|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
photter
|
Post subject: Re: Drow chodí na slunci? Posted: 08:47 30. Jun 2010 |
|
|
photter wrote: ... Jaký to pro ní bude mít důsledky je popsáno. ... smysl příspěvku je obvykle v jeho celku, ne v tý větě, která se ti hodí ...to už je ale poučení spíš do života, než do hry nicméně poděkovat můžeš zas 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Drow chodí na slunci? Posted: 09:12 30. Jun 2010 |
|
|
Myslim, ze informacna hodnota prispevku je zas raz vycerpana. Na otazku bola dana odpoved a tym je to uzavrete.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Drow chodí na slunci? Posted: 09:18 30. Jun 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
[quote="-RoF-"]...drowi naopak v povrchnanských městech...[quote="photter"]...sakra, my nejsme ještě ve flame? Btw - droowé se ale v povrchňanskýcm městech pohybují *vzpomíná si na vraždy v Ivory*, i když to nebyl vlastně drow, ale ten "jejich" ještírek  a Ivory není město  , ale díra. Jinak mě přijde, že to co Rofovi vadí není drow na slunci, ale to, že povrch NAROZDIL od podtemna neloví v podtemnu. Tj. když už je chycený drow, je to protože byl na povrchu, kdežto obráceně platí - stačí být "venku"  . Ale abych se drowů zastal - potkal jsem je zatím 2x (myšleno PC) a pokaždé to byla "hezká" hra (aspoň doufám, že si to mysleli i droowé  ). P.S. Jinak chození v Útočišti po Charxasu (a to by mě zajímalo) - to opravdu není proti pravidlům (reáliím, what ever else), fakt budu moct, když mě v Útočišti nikdo a nic neuvidí? *těší se na lovení low-lvl drowů před branami Charxasu a jejich tahání na slunce, jak to odkoukal od drowů* edit: Sakra, než jsem se vyžvejkl, Daanri sem napsal. Ale to Útočiště by mě opravdu zajímalo.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Drow chodí na slunci? Posted: 09:51 30. Jun 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
abych odpověděl i na tuhle hloupou otázku.. ne, drowové ani povrchanné si do měst nemůžou vlézt.. Karatha je plná mágů a drowské město zas beholderů..
Myslíš že je postih pro drowi malej? Ten postih i z epica udělá 5 lvl, vy dole dostanete jen postihy které vám znesnadní hru, ale neosekaj vás takhle.. k tomu drow na povrchu vůbec nevidí a je pomalej jak šnek.. takže jít ke Karathe je docela sebevražda, pokud tu Karathu vůbec najde
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Drow chodí na slunci? Posted: 09:56 30. Jun 2010 |
|
|
Kato:
Povrchnane chodi lovit do podtemna. Mozna ne tak casto jako podtemnaci na povrch, ale chodi. Sam jsem byl na par vypravach. Jediny rozdil je imho v tom, ze kdyz jsi z povrchu, mas obvykle mensi rp duvody chodit na lov drowu nez ma drow, kdyz jde lovit povrchnany. Nicmene i tak je to zabava. .o)
Krata: resil bych to spis obecneji, nez jen vysvetlenim magove a beholderi. Protoze stejne tak neni mozne jit do duergarskeho mesta nebo do te Hlubiny gnomu ci koho. A drowove nemohou do Tartenu, Doubkova... nezavisle na magach. Tedy pokud jsem to dobre chapal.
