží i bez permky a jsou hráči, kteří to nedokáží ani s permkou  . Stanovil jsem si jistá pravidla, kdy permku hrát budu a kdy ne. Vždy je důležité být k sobě soudný. Vždy můžeš s postavou narazit na blbce, který na Thalii hraje protože si to plete s L2, wowkem a je z něj prostě PKčko, nebo metagamuje při své hře a nebo tě prostě zabije z rozmaru. Když potkám takovéto hráče a náhodou by mě zabili, tak si permku nedám. Nedám si permku ani při obyčejným zabitím drowů, přepadu nějakého bandity.... Permku si dám jen v případě nějakého závažného sporu a nebo když by někdo mou postavu obětoval bohům. Vždy je totiž důležité uvědomit si, zda ta permka něco hře přinese a nebo je to jako hodit kámen do vody. RP hráčům tohle dávat na vědomí, že jste permko hráč nemusíte a blbcům je to stejně jedno. I kdyby byl tenhle topic založený v dobré víře, je zbytečnej. Vlastně není, je to spam topic plný zajímavýho čtení a spermatu po tom, jak si tu mnozí mastí to své ego.  Zesměšnují druhé atd.  Edit: Omlouvám se za pravopisné chyby a za místy kostrbatý text. Hned po chvíli mě to přestalo bavit psát a vymýšlet, sepsal jsem to spíš ze setrvačnosti. Edit2: Něco málo pro Ixtremista. Víš hovno kdo má co odehráno a kdo hraje HCRP. HCRP si každý vysvětluje po svém. OOC komunikace po telech mi moc HCRP nepřijde... Edit3: Tím vším jsem chtěl naznačit a říct, že pokud už hrajete nějaký styl hry, je důležité si to pořádně rozmyslet a přijmout všechny klady a zápory, dané skutečnosti. Určit si určitá pravidla a meze a každou smrt promyslet pořádně a hlavně s chladnou hlavou.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Lidda
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 17:11 14. Jun 2010 |
|
|
Hlavne.. Tenhle topic uz byl uzavrenej a dal se tu o tom rozjizdet nemusite. Kazdej uz tady rekl to svy dostkrat. Znovu otevrenej byl proto, abych mohla editovat prvni prispevek v pripade, ze se najdou dalsi co se chcou pridat. The end.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 17:30 14. Jun 2010 |
|
|
hmmm...no spousta zbytečnejch vášní a spousta zbytečnejch sraček na tak závažný téma jako je majestát smrti a respekt z ní (i když se jedná "jen" o smrt postavy)
sám sem byl (blahé paměti) zakládajícím (i rozpoutějícím) členem podobnýho klubu na (plahé paměti) Alhambrii, kterou tu možná zasloužilejší hráči pamatujou víte (teď mluvím hlavně k těm kritikům a posměváčkům) - ani tenkrát (a protože i teď vidím plno tehdejších tváří - vítejte) ani teď nebylo a není smyslem klubu předvádět se, dělit svět na nás (permkaře) a ty vostatní a vnucovat tenhle styl druhejm to taky permkaři hned v úvodu jasně deklarovali, tak proč tolik jedu a vášní ? žeby trošku svědomíčko ?
fenomén "nedokonalý" smrti nebo chcete-li oživení, skutečně přináší do světa nelogický situace ...no řekněte sami - zaplatíte nájemnýmu vrahovi za něčí likvidaci, vrah si vybere odměnu a vy svoji "oběť" chvíli nato potkáte živou a zdravou ...divný, žejo nebo je vaše postava popravovaná za vraždu někoho a ten někdo se při popravě vesele šklebí z tribuny ...to skoro nasere, none ?
