|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
efu_redo
|
Post subject: Re: alchymista do Isilu + izba do citadely Isil Posted: 13:51 22. Jun 2010 |
|
|
Nemůžu si pomoct, ale cítím tu dost neporozumění. Možná by bylo fajn trochu vychladnout.
Co se týká prostor, jo, bylo by to fajn, nějaké vyhrazené mít. Pro odboj. Do prostor se samozřejmě může vloupat šikovnej špech, proč ne. Svým způsobem to logiku má. Ale bez těch prostor se taky obejdeme. To je můj názor. Jestli má citadela nějakou lokačku, bylo by fajn, kdyby tam měla rota přístup, ale jestli nemá, asi je zbytečné kvůli Q nějakou dělat.
2jachyra : Nevím jestli o tom víš ty, psal jsem to desmondovi. Nechci ti ani podkopávat nohy, jen chci něco uvést na pravou míru. Když v pokoji otevřeš dveře, tak je chvíli slyšet všechno co řekneš nahlas na chodbu a do druhého pokoje. Je to ale slyšet asi první minutu dvě, pak se ta místnost uzamkne a vše co povíš už slyšet není ani do druhého pokoje. Můžeme to případně otestovat. Ale jsem si na 99% jistý, že to tak funguje a snad by to měl být i nějaký skript zavírání dveří.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: alchymista do Isilu + izba do citadely Isil Posted: 13:54 22. Jun 2010 |
|
|
DenGrasse wrote: Krom toho, když už mluvíme o té hře, neviděl jsem, že by postavy vzbouřenců stály u bran nebo aspoň kontrolovaly kdo vstupuje dovnitř. Většinou si řešej svoje emotivní problémy a vztahy. Tohle si možná mohl vynechat. Nejsi ve hře 24 hodin, abys sledoval co odboj dělá. Můžu říct, že hráči v rotě se snaží řešit problémy i bez přítomnosti DM a snaží se. Ono stát u bran, když tam jsou isilské stráže je trochu o něčem jiném. Já třeba počítám s tím, že nikdo kdo je jasně na straně kancléře do Isilu neprojde, protože by ho tam stráž nepustila. To že to někdo udělá je věc druhá.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: alchymista do Isilu + izba do citadely Isil Posted: 13:57 22. Jun 2010 |
|
|
Mohl, ale v dané chvíli to bylo relevantní. Nejsem ve hře pořád, ale dost na to abych poznal kdo čím tráví čas. Stráže v Isilu jsou venkovští vojáci, kteří fakt nemají jak poznat kam kdo patří (pokud na sobě nemá uniformu gardisty). Uvědom si, kolik lidí tam přišlo a kolik jich denně vychází ven za potravou atd. Jenom to uživit je záběr sám o sobě. Pokud tam někdo přijde a řekne že je uprchlík vyhnanej zvůlí gardistů, těžko je to prověřit - to musej PC.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: alchymista do Isilu + izba do citadely Isil Posted: 14:01 22. Jun 2010 |
|
|
Nejdem už viac k ničomu z tohto pripisovať, každý má iný názor a postoj. Počkám si na konečné vyjadrenie a následné uzamknutie topicu a budem vedieť, že tak bolo rozhodnuté a basta.
Je nás tu X hráčov, X členov teamu a každý má svoj postoj a názor. Je mi ľúto, že som tak agresívne vybuchla, samozrejme hlavne voči tebe, DG, to jednoznačne bola len a len moja chyba
Chcem len jasnú, čistú odpoveď, ako sa TEAM rozhodol. Kľudne to preberte na DM forku, nech vám to hráči neflameujú. Stačí bohato odpoveď: 1) nie .. 2) nie .... netreba vysvetlenie ani nič podobné.
