|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|
Author |
Message |
Derken-
|
Post subject: Paletové itemy vs. Trezor Posted: 21:55 28. Jun 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Včera byla zakoupena kosa ( +4 ench, 2d6 sonic, keen, a odolej elementům na náboje). Ještě toho večera byla vložena do trezoru a až dnes večer jsme ji vytáhli k vyzkoušení. K našemu údivu byla trochu jiná. Cena byla přes 300 tisíc. Popisek kosy výše mohou potvrdit tři hráči a to sice já, -darkvision- a -xullfryn-. Možná i někdo jiný kdo navštívil včera přes den démona v hodinách 14-22. Jelikož se změna týka dmg tak je to celkem podstatné a určitě bych nekupoval to, co jsem dnes vytáhl z trezoru, kór za ty prachy. Dodávám screen jak vypadá nyní. Byli bychom rádi, kdyby se nějaké DM či WB kouklo do palety a vyjádřilo by se, jak to má vlastně být.
Attachments: |

Kosa.jpg [ 94.16 KiB | Viewed 3408 times ]
|
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Paletové itemy vs. Trezor Posted: 08:06 29. Jun 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Nejsem DM, ale zkusim se vyjadrit k veci jako ocarovavac, takovou zbran by nikdo neocaroval ani s sutrem 300% kdyby existoval (maximum je 200% a trenink se prehoupne pres 10M(tim ze jste ztratovy). Na nove zmeny me tato zbran pripada velmi presilena a 300k jako naklady smesne.
Podle me unikla uprave DM po zmene vsech itemu.
(nebudu zde psat kolik je max ocarovani obourucaku, ale proti tomu keenu a 2d6 je to smesne)
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Paletové itemy vs. Trezor Posted: 08:30 29. Jun 2010 |
|
|
Pardon že se vyjadřuju.
Ale pokud to dobře chápu, tys kupoval kosu s tím že bde dávat 2k6 zvukové na všechny.....dal si ji do trezozu a dává 2k6 jen na elementy?
Popravdě, tahle kosa má tyhle vlastnosti myslím pořád, takže si se musel přehlédnout. Ta kosa má vždy zvukové jen na elementály.
Možná se pletu, ale do dobrodruhova krámku sem chodil často.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Paletové itemy vs. Trezor Posted: 10:09 29. Jun 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
to RoF: ano mas pravdum ted me to taky doslo o kterou kosu jde.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Paletové itemy vs. Trezor Posted: 10:16 29. Jun 2010 |
|
|
Za me, jelikoz ja vynalozil ty penize na jeji koupi. Nevim jak se ta kosa jmenovala, kdyz jsem ji kupoval, na nazev jsem opravdu se nedival. Ale mohu s čistým svědomím říci že se nejednalo o situaci, žjůůůva, kosa, beru. Chvili sem se na ni díval a nemohl uvěřit že by něco takového bylo. Pak za mnou přišla Alyffyn, voba jsme si ji prohlídli, pak jsem někdě ještě byl a pak jsem tam šel s Xullfrynem. Oba si ji prohlídli zas a koupil jsem mu ji. Dal ji do trezoru (tady jsem dost váhal zda dát či ne) a po vytažení tam bylo už 2d6 zvukem proti elementům. Já si sem téměř jistý, že když jsem ji kupoval, tak nebyla proti elemntům, ale prostě a pouze jen 2d6 zvukem.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Paletové itemy vs. Trezor Posted: 09:13 30. Jun 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zkusim se mrknout, jaké ty vlastnosti má ta kosa původně a pokud jo, tak jestli jí to mohlo nějak změnit. Ale obecně by bylo dost divný zaměnit bonus ke zranění a bonus ke zranění vůči něčemu. To jsou vlastnosti, které mají dokonce různý počet parametrů.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Paletové itemy vs. Trezor Posted: 13:39 30. Jun 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Tady je její bratříček,který je pouze s polovičními hodnotami takže si myslím že ta co máte je v poho
Attachments: |

Kosa.jpg [ 66.48 KiB | Viewed 3441 times ]
|
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Paletové itemy vs. Trezor Posted: 19:27 30. Jun 2010 |
|
|
Víš jak Radime, kdybych viděl že je proti elementům, tak bych ji nekupoval. Víš jak, 2d6 je sice 2d6, ale kdyz to je proti elementum jen, to aby pak clovek tahal jen hafec kos v invu a to není zrovna ideální. Proto bych ji ani nekupoval jako protielementní kosu. Jinak Kuciku díky, že se na to podíváš. EDIT to Radim: Abych nepostoval další příspěvěk. No hej však já to taky nemyslel nijak proti Tobě. Jen jsem psal co a jak a kdyby, žádnej útok, jen takové kontatování. Kruci ted po ránu me nenapadaj ty správná slova 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Last edited by -darkvision- on 07:28 01. Jul 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Paletové itemy vs. Trezor Posted: 23:30 30. Jun 2010 |
|
|
Je možný že se ti blbě zobrazil popis.. i když netušim proč by se to mělo dít.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Paletové itemy vs. Trezor Posted: 23:57 30. Jun 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Však já sem to nemyslel nějak blbě,jen mi tahle praštila do očí jako stejná co jste popisovali jen s polovičníma hodnotama.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Paletové itemy vs. Trezor Posted: 07:59 01. Jul 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
doufam ze 2k6 s keenem,byt na obourucni zbrani, je pouze vtip a opomenuta neosekana zalezitost
i maximalni ocarovani obourucky je nekolikanasobne mensi
respektive pokud neco takoveho projde, tak strkam prst do krku a jdu blejt, potom zakladam wm na tuhle kosu
_________________ nwn
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Paletové itemy vs. Trezor Posted: 22:20 06. Jul 2010 |
|
|
Kuciku jak to tedy vidis? Mels cas nebo ne se na to podivat? Jen to pripominam 
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|