Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 19:22 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 27 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Drow chodí na slunci?
PostPosted: 18:44 29. Jun 2010 
Ďábel
 Profile

Zdravím,

mám dotaz a zároveň stížnost.

Drowi jsou jž tak nedotknutelní, že můžou chodit na slunci a ničemu to nevadí? To už budou lovit i za bílého světla?

K čemu pak jsou reálie, když by drow měl mít přes slunečním světlem respekt?

PS: Omlouvám se pak za následné ukončení toho RP, ale jako tohle mě vážně už nebaví.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

Post subject: Re: Drow chodí na slunci?
PostPosted: 20:58 29. Jun 2010 
Velmistr
 Profile

No čo viem, mali by mať niečo ako zoslanie kúzla tma akonáhle je deň ;)

Reply with quote  

PostPosted: 21:00 29. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

Drowové mají slepotu na slunci. Takže vidí v okolí asi dvou metrů. Navíc mají jeden útok za kolo na světle a nevidí ani přes TAB. Další příjemnou vlastností je 50% slow, tudíž lovit nemůžou. Naopak jsou vysoce zranitelný.
Tys byl v jeskyni a tam jsi se rozhodl jít z vlastní vůle. Navíc jsi se záhadně převtělil v medvěda i když jsem vás předtim zmlátil a svázal. Proto tvůj odlog kvůli RP byl zcela na místě, ale jen tvojí vinou. Druhý hráč si na to co se stalo vůbec neztěžoval.

Hladový pes loví nejlíp.

Drowí mysl

Reply with quote  

PostPosted: 21:10 29. Jun 2010 
Bůh
 ICQ  Profile

Prostě klasika.. Drow neodhadl správně čas a před rozbřeskem se schoval do nějaké jeskyně, protože by nestihl doběhnout domů.. Nevidím v tom problém :) Nebo slunce svítí skrz skály? :-O

-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.

Reply with quote  

PostPosted: 21:11 29. Jun 2010 
Velmistr
 Profile

jestli se něco dělo v jeskyni tak proti tomu nejde říct vůbec nic, tam je tma

systémově má podtemno na světle sakra drsný postihy - stejný by měl mít i povrch dole, nevím jak je to ted, ale ty postihy by měly být stejné

pokud jde drow na světle a odehraje náležité postihy - bolest oči, slepou atd nemám nic proti, že někoho chytne v jeskyni je smůla toho, co je v jeskyni

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche

Reply with quote  

PostPosted: 21:12 29. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

Derken- wrote:
Prostě klasika.. Drow neodhadl správně čas a před rozbřeskem se schoval do nějaké jeskyně, protože by nestihl doběhnout domů.. Nevidím v tom problém :) Nebo slunce svítí skrz skály? :-O

Žádné porušení reálií v tom není. Drow neodhadl čas a odsral to tím, že si užíval sluníčka. Slunce drowům neškodí jako upírům :mrgreen: . Tady se někdo ohání reálieama, ale asi je úplně nechápu. Nebo nevím jak si vysvětlit tenhle topic.

Reply with quote  

PostPosted: 21:20 29. Jun 2010 
Měšťan
 Profile

Luelle wrote:
jestli se něco dělo v jeskyni tak proti tomu nejde říct vůbec nic, tam je tma

systémově má podtemno na světle sakra drsný postihy - stejný by měl mít i povrch dole, nevím jak je to ted, ale ty postihy by měly být stejné

Kdyby ty postihy byly stejné, nemělo by smysl chodit do podtemna ani s partou PG na 40lvl...

Reply with quote  

PostPosted: 21:26 29. Jun 2010 
Velmistr
 Profile

takmyslím ze základu, neříkám že neexistuje způsob jak přerušit - slepotu zrčuti pochodní nebo kouzlem atd

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche

Reply with quote  

PostPosted: 21:50 29. Jun 2010 
Ďábel
 Profile

No ses mi přiznal, žes byl na procházce ve dne, což mě udivilo. To už si za chvílu může každý dělat co chce.
Ta slepota by toho drowa měla hodně rozhodit a neměl by chut vůbec na slunce lézt.....jinak je to celé k prdu a postihy se můžou zrušit.

To žes tellem naspal že něco zavrčelo v jeskyni. Sem bral žes logl v té jeskyni a že ti dal tip DM.....tak sem šel zkusit jak to zahraješ a tak. Druhý hráč moc netušil o co jde.
Další hra byla fajn. Ale prostě nevím ten začátek mě hodně zklamal. Neměl sem náladu na pokračování.

Prostě mi ta "procházka" ve dne přišla divná. A vymlouvat se na nějakou zranitelnost je kravina. To se bdue procháze drowík v útočišti a nebo ve skrytu.

PS: Jak vidím tak pohoda, některým to nevadí do té doby, než je dorw nahoře chytí za dne :D

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.