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: alchymista do Isilu + izba do citadely Isil Posted: 14:12 22. Jun 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
DenGrasse wrote: Jasně. Kolik klacků pod nohy jsem vám naházel? Přestaň s tím blábolením, než mně opravdu naštveš. Házení klacků podle tvého = nevyhovění každé žádosti hráčů??? Hraješ si už se slovíčky. Ty klacky pod nohy byly obrazně a nemyslel jsem to jako nevyhovění žádosti, ale jako "prudší" reakci na tu žádost. Quote: Tohle jsem neřekl, nevím kde jsi to vydedukoval. Na tuhle otázku jsi mi vůbec neodpověděl... Ale jak říká Jachyra, nemá smysl dále rozebírat. Nechci ze zbytečně hádat a prudit.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: alchymista do Isilu + izba do citadely Isil Posted: 14:18 22. Jun 2010 |
|
|
OK. třeba vám Cairon něco vyrobí, konečně, je to jeho vzpoura.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: alchymista do Isilu + izba do citadely Isil Posted: 14:48 22. Jun 2010 |
|
|
Mala rekapitulace : Po minulem fiasku jsme pozadali Lacaranta o uvolneni nejakych prostor s tim, ze jsme si vedomy toho, ze v Isilu opravdu neni moc mista nazbyt. Nezadame o hodinky s vodotryskem a nejak si poradime i bez specialnich prostor. A v pripade, ze neco takoveho preci jen dostaneme, protistrana bude mit stale moznost nas spehovat, ale logicky tomu bude muset venovat trochu vic usili nez doposavad.
ad DG: nevim jestli sis vsimnul, ale momentalne tuhle situace resime tak, ze postavime kde dverim do patra straz a nasledne cele podlazi s pokoji uzavreme pouze pro odboj. A co se tyce hlidani bran, tak to je nad nase sily, tedy az na vyjimky.
Ac to tak mozna vypada, nesnazime se tu vysomrovat specialni vychytavky pro odboj na ukor ostatnich. Pokousime se udelat pevnost alespon trochu sobestacnou a to nejen pro NPC, ale hlavne pro vsechny PC, ktere v Isilu hledaji a nasli azyl.
ad Nalk: je jasne, ze se jedna o dlouhodoby quest, tohle neodehrajeme za tri tydny. Ty udalosti ovlivnuji budouci vyvoj v kralostvi a vubec v cele Thalii. Neni to jen quest pro odboj a kanclereovu stranu. Je tam dost mista pro kazdeho, nepochybne existuje i treti, ctvrta, x-ta strana, ktera z toho konfliktu dokaze neco vytriskat pro sebe.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: alchymista do Isilu + izba do citadely Isil Posted: 14:58 22. Jun 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Desmond wrote: ad Nalk: je jasne, ze se jedna o dlouhodoby quest, tohle neodehrajeme za tri tydny. Ty udalosti ovlivnuji budouci vyvoj v kralostvi a vubec v cele Thalii. Neni to jen quest pro odboj a kanclereovu stranu. Je tam dost mista pro kazdeho, nepochybne existuje i treti, ctvrta, x-ta strana, ktera z toho konfliktu dokaze neco vytriskat pro sebe. No když uvážíš, že kvůli stejně dlouhodobému questu nemá cenu upravovat rozhovory kolem cen lodí, tak proč se namáhat stejně tak s novou lokací. Když jsem dřív Isil párkrát navštívil, tak to byla hráči opuštěná tvrz, kterou jsem procházel jen z RP důvodů mé postavy.  Ale to je fuk, nechme to na WB/DM jestli vám tu lokaci dají. BTW: já jsem třeba třetí strana, která si craftí tam kde je to možné a momentálně vydělává na tom, že se lidé moc nesetkají a nedomlouvají obchody přímo, takže kupují více od překupníka bez zbytečných řečí PS: kdyby něco, tak radši PM, ať tu nějak nespamujeme dohady o tom, co pro dlouhodobý quest udělat a co ne
_________________ .
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: alchymista do Isilu + izba do citadely Isil Posted: 17:55 22. Jun 2010 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
DenGrasse wrote: Druidy a ostatní sem nevím proč taháš, nejsou ve válce a je celkem jedno co se kolem nich děje. Druidov somsem zatiahol ja a chcel som tym len pripomenut ze aj Druidid dostali svoj priestor pocas Q! Samozrejme to bolo zasluhou prislusneho DM ktory ten Q mal na starosti, takze tuto vam podla mna staci aby sa dohodli hraci s DM a basta!
