|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Hondo
|
Post subject: Zmena lvl u postavy Posted: 06:18 24. Jun 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
zdravim, objevila se mi chybka u postavy (Vrok) - kdyz jsem se vcera prihlasil, tak jsem mel najednou o 11 lvl mene.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Zmena lvl u postavy Posted: 10:12 24. Jun 2010 |
|
|
Kdyby se s podíval do logu postavy, zjistil bys, proč se tak stalo.
Tvoje postava se delší dobu (cca 2 týdny) chovala tak, že postávala na jednom místě a v pravidelných intervalech prováděla 3 stejné činnosti: - otáčení na místě o stále stejný úhel - pohyb o stále stejný počet kroků - žraní brambory
na dění v okolí postava nijak nereagovala. stála většinu času na jednom místě, pouze občas byla přemístěna do jiné lokace, kde vykonávala dál tutéž činnost.
po déledobém sledování postavy byl hráči (tedy tobě) zaslán tell (několik) na který jsi nereagoval. Současně s tím postava se dál hýbala a žrala brambory. Je tedy zjevné, že jsi expil časové expy pomocí externího klikátka. Takové chování není přípustné a je fackou všem, kdož tráví svůj čas ve hře opravdovou hrou a XP získávají poctivě.
Z toho to důvodu ti byly odebrány XP na postavě. Na rovinu říkám, že to není trest - o případném trestu se ještě jedná - ale jen odebrání toho, co sis svým podváděním naspořil.
Pokud s tímto nesouhlasíš, máš možnost obrátit se se stížností na hlavního DM serveru Rejtyho, ale upozorňuji tě, že tvá postava byla ve hře dlouhodobě monitorována.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Hondo
|
Post subject: Re: Zmena lvl u postavy Posted: 13:45 24. Jun 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
DenGrasse wrote: Kdyby se s podíval do logu postavy, zjistil bys, proč se tak stalo. log zaply nemam a i kdyby, tak pri pristim prihlaseni se premaze Quote: Je tedy zjevné, že jsi expil časové expy pomocí externího klikátka. ano, nekdy ho zapinam - nikde v pravidlech neni uvedeno ze se to nesmi (ne vzdy jsem byl afk - vyuzival jsem to i pri tellovani, kdy jsem nechtel hlidat, jestli mi uz nahodou neprestaly nabihat XP a nikdy jsem ho nespoustel v mistech kde se vyskytuji hraci, aby jim to pripadne nevadilo). BTW nevidim rozdil mezi externim klikatkem a tim ze se jednou za x minut klikne aby pokracovaly expy (mnohokrat jsem narazil na postavy v dilnach apod, ktere nereagovaly, ale obcas nejakou cinnost udelaly) Quote: Z toho to důvodu ti byly odebrány XP na postavě. Na rovinu říkám, že to není trest - o případném trestu se ještě jedná - ale jen odebrání toho, co sis svým podváděním naspořil. to bych to musel mit pustene 24hodin denne, 7dni v tydnu aby se to dalo zvladnout a nic jineho nedelat ... BTW kdyz se vam neco nelibi, neni jednodussi veci, nez napsat upozorneni ... To je takovy problem na zacatku vyskytu napsat: Hele neco se nam nezda ... tohle by se delat nemelo ... ?
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Zmena lvl u postavy Posted: 16:36 24. Jun 2010 |
|
|
Na tohle nemám sílu odpovídat... konečně, není co bych dodal.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Zmena lvl u postavy Posted: 18:51 24. Jun 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
"obdivuhodné", co všechno lidé berou za normu :O
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Zmena lvl u postavy Posted: 19:28 24. Jun 2010 |
|
|
viděl jsem hada srát, koně blejt, ale tohle... tohle jsem ještě NEŽRAL!!!!
to rovnou můžu pořídit starý kompl, zapnout na něm NWN, spustit prográmek a po roce, až si vlastně vzpomenu že mi to ještě furt běží si k tomu sednu. LVL 40 zní totiž krásně že...
Drahý pane HONDO, jsou tu lidi co si škudlí hoďinku denně, jen aby mohli jít nabírat časovky. Baví se RolePlayem, vymýšlí příběhy, kraftí, creepí, prostě hrají...
