|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Manolla
|
Post subject: Bezva hra... Posted: 20:25 16. Jun 2010 |
|
|
Chtela bych upozornit hrace acc. Petrk123 s postavou Justin Wetter, ze odlogovavat se pri uteku pred drowy je pekna prasarna Priste az te potkam s kteroukoliv postavou, tak te rovnou zabiju!!!
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 20:45 16. Jun 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Postava Justin Wetter je hráče ševy123.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Last edited by Tretas on 12:50 17. Jun 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 21:01 16. Jun 2010 |
|
|
Inu ja som s Justinom akurát tellovala, keď mi spomenul, že pred vami zdrhá, tak je zaujímavé, že bol odlognutý XD asi schizofrénia?
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Manolla
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 22:10 16. Jun 2010 |
|
|
jachyra wrote: Inu ja som s Justinom akurát tellovala, keď mi spomenul, že pred vami zdrhá, tak je zaujímavé, že bol odlognutý XD asi schizofrénia? Ano, jiste, mas 100% pravdu, vzdyt ty jsi tam vlastne byla Jinak, hrac se odlognul a po chvilce cekani se slo na tygry a cca po 15 minutach se znova lognul. Vedel o nas a ani se neobtezoval omluvit nebo reagovat. Tenhle topic nebyl psan pro diskuzy, jen sem nevedela kam to dat aby si to precetl. Ale muzes klidne pokracovat kdyz si tak chytra a vsechno vis!
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 00:26 17. Jun 2010 |
|
|
jachyra wrote: Inu ja som s Justinom akurát tellovala, keď mi spomenul, že pred vami zdrhá 
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 00:47 17. Jun 2010 |
|
|
 to je v pohode, kľudne zúrte .. už mi aj chýbali časy, kde tieto podtemnácko-povrchňanské flamy boli na dennom poriadku XD dlho som sa dobre nenasmiala
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 06:18 17. Jun 2010 |
|
|
nerejte do sebe... Zlouni: pošlete screen nebo alespon info DMkum Justin: bylo by fajn kdybys k tomu něco řekl, odlog když vidíš drowy je vážný prohřešek. Ostatní: neryjme, nevíme o co šlo... Díky
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 08:39 17. Jun 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
screen, kde u prostred obrazovky bude "nic" a sipka k tomu "zde byl Justin Wetter" .. ale tak jo.. slo by to. treba : odpojen: sevy 123 podle me tohle upozorneni na foru je dobre, DM si na nej muzou dat ted pozor, a pri pristim prohresku do dostane sezrat dvojnasob.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
onheek
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 09:52 17. Jun 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Děkuji za upozornění. Určitě si budu na něj dávat zvýšený pozor a pokud ho načapám, trest ho nemine. Jinak myslím, že není potřeba dál to rozvádět.
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 13:26 17. Jun 2010 |
|
|
No tedy... Je pravda že sem uviděl drowy jak přechází z lokace do lokace a po chvilce se vrátili, jenže to už sem byl zahrabaný někde v kopcích a něměli šanci mě najít asi po 5minutách sem se odlogl,protože sem si potřeboval něco zařídit za asi 5 min... sem se lognul z5 a drowy sem nikde nepotkal tak sem se vrátil do Isilu... Vsadil bych se že by mě za těch 5 min.. co sem byl odloglý nenašli.Jo a navíc asi ste si všimli odlognutí jiného hráče já se Sevy123....
Justin Wetter:Zdatný bojovník a vojín Vl.roty Gror syn Jargena:Hrdý bartr Jorga
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 13:53 17. Jun 2010 |
|
|
Manolla wrote: Priste az te potkam s kteroukoliv postavou, tak te rovnou zabiju!!! Chápu, že jsi rozhořčen/a, ale třeba to není tak horké jak to vidíš a třeba je to jinak, než ty říkáš. Ostatně, tenhle tvůj dovětek z hněvu z tebe akorát udělá stejné prase jako tu popisuješ. Pozor na to.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
v_sude
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 23:35 18. Jun 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Napisu to sem
Ano odlogl jsem se potom co me chytli na povrchu, protoze na takovou prasarnu jsem vazne nemel naladu, omlouvam se zato a potrestej te si me jak chcete. K veci, obevi me na povrchu, zacnou me honit, ja prednimi utikam, abych nezneuzil hned prechodu tak jako blbec jsem si dal tri kolecka v jedne lokaci snimi za zady, kdyz to nikam envedlo zacal jsem tedy utikat pres prechody a dostavat naskok, ale co s enestalo dm mi zaclo postavu hazet spatky primo mezi postavy ktere me honili, tahle to udelalo asi ctyrikrat dokud me nedostali, fakt moc diky za tenhle ooc suport, tusim ze to byl jak jinak maku.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 23:51 18. Jun 2010 |
|
|
co čekat od dm maku  stačí číst tady na foru o otm co o něm lidé říkají a máš jasno 
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 00:23 19. Jun 2010 |
|
|
 jak nádherné je rovno hádzať vinu na DMká, že? Určite sú to oni, ktorí sú komplet všetkému navine, však jak inak .. to, že by to mohol byť normálny obyčajný lag, to nikoho nenapadne, že? Ale aj to určite bude vina DMiem, jednoznačne  to, že sa hral Quest a možno mohlo veľa postáv naraz v lokácii zdržiavať server, to je tiež hovadina na Ntú Kurnik, teraz sa mi roztrhli nohavice! DM Maku, že si tu niekde zalezený? *začne prešacovať izbu*
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 00:47 19. Jun 2010 |
|
|
Šlo tam hlavně o zneužití přechodu myšleno přechod/hide ... to mi fakt vadilo. To že si utíkal přes přechod je věc druhá. To je řekněme v pořádku, záleží ale jak moc si využíval rychlosti svého počítače.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|