Reply with quote  

PostPosted: 22:01 29. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

Na procházce rozhodně ne. Něco jsem potřeboval. A věř tomu, že to bylo prvně co jsem byl na "procházce". Měli jste prostě smůlu.

Nevim proč by mi měl DM dávat typ, že někdo něco dělá před jeskyní. To je trochu přitažený za vlasy. Ostatně IC jsem vás z jeskyně vidět mohl. Proto jsem taky zapískal, abych vzbudil pozornost. Šli jste tam oba s tím, že si zahrajeme jako postavy a ne že budeme převtělovat svázaný a domlácený na zemi do lítejch medvědů.

Zkus se zpomalenej, slepej a bez šance trefit procházet v místě, kde tě může potkat kdokoliv, kterej bude stát jen 4 metry od tebe a pozná tě jako drowa. Přizve kamarády a rozseká tě s partičkou lowíků, protože ty jim nic neuděláš a ani neutečeš.
Chycenej drow na slunci = mrtvej drow.

Hladový pes loví nejlíp.

Drowí mysl

Reply with quote  

PostPosted: 23:54 29. Jun 2010 
Ďábel
 WWW  Profile

-RoF- wrote:
Drowi jsou jž tak nedotknutelní, že můžou chodit na slunci a ničemu to nevadí? To už budou lovit i za bílého světla?
K čemu pak jsou reálie, když by drow měl mít přes slunečním světlem respekt?

RoFe, NIKDY, NIKDY, a ještě jednou, NIKDY nebylo zakázáno drowům chodit na povrch jak se jim zlíbí, stejně jako postavy z povrchu mohou chodit kdy se jim zlíbí do Podtemna. Drowové mají na slunci své postihy, dost drastické na to, aby je zabila postava o hodně levlů slabší. Pokud se to rozhodnou riskovat, je to čistě jejich problém.

Prosím, už nikdy neklaď tak přihlouplé otázky jako "k čemu jsou potom reálie". Reálie s tímhle vůbec nesouvisí. Jedná se o systémové postihy pro rasy :wink:

-RoF- wrote:
PS: Omlouvám se pak za následné ukončení toho RP, ale jako tohle mě vážně už nebaví.

Jestli ses choval jak je popsáno výše, říkáš si o stržení pěkné kopy XP.

Reply with quote  

PostPosted: 06:12 30. Jun 2010 
Ďábel
 Profile

DenGrasse wrote:
-RoF- wrote:

Jestli ses choval jak je popsáno výše, říkáš si o stržení pěkné kopy XP.

Pro mě za mě. U Alice mi to tak neva (stejně o expy přišla, páč když sem odlogl, tak žila, když sem logl, tak umírala, takže sem stejně šel přes dábla. (PS: mám právo odmitnout hru, pokud se mi neco nelíbí a já jim ooc psal, že končím, beztak bych končil tak či tak, páč sem šel na jídlo ;) ).
Pravda ta proměna za medvěda byla kravina, za to se omlouvám (to mi ujelo).

A tím chozením na slunci. Otázka byla jasná, odpovědi sou okecávačky (to že řešíte co bylo dál v jeskyni je už mimo téma).
A výmluva typu že drow na slunci = mrtvý drow, je vcelku divné, pokud drow je ukrytý ve stínu a nebo přes útočiště.
Drowík nacupitá na sluníčku s pomocí bílé hůlky (aby nespadl do propasti) až k městu, počká na noc a nebo si vleze do jeskyně a bude lákat holčičky na lízátko.
Proč ne, jen tak dál :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 08:02 30. Jun 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

tak brzdi
jaký kurva vokecávačky ?
na něco ses ptal a dostal si přesnou a dobrou odpověď, tak příště poděkuj a zašoupej nohama !

pokud si to nepochopil, tak eště jednou a po lopatě :
každá postava si může jít kdy chce a kam chce. KAM CHCE. Jaký to pro ní bude mít důsledky je popsáno. Jak si s těma důsledkama poradí je její věc. Tak jako se může drow nahoře schovat v útočišti nebo stínu, stejně se může schovat světlej dole. Tak je svět nastavenej a tak to zůstane a jestli s tím neumíš žít je jenom tvůj problém.
Pochopils ?

Reply with quote  

PostPosted: 08:23 30. Jun 2010 
Ďábel
 Profile

Zajisté, chápu to.

Takže podle toho co píšeš, tak se můžu procházet v útočišti v drowském městě a drowi naopak v povrchnanských městech.

Tedy pokud platí
photter wrote:
...každá postava si může jít kdy chce a kam chce. KAM CHCE.....

Jinak dle mě zbytečné dál řešit ;).

PS: Děkuju za odpověd.

Last edited by -RoF- on 08:25 30. Jun 2010, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 08:25 30. Jun 2010 
Mistr
 Profile

Tak a ted jeste napise ze to vlastne nepsal kvuli sobe, ze to pise kvuli ostatnim, jemu to je prece putna

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 27 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]