|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|
Author |
Message |
zachy
|
Post subject: Barvíř Posted: 13:45 03. May 2010 |
|
|
Dneska jsem měl u barvíře lag. Puvodně jsem to nepostřehl a klikám na barvíře pak barvířku a ejhle mám najednou dvě stejný zbroje  Edit: Aha tak kdyz jsem odcházel tak mi to napsalo odnesl sis něco cos nemel tak pardon
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 13:02 18. Jun 2010 |
|
|
Pripravovali jsme obleceni na quest. Upravil jsem nekolik zbroji a kdyz jsem vysel ven, tak to mi to tu moji vzalo s hlaskou "odnesl sis neco cos nemel" - zbroje mi to nezduplovalo, jak pise zachy a zadnej lag jsem take nepostrehl. Ale to nebyl jediny problem. Korina zbroj bugovala asi nejvic, nejen ze se menila uplne jina zbroj, ale menila si i potom, co mi ji Kora dala do invu. Kdyz skoncila, zbroj zmizela z meho invu zpet na Koru.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 13:11 18. Jun 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Co jste s těma zbrojema dělali? Ono si ten krejčí samozřejmě hlídá tu zbroj, se kterou jsi předělávání začal, takže pokud jí pak někomu dáš, tak se stejně bude pořád měnit ta zbroj.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 13:17 18. Jun 2010 |
|
|
kucik wrote: Co jste s těma zbrojema dělali? Ono si ten krejčí samozřejmě hlídá tu zbroj, se kterou jsi předělávání začal, takže pokud jí pak někomu dáš, tak se stejně bude pořád měnit ta zbroj. Barveni + zmena vzhledu zbroje. Dodelal jsem jednu (tu svoji) a pak jsem pripravil i druhou. S druhou zbroji odesla jina postava uplne bez problemu, tu moji mi to vzalo po odchodu z kramu. Vse bylo zaplaceny. Jinak ty zbroje byly vzhledove identicky, ale vlastnostma uplne jiny.
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 14:04 18. Jun 2010 |
|
|
Desmond wrote: kucik wrote: Co jste s těma zbrojema dělali? Ono si ten krejčí samozřejmě hlídá tu zbroj, se kterou jsi předělávání začal, takže pokud jí pak někomu dáš, tak se stejně bude pořád měnit ta zbroj. Barveni + zmena vzhledu zbroje. Dodelal jsem jednu (tu svoji) a pak jsem pripravil i druhou. S druhou zbroji odesla jina postava uplne bez problemu, tu moji mi to vzalo po odchodu z kramu. Vse bylo zaplaceny. Jinak ty zbroje byly vzhledove identicky, ale vlastnostma uplne jiny. hmm.. to si asi dost dlouho nepokecáš s některejma Npc ted 
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 14:09 18. Jun 2010 |
|
|
Taktiež dodám, že pri tej mojej zbroji to tak neskutočne blblo, že po zaplatení mi večne hodilo úplne iný výzor, ako napríklad lodičky a iné. Zakaždým to nejako zblblo, dačo sa domenilo a musela som to asi hodinu dookola opravovať, kým to konečne išlo. Prišla som pri tom asi o 200 mešcov. Keď bola konečne hotová, chcela som zmeniť druhú zbroj, obliekla som ju na Koru a išla ju meniť, ale namiesto nej menilo tú moju zbroj, ktorú som mala v inventári a rovno mi ju oblieklo. Preto som ju dala k Desmondovi a šla znova meniť tú druhú zbroj. Začalo normálne meniť tú moju u Desmonda v inventári a potom ju rovno zase hodilo na mňa. Vždy som všetko poctivo vyplatila. Ten barvíř totálne blbne a reku radšej budem nadosmrti behať vo výzore zbroje, na ktorú sme si to kvôli Q upravili, ako tam zase stráviť hodinu real a mať z toho také nervy, ako dnes. Potom sa nerozčuľujte, drahí DM, že by som tak chodiť nemala  budem písať do hviezdičiek, akú vlastne má mať Kora skutočnú podobu zbroje.
