|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|
Author |
Message |
Nilith
|
Post subject: Časový limit vypršel, byl jsi odpojen ze serveru Posted: 18:07 14. Jun 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ahoj, jsem tu nový, po nainstalování všech cepů a věcí potřebných na hraní na Thalii jsem se přihlásil, a napsalo mi to tuhle chybu(čas. limit vypršel, byl si odpojen ...)(zkoušeno už asi 10x) Nevíte někdo co s tím? Kontroloval jsem i jestli mám správnou ip zadanou na webu a vše mám správně... Jsem z toho už zoufalej... Nebyl by někdo schopný mi tu pomoct?
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Časový limit vypršel, byl jsi odpojen ze serveru Posted: 23:19 14. Jun 2010 |
|
|
Nilith wrote: Ahoj, jsem tu nový, po nainstalování všech cepů a věcí potřebných na hraní na Thalii jsem se přihlásil, a napsalo mi to tuhle chybu(čas. limit vypršel, byl si odpojen ...)(zkoušeno už asi 10x) Nevíte někdo co s tím? Kontroloval jsem i jestli mám správnou ip zadanou na webu a vše mám správně... Jsem z toho už zoufalej... Nebyl by někdo schopný mi tu pomoct? Zkus si napřed nastavit na Nwn takovej account aby tě to pustilo skoro do hry a potom si ho teprv nastav na Thalii, pokud to uděláš obráceně tak mysli na to, že nwn hraje spousta servru takže tvuj account už pravděpodobně někdo má 
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Časový limit vypršel, byl jsi odpojen ze serveru Posted: 10:17 15. Jun 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nilith wrote: Ahoj, jsem tu nový, po nainstalování všech cepů a věcí potřebných na hraní na Thalii jsem se přihlásil, a napsalo mi to tuhle chybu(čas. limit vypršel, byl si odpojen ...)(zkoušeno už asi 10x) Nevíte někdo co s tím? Kontroloval jsem i jestli mám správnou ip zadanou na webu a vše mám správně... Jsem z toho už zoufalej... Nebyl by někdo schopný mi tu pomoct? Především napiš, pod jakym účtem se přihlašuješ.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Nilith
|
Post subject: Re: Časový limit vypršel, byl jsi odpojen ze serveru Posted: 15:38 15. Jun 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Časový limit vypršel, byl jsi odpojen ze serveru Posted: 17:34 15. Jun 2010 |
|
|
Účet 'Nilith12' na webu nebyl registrovaný. Našel jsem účet 'Nilith'.
Musíš se přihlašovat pod účtem, jaký sis registroval. Přihlaš se jako 'Nilith', né jako 'Nilith12' ani 'Nilith131313'.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Nilith
|
Post subject: Re: Časový limit vypršel, byl jsi odpojen ze serveru Posted: 18:37 15. Jun 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Spuštění hry a připojení Spusťte hru a zvolte Více hráčů, zde zadejte jméno Vašeho účtu registrovaného na webu. Do kolonky heslo zadejte Vaše heslo v Bioware databázi - nemusí se shodovat s heslem uvedeným při registraci na Thalii. Potvrďte a zvolte Připojit k síťové hře. Klikněte na tlačítko Přímé připojení a vepište thalie.pilsfree.cz. Heslo hráče nechte prázdné.
Tohle je napsáno na stránkách Thalie... Ale zajímá mě, co je to HESLO V BIOWARE DATABÁZI(schválně zvýrazněno). Nevím co je to heslo v bw. databázi( a to se omlouvám)
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Časový limit vypršel, byl jsi odpojen ze serveru Posted: 22:37 15. Jun 2010 |
|
|
Proste si vytvor ucet http://thalie.pilsfree.cz/registrace.htmpak se prihlas http://thalie.pilsfree.cz/login.htmpo prihlaseni vypln formular: IP adresa jestli se ti nechce zjistovat zaskrtni ze nechces kontrolovat Thalie CDKEY: klic slozeny z kombinace NWN klicu http://thalie.pilsfree.cz/download/ThalieCDkey.exe(spust a najdi si ve slozce NWN soubor nwncdkey.ini) to pak zkopiruj a vloz do formulare pro Thalie CDKEY Pokud budou problemy napis mi PM... vyresime neboj  Nilith wrote: Spuštění hry a připojení Spusťte hru a zvolte Více hráčů, zde zadejte jméno Vašeho účtu registrovaného na webu. Do kolonky heslo zadejte Vaše heslo v Bioware databázi - nemusí se shodovat s heslem uvedeným při registraci na Thalii. Potvrďte a zvolte Připojit k síťové hře. Klikněte na tlačítko Přímé připojení a vepište thalie.pilsfree.cz. Heslo hráče nechte prázdné.
Tohle je napsáno na stránkách Thalie... Ale zajímá mě, co je to HESLO V BIOWARE DATABÁZI(schválně zvýrazněno). Nevím co je to heslo v bw. databázi( a to se omlouvám) Navody nikdo necte a funguje to i bez nich 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Časový limit vypršel, byl jsi odpojen ze serveru Posted: 07:38 16. Jun 2010 |
|
|
Heslo v nioware databázi je heslo k tomuto účtu, pokud ho máš registrovaný na bioware. http://nwn.bioware.com/Návody nemusíš číst ve chvíli, kdy ti automaticky dochází, že by ses měl přihlašovat pod jménem, které sis v předchozím kroku registroval.
|
|
Top |
|
1Rakosnicek1
|
Post subject: Re: Časový limit vypršel, byl jsi odpojen ze serveru Posted: 15:45 22. Jun 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
mám stejný problém hrál sem tu pak dobu ne a když se chci ted připojit tak mi ti píše že časový limit vypršel nebo že sem byl zaveden a nepustí mě to dál
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Časový limit vypršel, byl jsi odpojen ze serveru Posted: 15:48 24. Jun 2010 |
|
|
1Rakosnicek1 wrote: mám stejný problém hrál sem tu pak dobu ne a když se chci ted připojit tak mi ti píše že časový limit vypršel nebo že sem byl zaveden a nepustí mě to dál Nemůžu ti pomoci, pokud nenpíšeš ani ten účet, pod kterym se přihlašuješ.
|
|
Top |
|
Bluud_Elf
|
Post subject: Re: Časový limit vypršel, byl jsi odpojen ze serveru Posted: 18:02 07. Jul 2010 |
|
|
Vyreseno?
_________________ "We all are standing in deep mud, but just few of us still look up to stars."
Czech republic RPG klub : http://www.xfire.com/clans/budweiscompany/

Nesnaž se přesvědčid bohy, že nemají pravdu. Je to boj s větrnými mlýny. Uražená pýcha je ta nejhorší nemoc.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|