Proste prochazet se po meste (obydlenem, stabilnim sidle - at uz je to mesto nebo vesnice) nepratelske frakce je brano jako utok a utok je mozny jen s pritomnosti nebo domluvou s DM, ktere na nej dohlizi a zajistuje pripadne reakce npc.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Drow chodí na slunci? Posted: 09:57 30. Jun 2010 |
|
|
LDamian wrote: Proste prochazet se po meste (obydlenem, stabilnim sidle - at uz je to mesto nebo vesnice) nepratelske frakce je brano jako utok a utok je mozny jen s pritomnosti nebo domluvou s DM, ktere na nej dohlizi a zajistuje pripadne reakce npc. jo tohle je lepší  .. NPC nebudou reagovat jak by měli a je to zneužití nepřítomnosti DM ve hře
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Drow chodí na slunci? Posted: 10:20 30. Jun 2010 |
|
|
Krato, nečerti se. To nebyla hloupá otázka, to bych si vyprošoval  , když už, tak řečnická! (netrpím OOC, natož do IC promítanou záští vůči komukoli, zajímá mě to čistě teoreticky). Btw a nevím, zda jsi přehlédl slovíčko v "Útočišti (GS)". Tohle ultimátní kouzlo, zajišťující "shift do jiné sféry", je jakýmkoli na Thalii známým způsobem nezjistitelné. Pro vysvětlení - hodíš si Útočiště (myšleno GS = Větší, to menší má save na vůli) a pokud nezbugne, neprohlídne tě nic (vyjma DM postavy  ), ani TS, ani Spot, ani Listen, ani Beholder, ani Mág. Vpodstatě je to 100% skrytí. Chápeš? Proto jsem se ptal, zda se zavede pravidlo jako u TimeStopu, kdy se nesmí útočit, tak ani s Útočištěm se nesmí "někam" lézt. DenGrasse mi vysvětlil = do cizích měst se prostě neleze bez DMka. Btw - pořád tu zůstává otevřená otázka - co to "khůl" kouzlo GS, až tam s někým (čistě teoreticky) to DMko bude, jak se k tomuhle kouzlu bude chovat?
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Drow chodí na slunci? Posted: 10:24 30. Jun 2010 |
|
|
KaTo wrote: .. já sem ale nereagoval na tebe, nýbrž na RoFa 
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Drow chodí na slunci? Posted: 10:51 30. Jun 2010 |
|
|
Krata wrote: KaTo wrote: .. já sem ale nereagoval na tebe, nýbrž na RoFa  OMFG, epic fail!  . Attachment:
funnypicturesbirdcatcag.jpg [ 23.11 KiB | Viewed 2316 times ]
No, *snaží se zachovat tvář*, stejně se nečerti!  Stačí že tu čertí Rof  .
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Drow chodí na slunci? Posted: 20:50 30. Jun 2010 |
|
|
KaTo wrote: *vzpomíná si na vraždy v Ivory*, i když to nebyl vlastně drow, ale ten "jejich" ještírek  a Ivory není město  , ale díra. Ano k tomuhle se ozvu. Ten kobold byl můj. Měl invis a prošel do Ivory přes tu díru ve zdi co tam je. Byl smirenej s tim ze klidne muze umrit, co mel delat, mel narizeni od sveho pana. Nikoho ale zabit nechtel, to ze ten lowlvl co me uvidel na me hned zautocil a ja mu dal prilezitostnej, co jsem mel delat? Jinak za kobolda jsem byl v Ivory uz jednou, za asistence Arie a odehralo se celkem Rp i. Tak asi tak 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Drow chodí na slunci? Posted: 21:01 30. Jun 2010 |
|
|
KaTo wrote: Tohle ultimátní kouzlo, zajišťující "shift do jiné sféry", je jakýmkoli na Thalii známým způsobem nezjistitelné. Pro vysvětlení - hodíš si Útočiště (myšleno GS = Větší, to menší má save na vůli) a pokud nezbugne, neprohlídne tě nic (vyjma DM postavy  ), ani TS, ani Spot, ani Listen, ani Beholder, ani Mág. Vpodstatě je to 100% skrytí. Tady bych te opravil, to kouzlo je něčím zjistitelné, ale neřeknu Ti čím, protože, jak je vidno, málo lidí to ví a upozornuji, nejedná se o BUG. Pak bych tě rád opravil v tom, že Gs se zrušit dá a to několika způsoby. No a pak ještě jedna věc, kdybys v Gs prošel do města, musel bys otevřít bránu, kdybys otevřel bránu, tak by na to reagovala npc, protože by tam nic neviděli a brána se jen tak neotevře, tudíž by se dalo usoudit, že ji "něco" otevřelo a tak by npc reagovalo. Asi tak.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Drow chodí na slunci? Posted: 21:37 30. Jun 2010 |
|
|
-darkvision- wrote: ...musel bys otevřít bránu, kdybys otevřel bránu, tak by na to reagovala npc, protože by tam nic neviděli a brána se jen tak neotevře, tudíž by se dalo usoudit, že ji "něco" otevřelo a tak by npc reagovalo. Asi tak. btw - proč bych si měl sakra zaměstnávat ručičky otevíráním brány? Snad počkám, až mi nějaký dro...otrok otevře, ne?  Je jich tam plný město! 
|
|
Top |
|