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: alchymista do Isilu + izba do citadely Isil Posted: 18:12 22. Jun 2010 |
|
|
názor neutrálního pozorovatele ke klackům pod nohy
zlý kancléř se snažil někoho popravit - hráči to uspěšně a beze ztárt zmařili
zlý kancléř má mít po celém království své lidi, veřejné mínění má být proti rebelům - každý hráč ví že kancléř je ten zlý uzurpátor, nikdo jeho zákony nerespektuje, všichni jsou kladní hrdinové
zlý kancléř neustále slibuje jak s rebely zatočí - hráči získali tarten, jak jinak než beze ztrát
gardisti zlého kancléře jsou masivně creepováni na každém jejich spawnu, ač by to měly být vážené osoby
nějak žádné klacky pod nohama nevidím, snad jen s vyjímkou toho, že se zlý kancléř ještě osobně nepřišel dovolávat milosti do isilu a nesložil funkci
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: alchymista do Isilu + izba do citadely Isil Posted: 18:16 22. Jun 2010 |
|
|
sandoftime wrote: názor neutrálního pozorovatele ke klackům pod nohy
zlý kancléř má mít po celém království své lidi, veřejné mínění má být proti rebelům - každý hráč ví že kancléř je ten zlý uzurpátor, nikdo jeho zákony nerespektuje, všichni jsou kladní hrdinové
zlý kancléř neustále slibuje jak s rebely zatočí - hráči získali tarten, jak jinak než beze ztrát
gardisti zlého kancléře jsou masivně creepováni na každém jejich spawnu, ač by to měly být vážené osoby
nějak žádné klacky pod nohama nevidím, snad jen s vyjímkou toho, že se zlý kancléř ještě osobně nepřišel dovolávat milosti do isilu a nesložil funkci Tvůj pohled je zcela zbytečný, protože do problematiky nevidíš tak jako v některých případech vidí jachyra, například. Edit: Proč do toho ještě přilévat? Myslím, že se to tady dobře vysvětlilo. Viz. Desmondův příspěvek.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: alchymista do Isilu + izba do citadely Isil Posted: 06:23 24. Jun 2010 |
|
|
Tohle sem přesně čekal, když ten quest začal a bylo jasné, že se rebelové budou muset vyhýbat Karathře a Ivoře. Tohoto že třeba v Isilu a Gruberiku téměř nic není, si musel každý všimnout aj dřív. Holt si to rebelové aspon užijou. Nemůžou to mít přece jen tak lehké  PS: Přes průchod do Alwu chodím bez boje.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Thenesen
|
Post subject: Re: alchymista do Isilu + izba do citadely Isil Posted: 14:31 24. Jun 2010 |
|
|
sandoftime wrote: názor neutrálního pozorovatele ke klackům pod nohy
nějak žádné klacky pod nohama nevidím, snad jen s vyjímkou toho, že se zlý kancléř ještě osobně nepřišel dovolávat milosti do isilu a nesložil funkci pravdu mas.. On pravdu ma! vsichni vime jak to skonci... isilsti napochoduji do karathy a bez problemu ji dobijou...protoze dobro vzdy vyhraje
_________________ Scrio
Thenesen
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: alchymista do Isilu + izba do citadely Isil Posted: 14:38 24. Jun 2010 |
|
|
Pretože thieflingovia nevedia, jak hrať XD a preto samozrejme je všetko proti nim!!!  chudáčikovia malí, oni sa tak snažia a každý ich len buzeruje a pretože je vyšší lvl, tak do nich skáče a terorizuje! Preč s tyranmi! Zabite Lacaranta a jemu verných!
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Thenesen
|
Post subject: Re: alchymista do Isilu + izba do citadely Isil Posted: 14:46 24. Jun 2010 |
|
|
jachyra wrote: Pretože thieflingovia nevedia, jak hrať XD a preto samozrejme je všetko proti nim!!!  chudáčikovia malí, oni sa tak snažia a každý ich len buzeruje a pretože je vyšší lvl, tak do nich skáče a terorizuje! Preč s tyranmi! Zabite Lacaranta a jemu verných! chytra slovenka promluvila... prosimte precti jsi co jsem napsal ocividne ti to pouze jednou nestaci... jen jsem se vyjadroval k tomu ze prosti obyvatele by meli byt na strane kanclere... ale ocividne vsichni hraci jsou na strane isilskych a nebo neutralni
_________________ Scrio
Thenesen
|
|
Top |
|