a kvulivá tomuhle sme tenkrát ten klub zakládali a říkali sme tím toto: my se nebráníme hře "vo život" a my ji dohrajem do hořkýho konce, když bude třeba - ale pokud se nám do toho hodláte připlést, očekáváme to i od vás - nic víc a nic míň (samozřejmě, že každej dostane šanci z toho vycouvat)
týmu Alhambrie se to celý nějak zalíbilo, bylo to zčásti zahrnutý do pravidel, byly definovaný skutky, za který se postava stává členem klubu ať se jí to líbí nebo ne ....a taky kolem toho začínalo pak bejt trošku kyselo až se nakonec klub sám rozpustil ...nicméně i s odstupem času musím říct, že už jenom to, že se o smrti vážně mluvilo a řešily její důsledky, přineslo výrazný zcivilizování CvC a silový hry vůbec, vrátilo to smrti důstojnost a to nemůže nikdy škodit
myslím, že s klidem řeknu, že sem na to pyšnej, že sem u toho tenkrát byl a myslím, že nikomu z vás neuškodí, hrát klubu tváří v tvář, ať si o tom teď myslíte, co chcete
klubistům pak povím toto: Thalie je frakční svět, se všema důsledkama, dobrejma i špatnejma. Tým ji provozuje jako frakční s plným vědomím všech úskalí tohoto a troufá si to udržet pod kontrolou. Klub nedostane žádnou podporu a ani sebemenší zmínku v pravidlech (předpokládám, že s tím počítáte, uvádím jen pro pořádek) Dobře zvažte stanovy s ohledem právě na frakčnost, opačnost frakce "legalizuje" i kill bez jakýhokoli IC důvodu, blbý místo a čas stačí
a pro všechny: přestaňte tu blejt sračky vo zviditelňování, egu a podobně a děte se předvíst do hry, dobrej hráč se pozná právě tam a ne kecama na fóru nebo členstvím/nečlenstvím v tom či onom
tož tak
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 17:45 14. Jun 2010 |
|
|
photter wrote: ... a děte se předvíst do hry, dobrej hráč se pozná právě tam a ne kecama na fóru nebo členstvím/nečlenstvím v tom či onom Ty by ses mohl už taky ukázat jinde jak na fóru, dlouho jsme tě neviděli. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 17:48 14. Jun 2010 |
|
|
Rejty wrote: photter wrote: ... a děte se předvíst do hry, dobrej hráč se pozná právě tam a ne kecama na fóru nebo členstvím/nečlenstvím v tom či onom Ty by ses mohl už taky ukázat jinde jak na fóru, dlouho jsme tě neviděli.  *stydí se*
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Bluud_Elf
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 02:47 15. Jun 2010 |
|
|
Potter: Diky za podporu. Jsem rad, ze se tu taky ukazes a ze konecne nekdo promluvil jinak nez posilanim nas nekam. Doufam, ze te jeste nekdy uvidime ve hre. Podtemno by te s radosti uvitalo.
_________________ "We all are standing in deep mud, but just few of us still look up to stars."
Czech republic RPG klub : http://www.xfire.com/clans/budweiscompany/

Nesnaž se přesvědčid bohy, že nemají pravdu. Je to boj s větrnými mlýny. Uražená pýcha je ta nejhorší nemoc.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 20:03 17. Jun 2010 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Sem pro permanentni smrt!!!! v jakykoli sebemensi prilezitosti!!!!
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 22:27 17. Jun 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
psali ste ze stojite o nazor lidi,no tak tady je muj....... sama sem se rozhodla pro perm smrt s postavou co sem s ni hrala asi pul roku,sic jen pro relax a pobaveni ale co uz.......miluju pribehy a ic rozvinuty dej postav avsak neodsuzuju ty,co se pripsali na seznam hracu hrajici permku v pripadech,kdy jejich smrt nebude "zbytecnou a neoduvodnitelnou"....... Vsak vezte,ze ohledy beru pouze a jen ve hre a ty odvozuji od vasi rp hry,okolnosti setkani,sympatii postav atd. Pokud nekdo nezahraje ani pipnuti,delala sem to tak vzdy a budu delat (vyjimkou jsou uplni novacci),ze nebudu znat slitovani pro vase postavy ani pro vas a s cistym svedomim je zabiju...........pak at si to dotycny hrac zahraje jak chce,perm ci pruchod pres astarotha,jeho vec a me ciste svedomi...... Pokud uvidim minimalne dobrou az kvalitni rp hru,postavu nezabiju at uz nenavist me postavy je sebevetsi (jsou i horsi tresty nez smrt  a ja davala vzdy prednost zaradeni si ve hre nez bezmyslenkovitemu zabijeni,myslim ze ti co se se mnou setkali zkratka vedi)........ Ovšem jsou i situace kdy si rp voli svou dan a ne vzdy tomu tak musi byt.Priklady necham na vasi fantazii. Neocekavam u sve postavy slitovani,neocekavejte ho ani ode me. Nic neni predem danne a psat se na seznam a dopredu vedet,ze odehraji perm v kazdem pripade je pro me irelevantni. Ptate-li se zda patrim k tem,kteri zvoli moznost perm smrti,kdyz se jeji ic dej tahne roky,pak ano patrim. Ptate-li se zda patrim k tem, co sehraji perm smrt z duvodu prepadu,pak vam povim,ze to je ve hvezdach. Ptate-li se zda patrim k tem,kteri budou akceptovat rozhodnuti perm smrti jinych hracu v jakykoliv pripadech,pak ano patrim,ale zjevne nikdy nepochopim......Vase rozhodnuti a volba,pak mi uz jen nezbyva nic jineho nez vam poprat at ta smrt vasich postav stoji za to!! Xi'An s vami!! 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Lidda
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 02:15 19. Jun 2010 |
|
|
Seznam updated. R.I.P. Korlat.
|
|
Top |
|
Elverin
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 06:39 30. Jun 2010 |
|
|
Podle me je ten seznam permkaru docela uzitecny, napriklad v pripade ze si chcete prave najmout toho vraha alespon vite kdo se vam ze zahrobi nevrati 
_________________ Elverin z rodu Darwolf - Všechno ví, všechno zná, všude byla dvakrát, za moře vidí a klíče má i od lesa
|
|
Top |
|