|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 07:52 28. May 2010 |
|
|
Hehehe nooo joo. Ale jako ty expy, vy to berte nárazově že dáš na kolečku v Prahvozdu řekněme 200xp. Jasné, ale zkuste přemýšlet dlouhodobě. Je to podobné jak sem někomu říkal, že se vyplatí odhad ceny. Sice to je skill navíc, ale když třeba nějaký kámen v hodnotě 10k prodáš za hodnotu 11k, tak je to sice málo, ale vemte si že ten kámen v průběhu hraní prodáte třeba 100x. Hned místo zisku 1 000k máte 1 100k. No a těch 100k, to mi přijde vcelku dost, to už se mi vrátí třeba cena šatů na odhad ceny a ještě mi něco zbyde. Ted porovnám, že za jedno kolečko prahvozdu (stačí i malé kolečko) dám 200xp, dřív bych z toho měl kolik? Tak 40xp možná. (časovky tam nepočítám). Ted si vemte že to třeba udělám taky 50x, v čase třeba 2-3 měsíců, takže bych tam nechodil každý den. Tak budu budu mít 10 000 expů nový systém a nebo budu mít 2 000 expů starý systém. Vidíte ten rozdíl? Já prostě myslím v dlouhodobém měřítku. A prostě i malé číslo může být velké, ale záleží na čase 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Lambijec
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 13:06 28. May 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Tak jsem si teda taky na jednoho bosse zaběhnul  dřív asi 130xp dneska mi šoupnul 741xp jedná se o náčelníka hlubinných skředvědů, mám lvl 12, myšlenka se mi zdá být moc pěkná bo za moby jsem měl 4-6xp což je téměř nic ale aspon to nevede k jejich kolečkování zatímco boss se objeví jen jednou za restart a je za něj tučná odměna ale měl by být trochu silnější (trochu víc vzhledem k odměně) aby na něj museli lidi chodit v partě a nedavali ho sami během pár sekund  PS: opravdu se nechcete ještě zamyslet nad těmi xp v partě? ono už na tom bossovi je to dost velký rozdíl jestli ho dá člověk sám nebo ve skupině, mi přijde že podporujete jen solovaní, nemusí být nutně za skupinu bonusy k xp ale mít o 25% méně ve 2 lidech mi přijde docela dost nehledě nato že v praxi mi to přijde spíš 50%, takhle si ty bossy bude každej chodit sám...
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 13:32 28. May 2010 |
|
|
-darkvision- wrote: Ja tedy davam dalsi poznatek:
a) Zabil jsem cca 7mykanoidu - mel jsem za ne mezi 15-20xp asi tak za hodku co jsem se tamtudy vracel tam byl novej spawn a kdyz jsem je zabil, mel jsem za ne uz jen 7-8xp. b) Zabil jsem npc za ktere jsem mel pred dvema dny 15-20xp, dnes jsem zabil prvni a mel jsem 8xp c) Byl jsem na jinem bossovi, za neho jsem dostal 450xp - EDIT: Pred upravou jsem za nej mel neco kolem 80xp mam pocit.
Takze ja si myslim ze to nebude zas tak horky. Podavam tedy dalsi info. Dnes jsem byl na tom "jinem bossovi". Vse uplne stejne jako vcera jen s vyjimkou ze jsem mel v druzine jednoho clena navic. Dnes jsem za nej mel 91xp (vcera 450xp).
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 14:29 28. May 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
-darkvision- wrote: Podavam tedy dalsi info. Dnes jsem byl na tom "jinem bossovi". Vse uplne stejne jako vcera jen s vyjimkou ze jsem mel v druzine jednoho clena navic. Dnes jsem za nej mel 91xp (vcera 450xp). Jo, ten výpočet má fungovat přesně takhle. Poprvé dostaneš fakt hodně a pak už to prudce klesá.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 21:02 28. May 2010 |
|
|
Zdá se mi to nebo se v noci potulujou celym krynem malarovy panteři? jeden mě pronásledoval až do věže mága kde jsem mu nakonec utekl 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Yohan
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 10:55 29. May 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
nezda xD...vcera jsem taky bez sebemensiho zavahani mazal z hor pryc 
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 15:21 30. May 2010 |
|
|
snizovali se ted posledni dobou XP za NPC ? jak tu psal RoF ze mel za gorilu 8xp tak ja to ted sel zkusit a mel sem 4xp to samy u prastarejch tygru 4xp, u prasat 3xp a sem asi nizsi lvl  a dal se mi nejak nezda, ze jak to vypise vyjimecny poznani a nasobi to 2x XP, tak to mi napsalo u tygru dvakrat a porat sem ho mel za 4xp tak nevim esi to funguje tak jak ma
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 11:41 02. Jun 2010 |
|
|
Taak jak bych jen pro kontrolu, pro ostatni a tak. Vsimal jsem si toho na jednom bossakovi. Byl jsem na nem nekolikrat a expy za nej byly tak jak kucik rikal (tedy myslim si). 1. 450xp 2. "uz si nepamatuji" 3. 100+xp 4. 56xp 5. 47xp 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 11:30 09. Jun 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
efu_redo wrote: ...to co mantikora má, je podobné devastu, taky si hážeš na výdrž a když to nedáš jsi mrtvej... Ono obecně jedy do odolnosti jsou "hnus" a když ho má dostane NPC samo o sobě s vysokou dmg, je to konečná. Ono stačí "blbí" low dmg pavouci s CON jedem, jak umí být nepříjemní, ale...proč i mantikora? 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 11:38 09. Jun 2010 |