((rovnou navrhuji jeho postavičku umístit k nám dolů do mučírny, tam ho svázat a mít ho místo NPCčka...každý drow si sekne rád... Tím mu může zůstat jeho lvl a může dále dělat to co dělá))
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Zmena lvl u postavy Posted: 19:45 24. Jun 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Myslim, že dotyčný může být rád, že má tu možnost lognout tu samou postavičku a vůbec ještě hrát 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Quin_Fryar
|
Post subject: Re: Zmena lvl u postavy Posted: 19:50 24. Jun 2010 |
|
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Zmena lvl u postavy Posted: 19:50 24. Jun 2010 |
|
|
Já bych mu to smazal ... taková prasárna 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Zmena lvl u postavy Posted: 20:16 24. Jun 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
nejsmutnější je, že si nemyslí, že dělal něco špatně 
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Zmena lvl u postavy Posted: 20:29 24. Jun 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Bahnak wrote: viděl jsem hada srát, koně blejt, ale tohle... tohle jsem ještě NEŽRAL!!!!
to rovnou můžu pořídit starý kompl, zapnout na něm NWN, spustit prográmek a po roce, až si vlastně vzpomenu že mi to ještě furt běží si k tomu sednu. LVL 40 zní totiž krásně že...
Drahý pane HONDO, jsou tu lidi co si škudlí hoďinku denně, jen aby mohli jít nabírat časovky. Baví se RolePlayem, vymýšlí příběhy, kraftí, creepí, prostě hrají...
((rovnou navrhuji jeho postavičku umístit k nám dolů do mučírny, tam ho svázat a mít ho místo NPCčka...každý drow si sekne rád... Tím mu může zůstat jeho lvl a může dále dělat to co dělá))  promin,ale z tohohle jsem nemohla...hold vidíte taky co tu hraje no..stává se
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Zmena lvl u postavy Posted: 21:33 24. Jun 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Bahnak wrote: to rovnou můžu pořídit starý kompl, zapnout na něm NWN, spustit prográmek a po roce, až si vlastně vzpomenu že mi to ještě furt běží si k tomu sednu. LVL 40 zní totiž krásně že... *zamyslí se* No to teda nemůžeš, protože musíš počítat s restarty, pády NWN, woken, zlovolnými PéKáčky, záludnými DMky a tisícem a ještě jednou věcí, které nemůžeš ovlivnit  (kočka, rozlitý kafe atd). Btw - když sem tak četl ty příspěvky (od DenGraseho níže), úplně jsem viděl "Ukamenování Ježíše Krista" od Monthy Pythonova látajícího cirkusu *tleská do davu*. 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Hondo
|
Post subject: Re: Zmena lvl u postavy Posted: 08:20 25. Jun 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
mezitim nez budete pokracovat v kamenovani .... - z celkove nahranych xp to byla max 1/4 - ne vsechny jak narazi Den .... (to pro urceni miry)
spis mi jde o to aby se podobne krizove vypravy nemusely opakovat - kdyz vam doma zacne horet tak taky s hasenim nepockate az se to pekne rozhori ....
problemum je lepsi predchazet nez je pak dlouze resit - byl bych rad aby aspon neco pozitivniho z tohoto vyslo - zminka do pravidel (zabere max par minut - rozhodne min co tomu uz bylo venovano pozornosti a pochybuji ze jsem byl 1. nebo posledni u koho se to resilo/bude resit), a pokud je na neco takoveho podezreni, proc rovnou nenapsat a nepokusit se to zastavit v zacatku?
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Zmena lvl u postavy Posted: 08:25 25. Jun 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Tady to po ránu zas srší vtipem 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: Zmena lvl u postavy Posted: 08:30 25. Jun 2010 |
|
Joined: 09:27 12. Feb 2008 Posts: 297 Location: Pilsen city
|
Hondo wrote: mezitim nez budete pokracovat v kamenovani .... - z celkove nahranych xp to byla max 1/4 - ne vsechny jak narazi Den .... (to pro urceni miry) Jako to je úplně jedno kolik jsi si toho tou prasárnou nahrabal. Bych ti tu postavu smazal a nazdar. (bych se ještě hodně rozmejšlel jestli nesmazat všechny)
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|