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 14:10 18. Jun 2010 |
|
|
Vy jste prostě talenti 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 14:29 18. Jun 2010 |
|
|
Kucik, ty sa mi nesmej  ešte teraz sa mi od zúrivosti klepú ruky a som zvedavá, či vôbec budem môcť ísť do hry bez toho, aby som mala nutkanie niekomu nadať *chystá si reč na drbanie chýb členov roty MUHEHEHE*
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 15:28 18. Jun 2010 |
|
|
Já jsem takhle upravoval oblek sobe. Pak tam byl kamos, ten si upravoval svoji a jeste jeden, kazdej jsme si upravili svoji zbroj, zaplatili, obarvili, zaplatili a dalsi na radu a uplne nejvic v poradku. Nikomu nic nezmizelo, nikomu nic neblbo. Jak tu rika kucik, vy jste teda TALENTI 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 15:52 18. Jun 2010 |
|
|
A ty sa tiež nesmej  ja mám na takéto veci nejaké podivné šťastie: napr sa mi raz po páde hry zduplikovala postava - nasurovo boli v hre dve moje postavičky, jak som sa pohla s "mojou", tak šla tá druhá za ňou v závese ... (neboj to DM ani nič podobné, nedalo sa kvôli tomu ani opustiť lokáciu) napr som si na tajnom účte (keď som premýšľala, že bych ostala ako DM a zrušila Koru) vytvorila postavu, hrala s ňou, získala pár lvl, vecí atď. Tá postava sa mi ale nejakým podivným spôsobom, úplne identická s rovnakými vecami a všetkým objavila zároveň aj na druhom účte  zas nik nevedel vysvetliť, čo sa stalo  *obzerá sa okolo seba, či sa pri nej neplichtí mini-bermudský-nwn-trojuholník*
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 15:53 18. Jun 2010 |
|
|
-darkvision- wrote: Já jsem takhle upravoval oblek sobe. Pak tam byl kamos, ten si upravoval svoji a jeste jeden, kazdej jsme si upravili svoji zbroj, zaplatili, obarvili, zaplatili a dalsi na radu a uplne nejvic v poradku. Nikomu nic nezmizelo, nikomu nic neblbo. Jak tu rika kucik, vy jste teda TALENTI  Nejsme jedini komu se to stalo a ze to ostatni nehazi na forum je zase jinej problem. Takze klidek usacku 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 16:00 18. Jun 2010 |
|
|
Prosimvás klid. Jo vim o tom. Ale neni to snad taková tragedie, abych to musel urgentně řešit. Ostatní prosim ať si odpustěj komentáře typu ,,mě to funguje".
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 16:04 18. Jun 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Desmond wrote: Nejsme jedini komu se to stalo a ze to ostatni nehazi na forum je zase jinej problem. ... Tak jo, ja se tada ozvu. Počkat, já se už ozval! Ale co, opakování a spam je základ webových for. Pro mě je barvíř hajzl a lotr co mě krade šaty, peníze a obratem mě udává jako zloděje. Jinak "skript barvíře" má v sobě něco co si nerozumí s mým compem, protože ho po určité +- době schodí do totálního zatuhnutí woken(!). Stejně jako mi kompa schodí do několik minut spuštění modulu v toolsetu (vyzkoušeno s modulem EQ i s defaultním modulem NWN). Osobně jsem si ze spolupráce s barvířem odnesl poznatek, že...mi veškeré věci upravuje na kompíku mladá, která s tyhle problémy nemá  (zkoušeli jsme i vyměnit uživatele "mého" počítače a "kupodivu" to na funkci errorů u barvíře/toolsetu nemá vliv  ). Jen to napoprvé prostě jednoho zaskočí (tak ještě jednou díky DM co mě tehda odlepovali tu nálepku zloděje  ...eee...několikrát).
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|