|
|
KaTo wrote: efu_redo wrote: ...to co mantikora má, je podobné devastu, taky si hážeš na výdrž a když to nedáš jsi mrtvej... Ono obecně jedy do odolnosti jsou "hnus" a když ho má dostane NPC samo o sobě s vysokou dmg, je to konečná. Ono stačí "blbí" low dmg pavouci s CON jedem, jak umí být nepříjemní, ale...proč i mantikora?  No, spíš jednou ranou mi dá ránu za 30 + mi sníží odolnost tak, že mě z plnejch HP pošle do podsvětí. Kdyby to bylo jako u cripling striku, nenamítám nic.  Ale co už. Mantikoře s devastem se od teď vyhýbám. Logo Thalie: zrušíme devast PC a dáme ho NPC  ( jen rejpu, na jednu stranu mě to pobavilo, na druhou znechutilo, teď nevím co převažuje. Směju se a zároveň tu pláču  , proč já mám takovou kliku.  )
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 18:19 09. Jun 2010 |
|
|
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
DarK_cz
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 13:55 16. Jun 2010 |
|
|
jako taky si myslim že to posílení některých NPC byl nesmysl. Když si vezmu tak prvni co sem se dozvěděl na Thalii že tu nejsou troj povolani a některá se nesmí ani kombinovat (sami ste napsali že je to kvuli tomu aby si nikdo nedělal power buildy) dávalo to smysl jen mi neleze do hlavy proč posilujete furt NPC že i ten blbej jezevec který by měl být začátkem pro začínající hráče je ted tak silny o proti některým NPC která by naopak měla byt posilněná. SE mi zdá že by ste měli přemýšlet o tom který monstrum se hodí posílit a jaký ne. Takový bandita v noci s mečem + jeden mág je oproti jedinýmu jezevcovy u Ivory uplný hov.. . A je hezký řikat jako že když vidime že na to zvíře prostě nemáme tak zdrhnem. Jako když jdu do oblasti tam litej vlk , nezapnu si ani feat utok v obraně a ani jednou i s vysokýma hodama mě netrefí ,tak si každej řekne jo tak tohle zvíře zvladam, jdu o jednu oblast dál tam ten samej litej vlk, zapnu si zapnu feat a stejně mě trefí pokaždy to je fakt pak težký říkat že sem měl vědět že na něj nemam. Hlavně ještě jednu věc tady na thalii na všech NPC nechapu , a to je (na žadnym serveru se mi to nikdy nestalo a tady na thalii pokaždy) když je chci nalakt po jednom , tak jdu bliž, nic , jdu bliž, nic , jdu ještě bliž, vidim dalši dva a všichni neragujou (sem od nich furt daleko) jdu bliž otočí se jeden a místo aby utíkal a ja viděl jeho běh tak chvili stoji na mistě a pak se jakoby portne ke mě že nestihnu zapnout ani ten feat. Vlastně vubec nevidim na ty obrazovce že by ke mě běžel.
_________________ Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn. Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !  Yormo - neznámý pochůzkář
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 14:08 16. Jun 2010 |
|
|
DarK_cz wrote: Hlavně ještě jednu věc tady na thalii na všech NPC nechapu , a to je (na žadnym serveru se mi to nikdy nestalo a tady na thalii pokaždy) když je chci nalakt po jednom , tak jdu bliž, nic , jdu bliž, nic , jdu ještě bliž, vidim dalši dva a všichni neragujou (sem od nich furt daleko) jdu bliž otočí se jeden a místo aby utíkal a ja viděl jeho běh tak chvili stoji na mistě a pak se jakoby portne ke mě že nestihnu zapnout ani ten feat. Vlastně vubec nevidim na ty obrazovce že by ke mě běžel. Tak tohle netrápí asi jen tebe, mě se to stává taky pořád, než donutím postavu bojovat, už má npc tak 3 rány náskok, teleport tu asi patří k běžnýmu životu Někdo mi psal že je to serverem, ale nevim no, je fakt že takový lagy jako tady jsem neměl nikde.
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 14:10 16. Jun 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
no to co popisuejs o teleportnti sou lagy. na to jedine doporucuji hrat v casy, kdy je loglych mene lidi. (oipravdu je to zatei, ve 3 rano se tohel orpavdu nedeje, takez to neni standartni situace. je to postavenim NWN skriptu a vykonavani jejich poradi.. atd.) Jinac ad lakani monster: Stoji 3 vlci u sebe a ty po jednom hodis kamen.. no ja bych sel po tobe taky ve skupine (obzvlaste vlci jsou radi ve smeckach, ze ?) takez to bych radsi neresil, ze se nedaji lakat veci po 1. ad nebezpecnost vs vzhled ruznych monster se podivej na prilohu, ajk to funguje v Online hrach 
Attachments: |

richard_the_rat_shirt_closeup.jpg [ 52.97 KiB | Viewed 2322 times ]
|
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 14:19 16. Jun 2010 |
|
|
nomis_b wrote: no to co popisuejs o teleportnti sou lagy. na to jedine doporucuji hrat v casy, kdy je loglych mene lidi. (oipravdu je to zatei, ve 3 rano se tohel orpavdu nedeje, takez to neni standartni situace. je to postavenim NWN skriptu a vykonavani jejich poradi.. atd.) jasně, že čím vic lidí ve hře, tim větší lagy, ale přece to není neodstranitelná závada, když na jiných serverech to jede i s maximem lidí ve hře, tohle jsem poznal opravdu jen tady a myslim, že v porovnání s jakoukoli jinou chybou, nebo vadou, je tohle ta nejpodstatnější 
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|