|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Aznar
|
Post subject: Posted: 08:45 02. Jan 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Pivo wrote: Taky chci poděkovat za skvělou výpravu.Škoda,že jsme padli Elken chtěl nakopat trpaslíkovi prdel.Jméno si nepamatuji.ale vím že po ceste za drakem hrozně smrdel Díky všem za hru
to bud jenom rad, jinak by te moje jmeno chodilo strasit i po smrti... tvoji samozrejme
ale jinak fajn vyprava 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
jitka
|
Post subject: Posted: 10:01 02. Jan 2008 |
|
|
ano taky se pripojuji byla to skvela hra  pekne jsem si zaradila  diky
_________________ Kamkoli se vydate, jdete s celym srdcem.
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Posted: 12:25 02. Jan 2008 |
|
 |
Pomocník |
|
|
jojo lidi takhle jsem již dlouho nezabojoval bylo mi ctí utkat se s vámi po boku s drakem. Kdyby nám všem na konci nějakým záhadným způsobem nehodil strach tak bysme ho aji položili, ale to by zas nebyl focení u Astarota 
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 15:32 02. Jan 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Taky vsem diky moc, bavil sem se skvele, bohuzel sem nestihal vsechny lecit  ani nevim jak drak byl moc zranenej nestih sem se toho vsimnout....
no a ten provokater s plesatou palici mel stesti, ze drak nechcip jinak by chcip navic on sam
Byl to super zaver i kdyz mi tam par postav este chybelo..
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Within
|
Post subject: Posted: 15:47 02. Jan 2008 |
|
|
take dekuji vsem za rychle provedeni lokacemi ,ani sem se nestacila rozkoukat a obzvlast dekuji Drakovi zato ze me slupl jako malinu  ...uzila sem si to  )
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Posted: 20:15 02. Jan 2008 |
|
|
Taky prihodim me diky a myslim si ze co tu hraju tak se neco tak velkeho jeste neudalo.Seslo se nas opravdu spousta a tak doufam ze se stejni hraci ukazou na Thalce i po waipu a privedou vsechny kamarady co parej i neparej NWN at je tu poradne zivo.Hlavni diky patri lidem co potej krev at nam udelaji Thalku co nejkrasnejsi.Kazdej kdo tu hraje jiste vidi drinu makacu WB a DM co nam vsem delaji tak prekrasny svet.Poprve co hraju NWN si pri boji s drakem muzu ric ano je to drak ne jako drackove na jinejch servrech kam zajde jeden hrac a dava si je jako jezevce//krom Kiriho ber to jako zert  .Krasnej boj ja si natacel pohledy co to slo jen skoda ze to neslo zaznamenat jako video pac to zato jiste stalo videt takovou armadu dobrodruhu jak padaji jako postavicky na mordheimu po kritickem zasahu  ))) Proste tak nak si ja predstavuju boji o cest a pravo si rikat Drakobijec. Ktomu jen dodat kdyz chces prelomit sip tak je to snadne ale kdyz mas zlamat celej svazet tak to neni snadne a drak to taky poznal.Sezral nas ale jiste si bude dlouho lizat rany  )))))))
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Posted: 22:39 02. Jan 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Bylo to dobrý, taky dík za akcičku s drakem, kdy už budou fotky na webu 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 22:55 02. Jan 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
RES wrote: ....
Krasne si to napsal asi za vsechny zucastenene.
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Posted: 11:32 03. Jan 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
tak decka a ja vam vsem dekuju za rkasnej film  samozrejme i kdyz jsem nebyla online tak jsem setjne u toho byla vitee..a moc se mi to libilo jen kdybch se nesla vykouapt tak bych to videla uuplne cele , takhle sjem videla aspon krasnou smrt u ledoveho dracka co umel litat hihi.Kdyby tam byla Natalka tak by vam poardila ze mu nejrdiv musite uriznout kridylka  ....jinak tesim se po wipu bude srandaaa
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Posted: 15:39 03. Jan 2008 |
|
|
Chacha já neprovokoval!!! Vůdce byl neschopnej,trpaslík smrděl a ta prskavka slabá 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Posted: 17:22 03. Jan 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Posted: 18:29 03. Jan 2008 |
|
|
Dobrý bojovník dokáže zabít,ale chytrý bojovník zabije všechno co uvidí  Prskavka.....taková padavka 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:16 04. Jan 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Diky celemu teamu Thalie za praci kterou odvadeji. Prave jsem si precetl clanky o zbranich a jsem primo nadsenej!!!
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 03:31 05. Jan 2008 |
|
|
Shifter wrote: Diky celemu teamu Thalie za praci kterou odvadeji. Prave jsem si precetl clanky o zbranich a jsem primo nadsenej!!! Platí i pro zbroje *s nadšením ve tváři tleská*
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:49 05. Jan 2008 |
|
|
Zbraně a zbroje nemají chybu!!! *Tleská*
|
|
Top |
|